Nekustamais īpašums

Papildināts - 2008.gada jauno projektu centīsies notirgot par sērijveida dzīvokļu cenām

Lelde Petrāne, 06.10.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzsākta dzīvokļu tirdzniecība Latvijā šobrīd lielākajā dzīvojamajā projektā. Salnas ielā 21 (Rīgā) pārdošanas pirmajā kārtā tiek tirgoti 200 dzīvokļi. Tiem ir veikta pelēkā apdare, un to cenas sākas no 850 eiro/m2. Tās ir gandrīz pielīdzināmas sērijveida dzīvokļu cenām Rīgas mikrorajonos, uzskata projekta virzītāji.

Pļavnieku mikrorajonā esošā kompleksa Salnas 21 deviņstāvu dzīvojamo ēku ar kopumā 518 dzīvokļiem uzbūvēja 2008.gadā. CCDU Baltic to nopirka 2013.gadā no iepriekšējā īpašnieka - kompānijas Ektornet Latvia - un vairāk nekā gadu nodarbojās ar kāpņu telpu, komunikāciju, dzīvokļu un pazemes garāžas remontu un sagatavošanu pārdošanai.

Kā biznesa portālam db.lv atklāja CCDU Baltic direktors Eduards Krūmiņš, kopējās investīcijas projektā veido ap 10 miljoniem eiro, taču detalizētāku informāciju, piemēram, cik izmaksājusi ēkas iegāde, viņš nevēlējās sniegt, pamatojot to ar konfidencialitāti. Dzīvokļu pārdošana tikšot organizēta trīs kārtās, un īpašums patlaban esot pilnībā pabeigts.

«Mēs pārliecinājāmies par visu ēkas nesošo konstrukciju drošumu. Pilnībā pārbaudījām arī apkures sistēmas darbspēju. Kad tajā vēl nedzīvoja neviens iemītnieks un noritēja remontdarbi, tika uzturēta 20 grādu temperatūra,» stāsta E. Krūmiņš. Sagatavošanas darbu nobeiguma posms ietvēra piegulošās teritorijas apzaļumošanu un divu bērnu rotaļlaukumu ierīkošanu.

Pirmajā kārtā pārdošanai ir izlikti vienistabas, divistabu un trīsistabu dzīvokļi ar platību no 37 līdz 69 kvadrātmetriem. Dārgākais Salnas ielas 21.nama dzīvoklis maksā 64 000 eiro. Savukārt auto vietas cena apkurināmā pazemes garāžā ir 6000 eiro.

Kompānija CCDU Baltic ir Latvijas nekustamo īpašumu uzņēmums, kas investē līdzekļus gan attīstītāju projektu iegādē, gan projektu attīstīšanā, sākot no nulles. CCDU Baltic pašlaik attīsta arī jaunu projektu Klusajā centrā.

Komentāri

Pievienot komentāru