Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pašmāju degvielas tirgotājs AS VIRŠI-A atzīmējis spāru svētkus jaunajā projektā Mārupē. Plānots, ka projekts tiks nodots ekspluatācijā šī gada decembrī, informē uzņēmumā.

Jaunais projekts Mārupē paredz kompleksa izveidi ar kopējo apbūves platību 8000 m2, un to veidos degvielas uzpildes stacija (DUS), kafejnīca, āra atpūtas zona un automazgātava.

«Projekts Mārupē ir stratēģiskais projekts, kas ir šī gada nozīmīgākais notikums uzņēmumā. Līdz ar tā atklāšanu spersim būtisku soli ne tikai sava staciju tīkla attīstībā, atklājot modernāko staciju projektu Latvijā, bet arī uzliksim «latiņu» degvielas uzpildes staciju attīstībai Latvijā,» uzskata AS VIRŠI-A valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš.

Jaunajā DUS tiks uzstādīti kopumā 6 jaunākās paaudzes degvielas sūkņi, izbūvēta atsevišķa uzpildes vieta smagajam transportam, savukārt uz katras degvielas sūkņu saliņas klientiem būs pieejama visu kategoriju degviela (95. un 98. markas benzīns, dīzeļdegviela), kā arī izlejamais logu mazgāšanas šķidrums, savukārt uz vienas no saliņām klientiem būs pieejama arī autogāze.

Stacijā tiks izveidots veikals 120 m2 platībā, kurā tiks izveidota īpaša kafejnīcas zona.

Projekta būvniecības ģenerāluzņēmums ir SIA Bukoteks ar sadarbības partneriem SIA Rohé Latvijā un SIA Ceļu būvniecības sabiedrība Igate.

«Kompleksa būvniecība ir nozīmīga gan ar tajā izmantotajiem materiāliem, kas parasti netiek izmantoti citos analogos projektos, kā arī tehnoloģijām. Kā piemēru varu minēt koka fasādes – jauni, skandināvu risinājumi, kas Latvijā šāda veida objektos parasti netiek izvēlēti. Šobrīd esam nosvinējuši spāru svētkus, ir pabeigti koka konstrukciju un jumta izbūves darbi, kā arī drīzumā tiks noslēgti apkārtējās teritorijas labiekārtošanas darbi, » stāsta SIA Bukoteks izpilddirektors Pēteris Natišs.

Komentāri

Pievienot komentāru