Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Uzlīmes tiek izmantotas ne vien kā reklāmas suvenīri, ar tām var aplīmēt visdažādākās virsmas, piešķirot kādam ikdienišķam priekšmetam neparastu izskatu

«Kad apnīk – noplēs un atgūsti veco izskatu vai uzlīmē jaunu. Ar uzlīmēm var mainīt dizainu, tēlu, interjeru,» saka Dita Cīrule, SIA Stick with us līdzīpašniece. Viņas biznesa partnere Nadīna Dudare piebilst, ka materiāli attīstās un šodien var aplīmēt teju jebko – kaut vai mājas fasādi. Uzņēmuma pamatbizness ir uzlīmes un dizaina pakalpojumi. Viņas pašas veic arī skatlogu, automašīnu utt. aplīmēšanu. «Koncentrējamies uz aplīmēšanu un uzlīmju dizainu,» teic Dita.

Dita un Nadīna kopā studēja interjera dizainu Latvijas Universitātē. Pēc tam katra strādāja citā reklāmas kompānijā, līdz atkal satikās vienā darbavietā. «Sapratām, ka abas labi sastrādājamies un aizdomājāmies, kāpēc gan nepamēģināt sākt pašām ko savu,» stāsta Dita. Nadīna piebilst, ka abām bijusi vēlme pārbaudīt savus spēkus un izmēģināt roku savā biznesā. «Man vienmēr jau no studiju sākuma gribējies darīt ko savu, un beidzot pienāca tā diena, kad abas to vēlējāmies,» viņa teic.

Visu rakstu Aplīmēt var jebko lasiet 27. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru