Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Personāla atlases zīmols “AIMS International”, kas darbojas 50 pasaules valstīs, šī gada oktobrī atvēris arī savu biroju Rīgā.

Tīklu Latvijā pārstāvēs kompānija “xStature Baltic”, kas līdz ar pievienošanos starptautiskajam zīmolam, maina nosaukumu uz “AIMS International Latvia”.

"Jau savā pirmajā gadā esam pagodināti par uzticību un uzaicinājumu mūsu reģionā pārstāvēt vienu no spēcīgākajiem zīmoliem personālatlases nozarē. Tas dod vēl plašākas iespējas kopīgi ar Lietuvas un Igaunijas kolēģiem nostiprināt mūsu pozīcijas vadības līmeņa darbinieku atlases pakalpojumu sniegšanā Baltijas mērogā, kā arī veidot jaunas sadarbības Eiropas līmenī. Mūsu komandai ir vairāk nekā 10 gadu pieredze vadības līmeņa darbinieku atlasē Baltijā un Eiropā, tādēļ esam pārliecināti, ka līdz ar pievienošanos “AIMS International” tīklam spēsim ne tikai piedāvāt saviem klientiem pasaules līmeņa pakalpojumu, bet arī sniegt savu pienesumu mūsu kolēģiem reģionā," komentē Ilona Baumane-Vītoliņa, “AIMS International Latvia” vadošā partnere.

““AIMS Latvia” komanda īsā laikā pierādījusi savu profesionalitāti gan lokālajā Latvijas, gan arī Baltijas un Eiropas mērogā, par ko liecina veiksmīga sadarbība ar vairākiem Latvijas lielākajiem uzņēmumiem un organizācijām, kā arī ar pasaules līmeņa zīmoliem. Tirgus pieredze, ambīcijas un pakalpojuma augstā kvalitāte ir galvenie faktori, lai mēs būtu vērtīgi partneri veiksmīgiem un augošiem uzņēmumiem,” piebilst Šarūnas Dyburis, “AIMS International” EMEA reģiona viceprezidents.

“AIMS International” dibināts 1993. gadā Parīzē. Globālā tīkla ietvaros to pārstāv vairāk nekā 270 konsultanti visos kontinentos. Kā galvenie pakalpojumi minami vadības līmeņa personāla atlase un līderības novērtēšana un attīstīšana.

“AIMS International Latvia” kompāniju izveidojuši Ilona Baumane-Vītoliņa, Jānis Bedrītis un Gunārs Klēģers. Uzņēmuma darbības pamatvirzieni ir vadošo darbinieku atlase, personāla profesionālā potenciāla novērtēšana un dažādu pētījumu veikšana.

Komentāri

Pievienot komentāru