Ražošana

Rīgā ieradīsies Ziemeļīrijas tirdzniecības misija

Dienas Bizness, 23.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Trešdien, 25. martā Rīgā ieradīsies šogad jau otrā Lielbritānijas tirdzniecības misija, kurā būs pārstāvēti 7 Ziemeļīrijas uzņēmumi, kuri vēlas izpētīt darbības iespējas vai paplašināt to darbību Latvijā, informē Lielbritānijas vēstniecības pārstāve Andra Jakoviča.

Tirdzniecības misijā ieradīsies četri uzņēmumi, kuri šobrīd Latvijā nav pārstāvēti: Ziemeļīrijas viskija ražotājs Belfast Distillery Company, vides tehnoloģiju uzņēmums Linton and Robinson Environmental, kas piedavā zemu izmaksu organisko atkritumu sadalīšanas tehnoloģiju, naftas cenu monitoringa rīka izstrādātājs The Oil Market Journal un dzīvnieku barības ražotājs ar 40 gadu pieredzi Mackle Petfoods.

Tirdzniecības misijā piedalās arī uzņēmumi, kas jau ir pārstāvēti Latvijā, kā piemēram, pasaules līderis smagās industriālās tehnikas ražošanā Caterpillar, kā arī digitālo kameru ražotājs Andor Technology un uzņēmums Survitec Group, kas specializējies dzīvības glābšanas tehnoloģiju izstrādē un ekipējuma ražošanā.

Vizīte Latvijā ir daļa no Baltijas mēroga tirdzniecības misijas, kas norit no 22. – 27. martam.

Baltijā darbojas tādi Ziemeļīrijas uzņēmumi kā CK International, kas piedāvā atkritumu apsaimniekošanas aprīkojumu, kā arī viskija ražotājs Old Bushmills Irish Whiskey. Tāpat Ziemeļīrijā tiek saražoti 60% no Baltijā iecienītā oriģinālā Baileys liķiera.

Komentāri

Pievienot komentāru