Jaunākais izdevums

Par aviācijas degvielas uzpildes kompānijas SIA «Gulfstream Oil» 25% kapitāldaļu īpašnieku kļuvis Igaunijā reģistrētais uzņēmums «SLB Management OU», kas ieguvis šīs daļas no Honkongā reģistrētās kompānijas «Oilimpex Limited», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Darījums noticis 19.decembrī, bet komercreģistrā izmaiņas dalībnieku reģistrā ierakstītas 27.decembrī.

«Lursoft» izziņa liecina, ka SIA «Gulfstream Oil» ir vienīgais Latvijā reģistrētais uzņēmums, kurā «SLB Management OU» ir dalībnieks.

Pārējie SIA «Gulfstream Oil» dalībnieki palikuši nemainīgi - lielākais uzņēmuma īpašnieks ar 40% daļu ir Šveicē reģistrētā kompānija «Air Total International SA», 20% daļu pieder Latvijā reģistrētajam SIA «AirRep Scandinavia» un 15% daļu īpašnieks ir SIA «Aeropass service».

SIA «Gulfstream Oil» dibināta 1993.gadā, un tā sniedz pakalpojumus gaisa kuģu uzpildei ar aviācijas degvielu starptautiskajā lidostā «Rīga». Uzņēmuma pamatkapitāls ir 531 700 eiro.

2017.gadā SIA «Gulfstream Oil» apgrozījums bija 13,412 miljoni eiro un tās tīrā peļņa bija 85 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 17 darbiniekus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā lielākā degvielas mazumtirgotāja pozīcijā arī šogad deviņos mēnešos bija "Neste Latvija", liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Akcīzes preču pārvaldes informācija.

Starp desmit Latvijas lielākajiem degvielas mazumtirgotājiem 2019.gada deviņos mēnešos bija arī "Circle K Latvia", "Viada Baltija", "Virši-A", "East-West Transit", "Astarte-nafta", "Augstceltne", "Gotika auto", "Latvijas propāna gāze" un "Ingrid A".

Savukārt pēc patēriņam nodotā naftas produktu (degvielas) apmēra šogad deviņos mēnešos lielākās kompānijas bija "Circle K Latvia", "Neste Latvija" un "Pirmas".

Lielākie komersanti pēc mazumtirdzniecībā realizētā degvielas apmēra 2019.gada deviņos mēnešos:

1. "Neste Latvija"

2. "Circle K Latvia"

3. "Viada Baltija"

4. "Virši-A",

5. "East-West Transit"

6. "Astarte-nafta"

7. "Augstceltne"

8. "Gotika auto"

9. "Latvijas propāna gāze".

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā lielākā degvielas mazumtirgotāja pozīcijā arī šogad pirmajā pusgadā bija "Neste Latvija", liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Akcīzes daļas informācija.

Lielākie degvielas mazumtirgotāji šogad pirmajā pusgadā bija "Neste Latvija", "Circle K Latvia", "Viada Baltija", "Virši-A", "East-West Transit", "Astarte-nafta", "Gotika auto", "Augstceltne", "Kool Latvija" un "Latvijas propāna gāze".

Savukārt pēc patēriņam nodotā naftas produktu (degvielas) apmēra šogad pirmajos sešos mēnešos lielākās kompānijas bija "Neste Latvija", "Circle K Latvia" un "Pirmas".

Lielākie komersanti pēc mazumtirdzniecībā realizētā degvielas apmēra 2020.gada pirmajos sešos mēnešos:

1. "Neste Latvija"

2. "Circle K Latvia"

3. "Viada Baltija"

4. "Virši-A",

5. "East-West Transit"

6. "Astarte-nafta"

7. "Gotika auto"

8. "Augstceltne"

Komentāri

Pievienot komentāru