Pakalpojumi

Ukrainas tūrisma operators Join UP! uzsāk darbību Latvijā

Db.lv, 14.04.2022

No aprīļa beigām ceļotājiem būs pieejami arī tādi galamērķi kā Melnkalne, Albānija un Grieķijas salas – Zakintos, Krēta un Korfu.

Foto: pixabay.com

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ukrainas tūrisma operators “Join Up" starptautiski paplašinās, atverot "Join Up Baltic” biroju Rīgā.

Jau šobrīd iespējams veikt rezervācijas ceļojumiem uz Turciju, bet no aprīļa beigām ceļotājiem būs pieejami arī tādi galamērķi kā Melnkalne, Albānija un Grieķijas salas – Zakintos, Krēta un Korfu.

Plaša profila tūrisma operatora portfelī ir vairāk nekā 50 galamērķi – gan ceļotājiem jau labi zināmi kūrorti Turcijā, Ēģiptē un Grieķijā, gan arī galamērķi, kas Baltijas tirgū ir jaunums.

2022./2023.gada ziemas sezonā tūrisma operators plāno paplašināt lidojumu ģeogrāfiju, iekļaujot tajā arī Šrilanku un Zanzibāru.

Kompānija norāda, ka tas pozitīvi ietekmēs arī Baltijas tūrisma tirgus kopējo attīstību. Tūrisma operators darbosies arī Igaunijas un Lietuvas tirgos.

“Esmu gandarīts, ka varu pārstāvēt ne tikai pirmo Ukrainas tūrisma operatoru mūsu tirgū, bet arī vienu no nozares līderiem ar lielu kompetenci un pieredzi. Lai spertu šo soli, ir veikti apjomīgi sagatavošanās darbi, apvienojot pieredzi, spēcīgu produktu un mūsu izpratni par vietējo tirgu. Tajā pašā laikā jūtu milzīgu atbildību, jo mēs visi zinām, ko šobrīd pārdzīvo Ukraina. Uzņēmuma darbības uzsākšana Baltijā ir iespēja saglabāt darbavietas ukraiņiem un atbalstīt valsts ekonomiku, jo Ukraina šobrīd cīnās par mūsu visu nākotni,” uzsver “Join Up Baltic” vadītājs Gedimins Keris (Gediminas Kerys).

Vasaras lidojumu programma vienlaikus tiek uzsākta gan Rīgā, gan Tallinā, gan Viļņā. Pirmajā sezonā uzņēmuma piedāvājumā ir vairāki galamērķi – Turcija, Melnkalne, Albānija un Grieķijas salas - Zakintos, Krēta un Korfu.

Lidojumi no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas uz Turciju tiks veikti ar Ukrainas aviokompānijas “SkyUp Airlines” lidmašīnām ar Turcijas aviokompānijas “Tailwind” sertifikātu.

Tūrisma operatora līdzdibinātājs Ukrainā Jurijs Alba norāda: “Mēs esam ļoti priecīgi pārstāvēt Ukrainu Latvijā. Ceram, ka tirgus ir gatavs jaunam spēlētājam un mūs pieņems. Esam pārliecināti, ka dažādie galamērķi un atpūtas formāti ienesīs svaigu vēsmu Baltijas tirgū un mūsu pieredze tūrisma produktu radīšanā un attīstībā, kā arī jaunā avio flote veicinās nozares kopējo attīstību. Mēs ticam, ka ceļojumu sniegtie iespaidi un pozitīvās emocijas ir daudz vērtīgākas par lietām, tāpēc mūsu misija ir iesaistīt ceļojumos pēc iespējas vairāk cilvēku.”

Tūrisma operators Join UP! dibināts 2010. gadā un 10 gadu laikā kļuvis par vienu no lielākajiem spēlētājiem Ukrainas tūrisma tirgū. Uzņēmuma partneru tīklā Ukrainā ir vairāk nekā 7 000 ceļojumu aģentu un aptuveni 130 aģentūras. Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Kijivā. Reģionālie biroji - Harkivā, Odesā, Dnipro un Ļvivā. Starptautiskās pārstāvniecības un partneru tīkli ir arī Moldovā un Kazahstānā. 2022. gadā atvērti biroji Rīgā, Tallinā un Viļņā. Tūrisma operators plāno atvērt arī viesnīcu tīklu Ukrainā un ārvalstīs.

Tūrisma operatora stratēģiskais partneris ir aviokompānija “SkyUp Airlines”, kas 2022. gada maijā svinēs 4 gadus. Avio pārvadātāja flotē ir 15 Boeing-737 lidmašīnas. 2021. gadā aviokompānija sasniedza vairāk nekā 2,5 miljonus pasažieru. Tūrisma operators, aviokompānija un viesnīcas ir daļa no “UP Family” grupas ekosistēmas.

Komentāri

Pievienot komentāru