Ražošana

VID apturējis Zumbo saimniecisko darbību

Žanete Hāka, 24.09.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pamatojoties uz Valsts ieņēmumu dienesta pieņemto lēmumu, apturēta SIA Zumbo saimnieciskā darbība, liecina Lursoft dati.

SIA Zumbo, kura galvenais darbības veids ir transporta pakalpojumu sniegšana iekšzemē un starptautiskie kravu transporta pārvadājumi, iesniegtajā gada pārskatā norāda, ka pērnais gads uzņēmumam bijis īpaši grūts, tādēļ pieņemts lēmums līdzšinējā sfērā, līdz uzlabosies situācija, vairs nestrādāt, meklējot citus attīstības virzienus.

Gada pārskatā par 2012.gadu uzņēmums norādījis, ka pērn tā apgrozījumu veidojuši 30,74 tūkstoši latu, savukārt peļņu – 6,01 tūkstotis latu. Salīdzinot ar 2011.gadu, aizvadītajā gadā SIA Zumbo apgrozījums sarucis vairāk nekā 3,5 reizes, kas gan nav bijis šķērslis, lai pēc iepriekšējā gada 60,67 tūkstošu latu zaudējumiem atsāktu strādāt ar peļņu.

SIA Zumbo reģistrēts 2001.gadā un līdz šā gada 19.februārim strādājis ar nosaukumu SIA Fods.

Lursoft datu bāzēs esošā informācija liecina, ka uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Gatis Sējējs. Pēc personas profilā redzamās informācijas, G. Sējējam patlaban pieder daļas vairākos desmitos uzņēmumu, kā arī ir reģistrēti 16 nodrošinājumi.

Komentāri

Pievienot komentāru