Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA GIZA Plus ražo foto gleznas un foto tapetes telpu interjera pilnveidei. Ražošanas procesā tiek izmantota tehnoloģija, kas ļauj drukāt ar krāsām uz ūdens bāzes, atsaucoties uz Kurzemes Biznesa inkubatora sniegto informāciju, vēsta reģionālais laikraksts Kursas Laiks.

Uzņēmuma valdes locekle Gita Zanriba skaidro: «Realizējam cilvēku sapņus, piedāvājot nofotografēto puķi vai citu attēlu nodrukāt vajadzīgajā izmērā. Uzlīmēt foto tapeti uz sienas var klients pats, bet mēs sniedzam arī uzlīmēšanas pakalpojumu. Ir arī dažāda izmēra kanvas – foto gleznas, kas ir apdrukāts un uz rāmja uzstiepts audekls. Produkts var tikt sadalīts trijās gleznās, veidots arī kā raksts uz sienas. Tā kā pati nāku no mākslas pasaules, man ir tuva ideja par mājas – savas pasaules – uzpošanu pēc savas gaumes.»

Uzņēmuma attīstības plāna konsultante, arī eksporta plāna izstrādātāja Andra Jākobsone piebilst, ka paša fotografētu attēlu, kaut no telefona, var izveidot kā dāvanu, kas ļoti aktuāla privātpersonām. Šāds pakalpojums Latvijas tirgū esot piedāvāts salīdzinoši maz.

«Glezniņas ir ilgtspējīgas, jo biezs, izturīgs audekls tiek pārklāts ar laku. Tās ir emociju dāvanas. Ja pasūta vairākas fotogrāfijas, veidojam kolāžu veidā. Nesen uzņēmums Spilva atsūtīja bildes un tekstus pārsteiguma dāvanas izveidošanai kādam darbiniekam, kurš bija strādājis no firmas pirmsākumiem,» turpina G. Zanriba un piebilst, ka izmēros gandrīz nav ierobežojumu. Vislabāk gan izskatoties no četrdesmit centimetriem līdz metru divdesmit augsti attēli. Veidoti arī lielāki. Četrus metrus platu apdrukātu audeklu ar Dziesmu svētku dalībniekiem pasūtījusi Vaiņodes internātpamatskola.

SIA GIZA Plus sadarbojas ar Fortius, Grafimport un citiem uzņēmumiem. Šobrīd tā vairāk ir kā mārketinga daļa un saviem piedāvātajiem produktiem izstrādā dizainu, taču ar laiku un Kurzemes Biznesa inkubatora atbalstu plānots attīstīt arī ražošanas tehnoloģijas.

Plašāk lasiet laikrakstā Kursas Laiks.

Komentāri

Pievienot komentāru