Ražošana

Pārdotas SIA Piensaimnieku laboratorija valsts kapitāla daļas

Žanete Hāka, 27.10.2014

Jaunākais izdevums

VAS Privatizācijas aģentūra (PA) ir pārdevusi SIA Piensaimnieku laboratorija 12 valsts kapitāla daļas jeb 5,56% no uzņēmuma pamatkapitāla, informē PA.

Kapitāla daļas iegādājās Latvijas Piena ražotāju asociācija, kas kā esošais sabiedrības dalībnieks saskaņā ar Komerclikumu un uzņēmuma statūtiem izmantoja savas pirmpirkuma tiesības.

SIA Piensaimnieku laboratorija pamatkapitāls ir 9220 eiro. Saskaņā ar apstiprinātajiem pārdošanas noteikumiem valsts pārdeva visas kapitāla daļas vienā paketē, nosakot kapitāla daļu pārdošanas paketes cenu atbilstoši veiktajam novērtējumam 6683 eiro. Atbilstoši pārdošanas noteikumiem pircējs ir veicis pilnu norēķinu par kapitāla daļām.

Valsts kapitāla daļu pārdošana tika veikta pamatojoties uz Ministru kabineta (MK) akceptēto Pārresoru koordinācijas centra (PKC) izstrādāto ziņojumu par valsts līdzdalības kapitālsabiedrībās izvērtējuma rezultātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mūžībā devies kādreizējais iekšlietu ministrs, uzņēmējs un Latvijas Motosporta federācijas prezidents Dzintars Jaundžeikars, aģentūra LETA uzzināja federācijā.

Bijušais politiķis miris 66 gadu vecumā.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka Jaundžeikars dzimis 1956.gada 14.februārī. Viņš ir studējis Latvijas Lauksaimniecības akadēmijā, Lauksaimniecības uzņēmumu augstākajā vadības skolā.

Jaundžeikars ir bijis AS "Limbažu piens" valdes priekšsēdētājs un prezidents, Latvijas Piensaimnieku centrālās savienības priekšsēdētājs, SIA "Vidrižu lauksaimnieks" un SIA "Viva Agro" valdes priekšsēdētājs; SIA " Limbažu siera vērtspapīri" valdes priekšsēdētājs, SIA "Ievziedi" un SIA "Piensaimnieku laboratorija" valdes loceklis, SIA "Vidrižu vidzemnieks" izpilddirektors.

2001.gadā viņš kandidējis Limbažu rajona Vidrižu pagasta padomes vēlēšanās no saraksta "Mēs - pagastam" un ievēlēts par deputātu

Komentāri

Pievienot komentāru