Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Automašīnu "Mercedes-Benz" un "Daimler Truck" oficiālais pārstāvis Latvijā SIA "Domenikss" mainījis nosaukumu uz SIA "Veho", liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Nosaukuma maiņa Uzņēmumu reģistrā iegrāmatota piektdien, 30.decembrī.

Līdztekus mainīta arī uzņēmuma tīmekļvietne, kas turpmāk būs "veho.lv".

Uzņēmumā atgādina, ka 2021.gada nogalē SIA "Domenikss" kļuva par "Veho" grupas uzņēmumu. "Veho Group" ir "Mercedes-Benz" vieglo automobiļu, pasažieru un kravas mikroautobusu, un "Daimler Truck AG" komerctransporta mazumtirgotājs un izplatītājs Zviedrijā, Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.

Šobrīd "Veho" un "Mercedes-Benz" pārstāvniecības darbojas 15 Somijas pilsētās, 7 pilsētās Zviedrijā, Igaunijā - 4, Lietuvā - 3.

Latvijā SIA "Veho" turpina attīstīt "Mercedes-Benz" vieglo automobiļu, kā arī kravas un pasažieru mikroautobusu biznesu - Varšavas ielā 4. Darbu turpina un paplašina pakalpojumu klāstu servisa centrs, Abrenes ielā 12, kurā tiek apkalpoti "Mercedes-Benz" vieglie automobiļi, kravas un pasažieru mikroautobusi, kā arī virsbūvju servisa centrs - Kurzemes prospektā 59.

Virsbūvju servisa centrs, kopš šī gada rudens ir veicis uzlabojumus servisa centra ēkā, paplašinātas ir virsbūvju krāsošanas telpas, tādejādi samazinot rindu uz virsbūvju servisa darbiem. Darbu turpina arī "Mercedes-Benz" kravas automobiļu centrs Salaspils novadā, kurš tika atklāts 2020.gada nogalē. Paredzēts ka jau nākamā gada laikā kravas auto servisa centrā tiks ieviesti virkne jaunu pakalpojumu, kas ļautu kravas auto servisa darbus veikt vienuviet un īsākā laika posmā.

"Veho Group" ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 1939.gādā nodarbina vairāk nekā 2000 darbinieku, no kuriem 1250 - Somijā, 750 - Zviedrijā un Baltijas valstīs.

"Veho" apgrozījums 2021.gadā bija 49,774 miljoni eiro, kas ir par 31,8% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa samazinājās vairākas reizes un bija 105 152 eiro. Kompānijas 2022.gada finanšu dati vēl nav publiskoti.

Kompānija reģistrēta 1997.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,685 miljoni eiro. Uzņēmums pilnībā pieder "Veho Latvija".

Komentāri

Pievienot komentāru