Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Celtniecības materiālu vairumtirgotājs SIA "Paroc" pagājušajā gadā strādāja ar 16,468 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 47,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 29,1% un bija 186 713 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā augstais pieprasījums skaidrots galvenokārt ar energoefektivitātes pasākumiem, kas tika apmaksāti no 2014.-2021.gada Eiropas Savienības finansējuma.

Kompānijas vadības ziņojumā teikts, ka šogad nav saskatāms straujš tirgus pieprasījuma pieaugums.

Vienlaikus uzņēmuma vadība izsaka cerību, ka Eiropas Savienības līdzfinansējums energoefektivitātes pasākumu veikšanai arī 2023.gadā būs pieejams līdzšinējā apmērā.

Tāpat vadības ziņojumā norādīts, ka turpinās siltināšanas nozīmes nostiprināšanās sabiedrības apziņā, kas veicina pieprasījumu pēc "Paroc" produkcijas.

2021.gadā "Paroc" strādāja ar 11,169 miljonu eiro apgrozījumu un 263 471 eiro peļņu.

Kompānija "Paroc" reģistrēta 1993.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 89 400 eiro. Uzņēmums pilnībā pieder Somijas kompānijai "Paroc Group".

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Luminor banka piešķīrusi finansējumu 1,35 miljonu eiro apmērā celtniecības materiālu tirgotājam SIA Vides Tehnika.

Izsniegtais aizdevums paredzēts uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu palielināšanai, faktoringam, transportlīdzekļu līzingam un aizdevuma segšanai par nekustamo īpašumu.

Uzņēmums ir viens no atpazīstamākajiem siltumizolācijas materiālu vairumtirgotājiem Latvijā. SIA Vides tehnika nodarbojas ar siltumizolācijas un ar ēku siltināšanu saistīto būvmateriālu un iekārtu tirdzniecību.

"Pēdējie gadi būvniecības nozarei un ar to saistītajiem uzņēmumiem nesa daudz izaicinājumus – piegādes ķēžu traucējumi un inflācijas kāpums radījis papildu slogu. Pateicoties profesionālai uzņēmuma pārvaldībai, Vides Tehnika SIA ir spējusi dažādot savus ienākumus un saglabāt labus finanšu rādītājus. Uzņēmums galvenokārt piedāvā ekoloģiskus, dabai draudzīgus materiālus un izmanto ilgtspējīgus risinājumus, kas tiek novērtēts ilgtermiņā," saka Ilze Zoltnere, Luminor Korporatīvā departamenta vadītāja.

Komentāri

Pievienot komentāru