Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lai sniegtu iespēju iegādāties vietējo amatnieku un mazo uzņēmumu radītos izstrādājumus no visiem Latvijas novadiem, nedēļas nogalē tiks atklāts pirmais virtuālais rokdarbu tirgus, kas turpmāk būs atvērts katru otro nedēļas nogali.

Virtuālā tirgus "handMadeMarket.lv" idejas autore ir rotu dizainere no Kuldīgas Baiba Ivanovska, zīmolu "_abiete_" un "Zonda jewelry" radītāja. Liekot lietā šobrīd esošo brīvo laiku un daudzu gadu pieredzi uzņēmējdarbībā, mārketingā un ražošanā, kuldīdzniece vēlas atbalstīt māksliniekus un vietējo amatnieku mazo biznesu, izveidojot virtuālo rokdarbu tirgu.

"Kā mazais ražotājs esmu apmeklējusi dažādus gadatirgus, pilsētas svētkus un amatnieku tirdziņus. Zinu to, ka dalība tirdziņos daudziem ir pamata ienākuma avots un domājot par to, cik grūts šis ir laiks mazajiem ražotājiem, nolēmu radīt virtuālo tirgu, kur visi mazie ražotāji atkal varētu satikties vienuviet un iepriecināt pircējus gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Šajā brīdī ikviens pirkums, kas izdarīts pie vietējiem Latvijas radītājiem, var izglābt kādu mazu ģimenes biznesu, ļaut dzimt jaunām idejām un gūt iedvesmu," uzsver idejas autore Baiba Ivanovska.

Amatnieki, mazie ražotāji un radītāji joprojām tiek aicināti pievienoties pirmajam virtuālajam tirgum, kas norisināsies jau šajā nedēļas nogalē - 9. un 10. maijā. Apmeklētājiem būs iespēja aplūkot tirgotāju virtuālos stendus, iepazīties ar produktiem un precēm, kā arī komunicēt ar tirgotājiem tiešsaistē.

Komentāri

Pievienot komentāru