Tirdzniecība un pakalpojumi

Lielākais reģistrētais uzņēmums pagājušajā nedēļā – SIA P5

Žanete Hāka, 15.02.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā Komercreģistrā un Uzņēmumu reģistrā reģistrēti 239 jauni subjekti, kas ir par 15 subjektiem mazāk nekā pirms nedēļas, liecina UR dati.

Biedrību un nodibinājumu reģistrā tika reģistrēti 32 subjekti. No kopējā skaita visvairāk jeb 221 bija sabiedrības ar ierobežotu atbildību, 10 individuālie komersanti un 6 zemnieku saimniecības.

Pagājušajā nedēļā likvidēti 228 subjekti, kas ir par 29 mazāk nekā pirms nedēļas.

Aizvadītajā nedēļā lielākais reģistrētais uzņēmums, vērtējot pēc pamatkapitāla, bija SIA P5 – tā pamatkapitāls ir 500 tūkstoši eiro. Kompānijas juridiskā adrese ir Rīga, Egļu iela 23. Uzņēmuma vienīgais valdes loceklis ir Pēteris Senkāns.

Otrs lielākais uzņēmums bija SIA Hedge Capital Company ar 425 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Uzņēmuma juridiskā adrese ir Rīga, Baznīcas iela 20/22 – 40, bet vienīgais valdes loceklis ir Krievijas pilsonis Vladislavs Buņins.

Savukārt trešā lielākā kompānija bija SIA Vidzemes būvserviss ar 100 tūkstošu eiro pamatkapitālu. Kompānijas juridiskā adrese ir Cēsis, Piebalgas iela 85. Uzņēmuma valdē darbojas Māris Krams un Aldis Linārs.

Tāpat aizvadītajā nedēļā reģistrēta AS Direct Mortgage Capital ar 35 tūkstošiem eiro un SIA Festivus ar 20 tūkstošu eiro pamatkapitālu.

Komentāri

Pievienot komentāru