Jaunākais izdevums

Par abu apdrošināšanas sabiedrību Ergo valdes locekli Baltijas valstīs ir ievēlēts Tarmo Kolls (Tarmo Koll), informē Ergo komunikācijas vadītāja Inese Kronberga.

No 1. decembra Tarmo Kolls ir sācis pildīt Ergo Insurance SE valdes locekļa pienākumus, bet no 11. decembra šo pašu amatu viņš ieņem arī Ergo Life Insurance SE apdrošināšanas sabiedrībā. Tarmo Kolls būs atbildīgs par apdrošināšanas sabiedrību Ergo operatīvo darbību Igaunijā.

Tarmo Kolls Ergo uzņēmumos strādā jau 14 gadus, pildot Ergo Insurance SE aktuāra pienākumus.

«Tarmo Kollam ir ilggadēja pieredze apdrošināšanā un lieliska izpratne par nozares jautājumiem. Viņam ir laba reputācija nozarē, un viņš tiek atzinīgi novērtēts gan mūsu uzņemumā, gan tirgū kopumā. Viņš ir vadītājs, kurš ar savām spējām un zināšanām motivēs arī citus darbiniekus,» stāsta Kestutis Bagdonavičus, Ergo valdes priekšsēdētājs Baltijas valstīs.

Kolls ir ieguvis maģistra grādu matemātikā Tartu Universitātē, kā arī studējis Gēteburgas Tehniskajā universitātē un Barselonas Pompeju Fabras universitātē. Viņš ir arī Igaunijas Aktuāru biedrības biedrs.

Tarmo Kolls ir stājies līdzšinējās Ergo valdes locekles Mārikas Līvamegi (Maarika Liivamägi) vietā. Viņa pildīja Ergo valdes locekles pienākumus kopš 2011. gada un bija atbildīga par pārdošanu un mārketingu Baltijas valstīs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Deniss Sazonovs ievēlēts par ERGO Group AG starptautisko finanšu vadītāju

Žanete Hāka, 13.03.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

1. aprīlī ERGO Baltijas valstu valdē gaidāmas pārmaiņas, informē uzņēmuma pārstāvji.

ERGO valdes loceklis Baltijas valstīs Deniss Sazonovs iecelts par starptautisko finanšu vadītāju ERGO Group AG, kas ir viena no lielākajām apdrošināšanas grupām Eiropā.

Deniss Sazonovs sāks darbu jaunajā amatā ar šī gada 1. aprīli. Viņš darbu ERGO uzsāka pirms 16 gadiem – 2001. gadā kā aktuāra asistents Rīgas Fēnikss dzīvības apdrošināšana AAS (vēlāk ERGO Latvija Dzīvība AAS). 2007. gadā Deniss Sazonovs turpināja darbu ERGO jau valdes locekļa amatā, uzņemoties atbildību par dzīvības un veselības apdrošināšanu, pensiju biznesu un investīcijām. Vēlāk, mainot atbildības jomu, viņš valdes locekļa amatā uzņēmās uzraudzīt finanšu, investīciju un IT jomu Baltijā. Papildus Deniss Sazonovs darbojās ERGO Funds AS valdē un padomē, kā arī ERGO Invest SIA padomes priekšsēdētāja amatā.

Komentāri

Pievienot komentāru