Tehnoloģijas

Reģionālajām TV nedēļā atvēl 12 stundas LTV7 raidlaika

Sanita Igaune, 27.01.2011

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

No 1.februāra reģionālās televīzijas turpinās raidīt kanālā LTV7 – darba dienu rītos, pusdienlaikā un vakarā, kā arī sestdienu vakaros, kad tiks pārraidīts nedēļas notikumu apskats.

«Esam vienojušies, ka LTV septiņām reģionālajām televīzijām to satura raidīšanai atvēl gandrīz divarpus stundas katru darba dienu un pusstundu sestdienu vakaros. Kopumā tās ir gandrīz 12 stundas nedēļā,» DB informēja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes priekšsēdētāja vietniece Dace Buceniece.

«Manuprāt, šis ir ļoti optimāls risinājums un skatītāju intereses būs pilnībā apmierinātas,» uzskata D. Buceniece.

Reģiona ziņas darba dienās varēs redzēt no 6:45 līdz 7:30; no 12:30 līdz 13:15 un no 22:10 līdz 22:55. Savukārt sestdienās no 19:30 līdz 20:00.

Ciparu TV apraides tīkls Latvijā sadalīts astoņās apraides zonās, līdz ar to katra reģionālā televīzija būs redzama tikai savā apraides reģionā. Reģionālie kanāli būs redzami tikai virszemes apraidē, kā arī tajos kabeļtīklos, kuri ciparu signālu ņemt no ētera.

Paralēli LTV7 reģionālajām televīzijām atvēlētajā laikā jeb logos raidīs arī savu saturu, ko varēs uztvert satelīttelevīzijas skatītāji, kā arī tie kabeļoperatori, kas signālu saņem pa tiešo no studijas.

Komentāri

Pievienot komentāru