Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA NP Foods līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Rolands Gulbis ir nolēmis atstāt savu amatu. Turpmāk SIA NP Foods valdes priekšsēdētāja amata pienākumus pildīs Eriks Smits–Hansens (Erik Smith-Hansen), informē uzņēmuma pārstāvji.

Eriks Smits-Hansens līdz šim ieņēma Pārdošanas direktora amatu Orkla Confectionery & Snacks Norway, kā arī pildīja dažādus citus augstākā līmeņa vadības amatus Orkla, kopš viņš pievienojās grupai 1998.gadā.

«Ņemot vērā viņa vadības prasmes, komerciālo pieredzi un pārliecinošo sasniegumu pārdošanas apjoma palielināšanā, viņam ir atbilstoša kvalifikācija, kas nepieciešama, lai izveidotu spēcīgu, konkurētspējīgu uzņēmumu kopīgi ar NP Foods vadības komandu un darbiniekiem,» komentē Orkla Confectionery & Snacks viceprezidents un valdes priekšsēdētājs Kristers B. Abergs (Christer B. Åberg).

Smita-Hansens ieņems savu amatu no šodienas, pārņemot to no Rolanda Gulbja, kurš bija NP Foods valdes priekšsēdētājs kopš 2012.gada janvāra.

Darījums, kura laikā Orkla iegādājās NP Foods grupu, kas sevī ietver uzņēmumus un zīmolus Laima, Staburadze, Staburadzes Konditoreja, Gutta, Saldumu tirdzniecība, NP Logistics un Margiris, noslēdzās 2015.gada 11.martā. Ar šo iegādi Orkla ir divkāršojusi biznesa apjomu Baltijas reģionā, kļūstot par vienu no lielākajiem patēriņa preču piegādātājiem Baltijas reģiona pārtikas sektoram.

Komentāri

Pievienot komentāru