Tirdzniecība un pakalpojumi

Virši-A degvielas pārdošanas apjoms pērn pieaudzis par 17%

Dienas Bizness, 12.02.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Lielākā pašmāju degvielas tirgotāja Virši-A pārdotais degvielas litru apjoms 2014. gadā pieaudzis par 16,8%. Kā liecina uzņēmuma operatīvā informācija, lielākais pieaugums vērojams tieši dīzeļdegvielai, informē kompānijā.

Analizējot faktorus, kas ļāvis kāpināt pārdoto degvielas litru apjomu, Virši-A valdes priekšsēdētājs Jānis Riekstiņš norāda, ka, galvenokārt tas saistīts ar veikto degvielas uzpildes staciju tīkla paplašināšanu - uzņēmums piedzīvoja straujāko degvielas uzpildes staciju (DUS) tīkla paplašināšanos, kāds uzņēmuma vēsturē ir bijis, un esošo DUS modernizēšanu.

«Protams, savu ietekmi ir atstājis arī degvielas cenas kritums, jo īpaši tāpēc, ka zemākais punkts tika sasniegts gada otrajā pusē, kas parasti nav nozares aktīvākā sezona,» viņš piebilst.

Kopumā 2014. gadā tika atvērtas septiņas jaunas Virši-A DUS.

Šogad Virši-A atzīmē 20 gadu jubileju darbībai Latvijas degvielas tirdzniecības nozarē, kuru laikā uzņēmums ir kļuvis par lielāko un pieredzes bagātāko pašmāju degvielas tirgotāju. Šobrīd Virši-A tīklā ir 53 DUS, no kurām 49 ir pilna servisa, un tajā strādā 360 darbinieki visos Latvijas reģionos.

Komentāri

Pievienot komentāru