Jaunākais izdevums

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa izbeigusi gaļas pārstrādes uzņēmuma SIA «Ramatas» maksātnespējas procesu, liecina Maksātnespējas reģistra informācija.

Maksātnespējas process izbeigts šā gada 15.jūnijā saistībā ar kreditoru prasījumu segšanas plāna izpildīšanu.

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesas rīcībā nebija ziņu par to, vai uzņēmums atsācis saimniecisko darbību. Savukārt ar uzņēmuma pārstāvjiem vai uzņēmuma maksātnespējas administratori Ievu Broku aģentūrai LETA neizdevās sazināties.

Saskaņā ar informāciju «Firmas.lv» SIA «Ramatas» juridiskā adrese ir Granīta iela 10, Rīga. Kompānija Komercreģistrā ierakstīta 2009.gada 3.novembrī. «Ramatas» apmaksātais pamatkapitāls ir 2842 eiro.

Jau ziņots, ka ar maksātnespējas pieteikumu gaļas pārstrādes uzņēmumam SIA «Ramatas» tiesā pērn vērsās SIA «Valdori». Maksātnespējas procesa lieta ierosināta 2017.gada 7.martā, bet maksātnespējas process tika pasludināts 2017.gada 21.martā.

Kompānija par 2017. un 2016.gadu pārskatu nav iesniegusi, taču 2015.gadā tās apgrozījums bija 10,165 miljoni eiro, bet zaudējumi 591 367 eiro.

SIA «Ramatas» vienīgā īpašniece ir Jeļena Agapova.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa pasludinājusi gaļas pārstrādātāju SIA "Ramatas Plus" par maksātnespējīgu, liecina ieraksts Maksātnespējas reģistrā.

Par kompānijas maksātnespējas procesa administratori iecelta Sintija Karstā.

Maksātnespējas process "Ramatas Plus" pasludināts 2022.gada 22.jūnijā, savukārt kreditoru pieteikšanās termiņš ir noteikts 28.jūlijs.

Maksātnespējas reģistra informācija liecina, ka 2016.gada 14.jūnijā Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa ierosināja "Ramatas Plus" tiesiskās aizsardzības procesa lietu, bet pēc trim dienām - 2016.gada 17.jūnijā - tā tika izbeigta.

Tāpat 2021.gada 22.februārī Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa ierosināja jaunu "Ramatas Plus" tiesiskās aizsardzības procesu, bet 2021.gada 30.jūnijā process tika izbeigts, jo tiesiskās aizsardzības procesa pasākumu plānu neatbalstīja Maksātnespējas likumā noteiktais kreditoru vairākums.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Otrdien, 31.jūlijā vēlu vakarā aizdedzies vēl viens purvs Ramatas pagastā, kur patlaban deg tikai purvs, kamēr mežs nav skarts, aģentūru LETA informēja Valsts meža dienestā (VMD).

Saskaņā ar VMD sniegto informāciju, dienests steidzami uzsāka dzēšanas darbus, lai ierobežotu ugunsgrēku.

«Diemžēl tas sarežģītās piekļuves un situācijas dēļ neizdevās pirmajās stundās un uguns strauji izplatās uz priekšu, jo izkaltušie vaivariņi ir labs degmateriāls. Piekļuvi ugunsgrēka vietai un arī dzēšanas darbus apgrūtina akači, kas ir purva teritorijā. Vistuvākais ceļš no kura var sasniegt ugunsgrēka vietu ir divu kilometru attālumā,» informēja VMD.

VMD norādīja, ka ugunsgrēka purvā Ramatas pagastā dzēšanā palīgā ir devušies arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji, kas līdztekus VMD 15 darbiniekiem dara visu iespējamo, lai ierobežotu uguns izplatību.

Komentāri

Pievienot komentāru