Jaunākais izdevums

Iepakojuma materiālu tirdzniecības uzņēmums “Pakella” investējusi jauna klientu apkalpošanas centra, biroja, kā arī noliktavas sistēmas modernizācijā un tehnikas iegādē.

Uzņēmums investējis 300 000 eiro noliktavas sistēmas modernizācijā. Vienlaikus uzņēmuma loģistikas centrs pārcēlies uz telpām Rīgā, Ķengaraga ielā. Līdz šim loģistikas centrs atradās Vietalvas ielā.

Līdz ar veiktajām investīcijām un telpu maiņu, uzņēmums spēs nodrošināt vēl ātrāku un efektīvāku loģistiku visā Latvijā, tostarp Liepājā un Daugavpilī, kur atrodas "Pakella" filiāles.

"Pakella" 2021.gadā strādāja ar 8,449 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 39,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga 2,2 reizes un bija 354 199 eiro.

"Pakella" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 171 304 eiro. Uzņēmums pieder vairākām holdingkompānijām, tostarp SIA "AJ Power Holding", SIA "Dziela", SIA "JMI", SIA "Rhenium Invest" un SIA "RG Investīcijas".

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ieguldījumu pārvaldes sabiedrība "Indexo" veidos kopuzņēmumu ar vienu no "Indexo" dibinātājiem un akcionāriem Druvi Mūrmani un finansistu Kristapu Bērziņu, lai attīstītu alternatīvu investīciju fondu pārvaldes sabiedrību, teikts uzņēmuma paziņojumā biržai "Nasdaq Riga".

Jaunais kopuzņēmums nākotnē fokusēsies uz zemu izmaksu nekustamo īpašumu fonda izveidi un pārvaldi, kurā ieguldīt varēs gan Baltijas institucionālie investori, gan privātpersonas.

Pēc kompānijas paziņojumā minētā, šobrīd Latvijā nav vietēja nekustamā īpašuma fonda, kas būtu pieejams ieguldījumiem privātpersonām un, kas palīdzētu investoriem ieguldīt vietējā nekustamā īpašuma tirgū un to attīstīt. Jaunā uzņēmuma mērķis būs izveidot tādu nekustamā īpašuma fondu, kas vietējiem ieguldītājiem nodrošinātu labākus nosacījumus nekā citas šobrīd esošās alternatīvas.

Uzņēmums plāno reģistrēt darbību Finanšu un kapitāla tirgus komisijā (FKTK) tuvākajā laikā un trīs līdz četru mēnešu laikā sākt aktīvu fonda darbību.

Komentāri

Pievienot komentāru