Jaunākais izdevums

Ilggadējais automašīnu ražotāja Rolls-Royce izpilddirektors Džons Rouzs (John Rose) nolēmis atkāpties no sava amata, kuru viņš kompānijā ieņēmis nu jau 14 gadus, ziņo BBC.

Dž. Rouzu, kurš Rolls-Royce darbojies kopumā teju 30 gadus, aizstās pašreizējais Nīderlandes mazumtirgotāja Ahold vadītājs Džons Rištons (John Rishton), kurš iepriekš bija aviokompānijas British Airways finanšu direktors.

Dž. Rištona pamatalga būs 850 tūkstoši sterliņu mārciņas gadā, taču viņam būs iespēja tikt pie prēmijas, kas var būt pat 162% apmērā no pamatalgas.

Tāpat viņš, stājoties savā jaunajā amatā, saņems Rolls-Royce akcijas 2,8 miljonu mārciņu vērtībā. Tā būs kompensācija par to, ka viņš zaudēs Ahold akcijas, pametot darbu Nīderlandes kompānijā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Foto: facebook.com/DinoZooLV

Neatkarīgi no mājdzīvnieka sugas, ikvienam mājas mīlulim nepieciešama kvalitatīva barība un aprūpe. Plašākais zoo preču interneta veikals Dinozoo.lv jau kopš 2018. gada mājdzīvnieku saimniekiem nodrošina iespēju visu mīluļiem nepieciešamo iegādāties ne tikai ērtāk un ātrāk, bet arī izdevīgāk. Dinozoo.lv interneta zoo veikals piedāvā preces gan suņu un kaķu, gan grauzēju, putnu un zivtiņu, gan arī eksotisko mājdzīvnieku īpašniekiem.

Kā atzīst uzticīgie Dinozoo.lv pircēji – plašais preču klāsts, daudzveidīgā izvēle, izdevīgie akciju un atlaižu piedāvājumi, kā arī ērtā iepirkšanās pieredze, ir tas, kas vilina iepirkties tieši Dinozoo.lv. Taču, kādas tad ir bijušas Dinozoo.lv pircēju un viņu mīluļu iecienītākās pērnā gada izvēles? Par populārākajām 2023. gada precēm un preču grupām stāsta Dinozoo.lv E-komercijas projektu vadītāja Jekaterina Kļučerova.

Komentāri

Pievienot komentāru