Pakalpojumi

Latviešu RentMama piedāvā nomāt auto vairāk nekā 700 vietās visā pasaulē

Dienas Bizness, 09.07.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latviešu izveidotās auto nomas interneta platformas RentMama.com partneru skaits 2015.gadā ir pieaudzis par 36% un šobrīd tas pārsniedz 500. Nomājamo automašīnu piedāvājuma klāsts šajā gadā palielinājies par 42% - katalogā ir pieejamas gandrīz 7000 nomas automašīnas, informē uzņēmumā.

«Šobrīd mums ir 504 partneri, kas piedāvā nomāt automašīnas vairāk nekā 700 dažādās pasaules vietās 44 valstīs. Sevišķi atzīti esam kļuvuši Polijā, kur auto ir iespējams nomāt teju visās lielākajās Polijas pilsētās un lidostās,» stāsta viens no interneta platformas RentMama.com izveidotājiem un līdzīpašniekiem Gunārs Grundštoks. «Viens no galvenajiem mērķiem, ko vēlamies sasniegt ilgtermiņā, ir 5-10 lokālie partneri katrā Eiropas populārākajā galamērķī. Par primāro īstermiņa mērķi šobrīd izvirzām 3000 auto rezervāciju saņemšanu līdz 2015. gada nogalei.»

Vislielākais RentMama.com apmeklētāju skaits pašlaik ir no Lielbritānijas, kas aptver aptuveni 20% no visu apmeklētāju kopskaita. Apjomīgs apmeklētāju skaits vērojams arī no Latvijas, Īrijas, Polijas, Spānijas, Vācijas un citām valstīm. Šobrīd arvien lielāku popularitāti interneta platforma gūst arī Amerikas Savienotajās valstīs, kas ir liels solis RentMama auto nomai. Automobiļi ir pieejami ne tikai Eiropas valstīs, bet arī citās vietās pasaulē, piemēram, ASV, Šrilankā, Singapūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru