Jaunākais izdevums

Veļas ražošanas SIA V.O.V.A. firmas 25 gadu jubilejas sarīkojumā demonstrēja jaunu veļas līniju, kas tirgū nonāks ar zīmolu Queen Lingerie.

Jaunais zīmols Queen Lingerie ietver kolekcijas tā sauktajā luksusa grupā un saskaņā ar pasaules modes tendencēm tiecas sapludināt robežas starp veļu, naktstērpu un vakartērpu. SIA V.O.V.A. sadarbības partneriem un lielākajiem klientiem 15.jūlijā tika demonstrētas kolekcijas, ko izstrādājušas uzņēmuma dizaineres. Kolekcijas tiks nodotas uzņēmuma mazumtirdzniecības tīklā, veikalos Queen Lingerie, pagaidām – kā eksperimentāli izstrādājumi, lai testētu tirgus pieprasījumu un klientu atsauksmes, noteiktu veiksmīgākos modeļus.

SIA V.O.V.A. ir viens no lielākajiem Latvijas tekstiluzņēmumiem, kura galvenā ražotne atrodas Liepājā, tam ir filiāles Daugavpilī un Krievijā. Firma reģistrējusi preču zīmes V.O.V.A. Lingerie, Avenija by V.O.V.A. un V.O.V.A. Swimwear, šogad startējis jauns zīmols Queen Lingerie. Uzņēmumam ir desmit firmas veikalu – viens Klaipēdā, Lietuvā, deviņi Latvijā – Rīgā, Valmierā un Liepājā. Viens franšīzes veikals šogad atvērts Krievijā, Krasnodarā. Ap 40% produkcijas tiek pārdota Skandināvijā un Eiropā, ap 60% NVS, galvenokārt Krievijā. Katru gadu uzņēmuma dizaineri izstrādā jaunas veļas kolekcijas saskaņā ar Francijas modes noteicēju «tendenču grāmatām» (trend book), tiek izdoti sezonālie katalogi un reprezentēta produkcija starptautiskās izstādēs. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 3,65 milj. eiro, peļņa – aptuveni 200 tūkstoši eiro. SIA V.O.V.A. nodarbina vairāk nekā 260 cilvēku.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Igaunijā atklās lielāko tirdzniecības centru ar panorāmas ratu uz jumta

Zane Atlāce - Bistere, 07.11.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ceturtdien, 8.novembrī Tallinā tiks atvērts Igaunijā lielākais tirdzniecības centrs T1 ar panorāmas ratu uz jumta, informē projekta attīstītāja Pro Kapital Grupp pārstāve Iveta Vanaga.

Kopējais investīciju apjoms ir 70 milj. eiro.

Panorāmas rats ar 27 apsildāmām kapsulām ļaus vērot Tallinas panorāmu no 120m liela augstuma.

Tirdzniecības centra izklaides zona pārsniedz 12000 kvadrātmetrus, kurā būs gan zinātnes un eksperimentu centrs bērniem, gan Super Skypark vairāk kā 6500 kvadrātmetru platībā ar Eiropā lielāko tramplīnu kompleksu, 10m augstām klinšu kāpšanas sienām, labirintiem, kā arī 360 grādu 4D un interaktīvu 7D kinoteātri.

Tirdzniecības centra T1 tirdzniecības platība ir 55 tūkst.kvadrātmetri ar vairāk kā 200 veikaliem (kopējā platība 130 tūkst. kvadrātmetru, 1500 autostāvvietas), kā arī 5500 kvadrātmetru liela restorānu zona Taste of Tallinn.

Komentāri

Pievienot komentāru