Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mobilo sakaru operatoram Tele2 2018. gada pirmajā ceturksnī kāpusi telefonu, planšetdatoru, datoru, kā arī aksesuāru tirdzniecība, tai pieaugot par 18% salīdzinājumā ar pērna gada pirmo ceturksni. Un līdz ar to arī par 10% pieaudzis arī uzņēmuma apgrozījums, sasniedzot 29 milj. eiro, informē uzņēmumā.

Investīcijas tīkla infrastruktūrā šā gada pirmajos trīs mēnešos ir tuvu 2 milj. eiro. Lai vēl vairāk pilnveidotu piedāvātos pakalpojumus, Tele2 2018. gada laikā tīkla infrastruktūrā ieguldīs teju 11 milj. eiro.

«Uzņēmuma labo rezultātu pamatā ir tas, ka klientiem piedāvājam ērtu, kvalitatīvu un izdevīgu pakalpojumu gan Latvijā, gan ārpus tās. Saglabājot vidējo cenu līmeni Tele2 tarifu plāniem un vienu no zemākajam cenām Zelta Zivtiņas priekšapmaksas un pēcapmaksas tarifiem, jau otro gadu nodrošinām ātrāko mobilā interneta lejupielādes ātrumu Latvijā, ka arī lepojamies ar vienu no modernākajiem un ātrākajiem mobilā interneta tīkliem Eiropā. To spējam panākt, pateicoties efektīvai uzņēmuma darbībai, prasmīgiem ieguldījumiem tīkla infrastruktūrā, kā arī klientu vajadzību apzināšanai, pielāgojot tām piedāvājumu,» stāsta Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Komentāri

Pievienot komentāru