Mana pieredze: Pārdod laiku 

Zīmola Baudi: sauso zupu un graudaugu maisījumus šopavasar papildinās ar sausajām zupām

Sandra Dieziņa, 2018. gada 21. marts plkst. 9:25

SIA Alias Products sauso zupu un graudaugu maisījumu – risoto un plova – ražošanu sāka pagājušā gada vasarā. Tā ir dzīves nepieciešamība – tā, atbildot uz jautājumu, kā nonākts līdz zīmola Baudi: sauso maltīšu ražošanai, teic Agnese Buka, SIA Alias Products līdzīpašniece.

«Esam aktīvi, ļoti daudz laika pavadām ārpus mājas, darbā. Daudz vairāk laika mēs gribētu pavadīt ar saviem draugiem un tuvajiem cilvēkiem, tomēr nepieciešamība pēc maltītes ir ikdiena. Skaidrs, ka latvietim ir ļoti būtiski paēst garšīgi, un nu jau iezīmējies, ka viņš grib veselīgu ēdienu – mammas vai vecmāmiņas zupu. Nepieciešamība radās tāpēc, ka dienas lielāko daļu pavadām ārpus mājas, ģimenes, bet veselīgi paēst joprojām vēlamies. Un katra mamma savai ģimenei vēlas gatavot pati. Mūsu piedāvājums ikdienai – veselīga pārtika. Uzņēmuma mērķis radās caur pašu pieredzi. Ar Baudi: produktiem mēs pārdodam laiku,» atklāj uzņēmēja.

Ražošanas apjomi palielinās un uzņēmuma vadība grasās piesaistīt jaunus partnerus.

Kompānija ražo trīs veidu zupas, Mauritāniešu plovu un risoto ar dārzeņiem. Zupas var pagatavot 15 minūtēs, plovu un risoto – 30 minūtēs, stāsta A. Buka. Viņas pārliecība ir, ka garšīgu maltīti var radīt no kvalitatīviem dārzeņiem, tam ir ļoti liela nozīme. Maltītei netiek pievienoti ne garšas pastiprinātāji, ne krāsvielas. Daļu dārzeņu uzņēmumā kaltē paši, daļu piegādā vietējie sadarbības partneri no Dobeles, Kuldīgas novada un citām Latvijas vietām. Šobrīd ražošanas apjomi palielinās un uzņēmuma vadība grasās piesaistīt jaunus partnerus nepieciešamās izejvielas nodrošināšanai. Jau nepilnu gadu sausās maltītes var iegādāties veikalu tīklos, pieprasījums aug, un jāsāk domāt par apjomu palielināšanu, stāsta A. Buka.

Visu rakstu Kaltēti dārzeņi jaunā gaismā lasiet 21. marta laikrakstā Dienas Bizness.

Dalies ar šo rakstu!
Nepalaid garām

SIA Rešetilovs aizvirzās no krīzes, ko uzņēmums savā 28 gadu pastāvēšanas laikā...

Nepilniem 40 000 mikrouzņēmuma nodokļa maksātājiem var nākties domāt par savu nākotni,...

Šefpavārs Maksims Cekots, atverot restorānu Max Cekot Kitchen Rīgā, Torņkalnā, kurā piedāvā...

Lai gan konkurence elektronikas mūzikas instrumentu ražošanas segmentā ik gadu saasinās, SIA...

Investējot 15 miljonus eiro, Salienā, Babītes novada Piņķos uzsākta King's College Britu...

No šīs sadaļas
2018. gada 20. marts plkst. 8:56

Uzņēmēja pieredze: Edijs Ošs, PALLETERIES...

2018. gada 20. marts plkst. 8:46

Skandināvu dizaina mājlietu un mēbeļu veikalā Mēbeļu bode steidzīgie kļūst lēnāki, bet...

2018. gada 19. marts plkst. 7:37

Sporta klubu aplikācija Sportlex piedāvā iespēju tās lietotājam apmeklēt kādu no 70...

2018. gada 16. marts plkst. 10:46

Banku augstskolas telpās ciemojās 150 jaunieši no visas Latvijas, kurus vienoja viens mērķis –...

2018. gada 13. marts plkst. 0:05

Uzņēmēja pieredze: Gunta Feifere, HOSTEL TREE HOUSE...

2018. gada 12. marts plkst. 9:01

Drawies ergonomiskajiem un augļu un dārzeņu formu krītiņiem pievienojas alfabēts; dizainerei Ievai...

2018. gada 07. marts plkst. 8:44

Biskvīta formas, kas «izceptas» no fajansa un ir populāras Eiropas mākslas studijās,...

2018. gada 06. marts plkst. 8:40

Kidday – tas ir divu uzņēmīgu sieviešu – Zanes Edules sākts un...

2018. gada 06. marts plkst. 0:05

Pirms pieciem gadiem mēs ar sievu no Maskavas pārcēlāmies uz dzīvi Rīgā....

2018. gada 27. februāris plkst. 11:51

SIA Giraffe360 nepilna gada laikā ir spējusi iegūt klientus septiņās valstīs un...