Foto

Sākam biznesu: Meitas ideja, mammas izpildījums

Anda Asere, 28.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar krāsainām un košām datorsomām un Bolivudas biksēm iepriecina sevi un citus

«Mēs cenšamies šūt visādas interesantas lietas – t.s. Bolivudas bikses un datorsomas, ko mēs esam nosaukušas par datorādiņām. Mums ir arī mazliet cita produkcija – mazgabarīta mēbeles, beņķīši, pufi sēdēšanai,» stāsta Baiba Giptere, SIA Baibas bode īpašnieces.

Baibas bode darbojas ne pārāk sen – no pagājušā pavasara. «Bija sajūta, ka jāsāk kaut ko darīt. Mana meita ir tāda kreatīva meitene, pabijusi gan Indijā, gan Ķīnā, gan citās vietās. Viņa man atveda Bolivudas bikšu lekālu un arī ideja par datorsomām ir viņas, bet es esmu no Padomju laiku rokdarbniekiem,» saka B. Giptere.

SIA Baibas bode ir mazkapitāla uzņēmums un mikronodokļa maksātāja, un īpašniece uzskata, ka sākumā atspēriena punktam šī ir vislabākā uzņēmējdarbības forma. «Individuālais komersants vai pašnodarbinātais man likās par nenopietnu. Ja arī esi mikrouzņēmums, tā ir SIA un ir nopietnāka attieksme,» teic B. Giptere, kurai šī ir pirmā uzņēmējdarbības pieredze. Iepriekš bija ir darbojusies tiešās tirdzniecības firmās, kur saprata, ka viņai patīk un padodas komunicēt ar cilvēkiem.

Komentāri

Pievienot komentāru