Tirdzniecība un pakalpojumi

Latvijas metāla vairumtirgotājs BKB Metāls uzaudzējis apgrozījumu par 11%

Gunta Kursiša, 18.02.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas metālu un metāla rūdu vairumtirgotājas SIA BKB Metāls apgrozījums 2012. gadā pieaudzis līdz 1,115 miljoniem Ls, liecina Lursoft informācija.

Tādējādi uzņēmuma apgrozījums pērn, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, audzis par 10,67%.

Uzņēmuma peļņa 2012. gadā veidoja 102,7 tūkstošus Ls.

BKB Metāls īpašniece ir uzņēmēja Olga Strazdiņa, kurai pieder daļas arī uzņēmumos SIA Trade Company, SIA IpayBank, SIA BKB Birojs un SIA Sanblasts.

Kompānija reģistrēta 2004. gadā, un sākotnēji tās nosaukums bija BKB birojs. Pašreizējo nosaukumu uzņēmējs ieguva 2010. gada oktobrī.

SIA BKB Metāls pamatkapitāls ir 2000 Ls, un tās juridiskā adrese ir Zeļļu iela 5-1, Rīga.

Uzņēmuma pamatdarbība saistīta ar metālu un metāla rūdu vairumtirdzniecību un metālizstrādājumu cauruļu, apkures iekārtu un to piederumu vairumtirdzniecību.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Lielākā komercķīla BLB Baltijas Termināls

Žanete Hāka, 22.07.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā lielāko komercķīlu reģistrējis naftas pārkraušanas uzņēmums BLB Baltijas Termināls, liecina Uzņēmumu reģistra dati.

Komercķīlas maksimālā prasību nodrošinājuma summa ir 14,06 miljoni latu, un ķīlu ņēmusi AS Citadele banka.

Otru lielāko komercķīlu Trasta komercbankai devusi farmācijas kompānija AS Olainfarm. Ķīlas maksimālā prasījuma summa ir 6,7 miljoni latu.

Citadele bankai pagājušajā nedēļā komercķīlu devis AS Liepājas Kafijas fabrika pircējs SIA Aktīvu pārvaldīšanas kompānija Rietumu investīciju grupa. Ķīlas kopējais apjoms ir 2,15 miljoni latu.

Aizvadītajā nedēļā 1,78 miljonu latu vērtu komercķīlu devis kokrūpniecības uzņēmums SIA Staļi. Ķīlas ņēmējs ir AS SEB banka.

823 tūkstošu latu vērta komercķīla pagājušajā nedēļā reģistrēta uz metālizstrādājumu ražotāja SIA TMMetal Baltic vārda, un komercķīlas ņēmējs bijusi SIA DNB līzings.

Komentāri

Pievienot komentāru