Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Zīmola Baudi: sauso zupu un graudaugu maisījumus šopavasar papildinās ar sausajām zupām

SIA Alias Products sauso zupu un graudaugu maisījumu – risoto un plova – ražošanu sāka pagājušā gada vasarā. Tā ir dzīves nepieciešamība – tā, atbildot uz jautājumu, kā nonākts līdz zīmola Baudi: sauso maltīšu ražošanai, teic Agnese Buka, SIA Alias Products līdzīpašniece.

«Esam aktīvi, ļoti daudz laika pavadām ārpus mājas, darbā. Daudz vairāk laika mēs gribētu pavadīt ar saviem draugiem un tuvajiem cilvēkiem, tomēr nepieciešamība pēc maltītes ir ikdiena. Skaidrs, ka latvietim ir ļoti būtiski paēst garšīgi, un nu jau iezīmējies, ka viņš grib veselīgu ēdienu – mammas vai vecmāmiņas zupu. Nepieciešamība radās tāpēc, ka dienas lielāko daļu pavadām ārpus mājas, ģimenes, bet veselīgi paēst joprojām vēlamies. Un katra mamma savai ģimenei vēlas gatavot pati. Mūsu piedāvājums ikdienai – veselīga pārtika. Uzņēmuma mērķis radās caur pašu pieredzi. Ar Baudi: produktiem mēs pārdodam laiku,» atklāj uzņēmēja.

Ražošanas apjomi palielinās un uzņēmuma vadība grasās piesaistīt jaunus partnerus.

Kompānija ražo trīs veidu zupas, Mauritāniešu plovu un risoto ar dārzeņiem. Zupas var pagatavot 15 minūtēs, plovu un risoto – 30 minūtēs, stāsta A. Buka. Viņas pārliecība ir, ka garšīgu maltīti var radīt no kvalitatīviem dārzeņiem, tam ir ļoti liela nozīme. Maltītei netiek pievienoti ne garšas pastiprinātāji, ne krāsvielas. Daļu dārzeņu uzņēmumā kaltē paši, daļu piegādā vietējie sadarbības partneri no Dobeles, Kuldīgas novada un citām Latvijas vietām. Šobrīd ražošanas apjomi palielinās un uzņēmuma vadība grasās piesaistīt jaunus partnerus nepieciešamās izejvielas nodrošināšanai. Jau nepilnu gadu sausās maltītes var iegādāties veikalu tīklos, pieprasījums aug, un jāsāk domāt par apjomu palielināšanu, stāsta A. Buka.

Visu rakstu Kaltēti dārzeņi jaunā gaismā lasiet 21. marta laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru