Atpūta

Likvidē Latvijas Blondīņu asociāciju; ja būs nauda, blondīņu festivāls notiks

Dienas Bizness, 12.09.2012

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Otrdien, 11. septembrī, savu eksistenci pārtraukusi Latvijas Blondīņu asociācija, kam par iemeslu bijusi asociācijas vadītājas Marikas Ģedertes aizņemtība. Ģederte norāda, ka «veiksmīgai, uz blondīnēm orientētai sabiedriskai darbībai, viņai nepietiek laika», vēsta portāls KasJauns.lv.

«Uzskatu, ka Latvijas Blondīņu asociācija pieteica sevi pietiekami skaļi. Tomēr ilgstošas kvalitātes saglabāšana prasa smagu darbu. Es turpināšu mācības doktorantūrā, aktīvi esmu iesaistījusies Rīgas Uzņēmēju biedrībā, kur darbojos kā padomes locekle, esmu Rotary Rīdzene biedre un jau trešo gadu darbojos kā mentore, atbalstot jaunos uzņēmējus. Labdarības projektos esmu iesaistījusies caur Rotary klubu. Turpinu savu aktīvo darbību, bet nu jau citā līmenī,» atzīst Ģederte.

Latvijas Blondīņu asociācija dibināta 2009. gada maijā, un kopš tā laika realizēti vairāki labdarības projekti, ar asociācijas atbalstu tapis publiskais rotaļlaukums bērniem ar īpašajām vajadzībām. 2010. gada decembrī asociācija kopā ar Latvijas dizaineriem rīkoja labdarības akciju Palīdzēsim, kur saziedotā nauda tika pārskaitīta rehabilitācijas centram Mēs esam līdzās.

Asociācijas pamanāmākais rīkotais pasākums bija ikgadējais festivāls Go Blonde, kurā gājienā pulcējās blondās matu krāsas piekritējas. Kā atzīst Ģederte, Go Blonde ir festivāla nosaukums, un tas radās pēc biedrības nodibināšanas, turklāt festivālu organizēja nevis biedrība, bet atsevišķi dibināts uzņēmums. Go Blonde ir Latvijā aizsargāta preču zīme un tā atbalstīja labdarību. Go Blonde kā zīmols joprojām paliks un, ja izdosies piesaistīt līdzekļus, iespējams, ka festivāls būs, tikai pavisam citā formātā, KasJauns.lv citē Ģedertes teikto.

Komentāri

Pievienot komentāru