Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Maltā bāzētais uzņēmums «Premier Capital», kas ir «McDonald’s» attīstības licences turētājs sešos Eiropas tirgos, 2019.gada attīstības plānus uzņēmums ir uzsācis ar jauna restorāna atvēršanu Grieķijā, un paredzēts, ka šogad grupa atvērs kopumā 13 jaunus restorānus.

2018.gadā atvēra tika atvērti 10 jauni restorāni.

Restorānu atvēršanas ir daļa no uzņēmuma 64 miljonu investīciju programmas ar mērķi izvērst «Premier Capital» piederošo restorānu tīklu Baltijas valstīs, Grieķijā, Rumānijā un Maltā, sasniedzot kopumā 176 restorānus līdz 2021.gadam.

«Premier Capital» šobrīd pieder 147 «McDonald’s» restorāni, ieskaitot 11 jaunos restorānus, kas tika atvērti laika posmā no 2018. gada janvāra līdz 2019. gada janvārim. Četri no tiem tika atklāti Rumānijā pērnā gada decembrī. Grupas uzņēmumos šobrīd strādā vairāk nekā 8200 darbinieki. Astoņi no jaunajiem restorāniem ir atvērti Rumānijā, un četros no tiem atrodas arī «McDrive» un «McCafe» kafejnīcas. «McDrive» atrodas arī jaunajā restorānā Lietuvā un divos restorānos Grieķijā.

Līdzās jaunu restorānu atvēršanai, «Premier Capital» 2018.gadā noslēdza modernizācijas projektus 22 restorānos Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Grieķijā un Rumānijā. Jaunā koncepta restorānos ir ieviestas jaunākās «McDonald’s» inovācijas, to skaitā pašapkalpošanās viedkioski, kas ļauj viesiem pašiem pasūtīt un norēķināties par maltīti, atsevišķi nodalītas maltīšu pasūtīšanas un saņemšanas vietas, kā arī ieviesta apkalpošana pie galdiņiem. Restorānu pielāgošana jaunajam konceptam Igaunijā, Latvijā un Lietuvā jau ir pabeigta, un līdz 2020.gada beigām to paredzēts noslēgt arī Rumānijā, Grieķijā un Maltā.

2019. gadā „Premier Capital» turpinās ieguldīt ievērojamas investīcijas un apmācību resursus nākotnes tehnoloģiskajā platformā, integrējot jaunākās tehnoloģijas un pilnveidojot viesu pieredzi, un ieviešot jauno konceptu vēl vairāk restorānos.

„Mūsu turpmāko trīs gadu vīzija ir vērsta uz to, lai paplašinātu «McDonald's» pieejamību, modernizētu viesiem sniegto pieredzi un vienlaikus paliktu nemainīgi uzticīgi mūsu darbiniekiem, nodrošinot viņiem iespējami labāko atalgojumu un karjeras izaugsmi «McDonald’s»,» saka «Premier Capital» rīkotājdirektors Viktors Tedesko (Victor Tedesco). „Šo plānu mēs īstenosim, nodrošinot izcilu restorānu darbu, izaugsmes iespējas, atbalstot jaunos līderus un nodrošinot ērtu restorānu vidi un procesus.»

2018.gadā «Premier Capital» turpināja augt, paātrinot izaugsmes tempu gadā. Salīdzināmais pārdošanas apjoms un viesu skaits pieauga par attiecīgi 10% un 4% salīdzinājumā ar 2017.gada rādītājiem.

Komentāri

Pievienot komentāru