Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Tiso muzeji ceturtdien atklājuši astoņas dziesmas Poker Face izpildītājas Lēdijas Gāgas (Lady Gaga) vaska figūras. Katra figūra ģērbta atšķirīgi, tādējādi akcentējot popularitāti ieguvušās dziedātājas provokatīvo stilu, ziņo Reuters.

Muzeju ķēdes vadība par šo projektu iztērējusi aptuveni 2,4 miljonus ASV dolāru, cerot, ka dziedātājas fani alks aplūkot sava elka atveidojumus vaskā.

Viena no Lēdijas Gāgas fanēm - Ivonna Fema - figūras atklāšanā Londonas muzejā stāstījusi, ka viņu šī dziedātāja iedvesmo: «Viņai ir vienalga, ko kāds domā. Viņa paliek uzticīga sev un ir ļoti iedvesmojoša.»

Pārējās dziedātājas figūras aplūkojamas muzejos Ņujorkā, Lasvegasā, Holivudā, Amsterdamā, Berlīnē, Šanhajā un Honkongā.

24 gadus vecā Lēdija Gāga, kuras īstais vārds ir Stefānija Germanota (Stefani Germanotta), mūzikas pasaulē dominē jau divus gadus, un viņas hītu sarakstā ir arī tādas dziesmas kā Bad Romance un Telephone. Interneta vietnē Facebook dziedātājai ir vairāk nekā 20 miljoni sekotāju. Jāpiebilst, ka dziedātāja ir kļuvusi slavena arī ar saviem ekstravagantajiem gājieniem, piemēram, klavieru aizdedzināšanu un ierašanos uz pasākumu jēlas gaļas kleitā.

Komentāri

Pievienot komentāru