Mana pieredze: Eklēru paradīze daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā 

Pēc pāris gadiem eklērs būs Latvijā populārākais deserts

Kristīne Stepiņa, 2017. gada 09. janvāris plkst. 8:29

Tā, analizējot šā brīža Eiropas konditorejas modes tendences, prognozē konditorejas Raunas dārzs (SIA Puravs AJ) īpašnieks Andrievs Jansons.

Lai pienācīgi sagatavotos eklēra uznācienam uz Latvijas gardēžu šķīvjiem, SIA Puravs AJ šogad plāno atvērt otru ceptuvi un veikalu, dubultot saldo našķu ražošanas apjomus. A.Jansons norāda, ka ir ļoti būtiski tirgū ienākt īstajā brīdī, kas neesot izdevies nedz virtuļu, nedz burbuļdzērienu tirgotājiem.

Šobrīd eklērnīcā gatavo 27 dažādus šā našķa veidus, fokuss ir uz sezonālām garšām. Viens no šīs vasaras favorītiem bijis cidoniju eklērs, tāpat lielā cieņā ir zemeņu kārums. A.Jansons stāsta, ka daudzas izejvielas tiek audzētas pašu saimniecībā vai iepirktas no Latvijas zemniekiem. Krēms tiek gatavots galvenokārt no lauku olām, mīklai izmantoti bioloģiskie milti, bet pildījumam un glazūrai – pašu audzētas ogas. Izņēmums ir piens, kuru uzņēmumam piegādā no Lietuvas.

Klienti nelielo konditoreju daudzdzīvokļu mājas pirmajā stāvā jau pamanījušies nodēvēt par eklēru paradīzi.

Visu rakstu Gaidot lielo bumu lasiet 9. janvāra laikrakstā Dienas Bizness.

Dalies ar šo rakstu!
Raksta komentāri
Spied šeit, lai lasītu vai pievienotu savu komentāru
Tevi varētu interesēt
2017. gada 09. janvāris plkst. 8:13

Nodokļu sistēma Latvijā ik gadu piedzīvo lielākas vai mazākas izmaiņas, un izņēmums...

2017. gada 06. janvāris plkst. 15:48

Pasaulē iedzīvotāju skaits, kas dzīvo pilsētās, pakāpeniski pieaug, un kopš 2007.gada lielākā...

2017. gada 06. janvāris plkst. 11:06

Biznesa portāls Db.lv piedāvā piektdienas mini interviju sēriju. Katru nedēļu kāds no...

2017. gada 06. janvāris plkst. 9:35

Uzņēmēja gars salīdzinoši nesen izveidotajam holdingam Amber Beverage Group nav ļāvis laist...

2017. gada 05. janvāris plkst. 16:26

Par spīti krīzes laikā dzirdētajiem pareģojumiem - Latvija nav kļuvusi par nākamo...

Nepalaid garām

Pēdējā laikā būtiski pieaudzis elektrisko skrejriteņu vandālisma gadījumu skaits, stāsta koplietošanas...

Vai bērnam ir jābūt algas grāmatiņā, lai saņemtu IIN atvieglojumus jeb -...

«Pastāvēs, kas pārmainīsies - šis ir par mums un tieši tamdēļ mēs...

Egļu un priežu skujas var kļūt par vienu no Latvijas bioekonomikas stūrakmeņiem,...

Ēdināšanas biznesa veiksme tikai desmit procentu apmērā atkarīga no garšīgas kotletes, uzskata...

Jau tuvāko gadu laikā Andrejsala var kļūt par dinamiskāko attīstības vietu, jo...

No šīs sadaļas
2017. gada 04. janvāris plkst. 15:36

Taujāts pēc padoma citiem jaunajiem uzņēmējiem, kādas kļūdas parasti tiek pieļautas pārdošanā,...

2017. gada 04. janvāris plkst. 7:26

Draudzenes Anda Kalniņa-Stūrīte un Gitāna Dāvidsone strādā katra savā cilvēkresursu konsultāciju...

2017. gada 03. janvāris plkst. 8:11

SIA The Beard cosmetics mājas apstākļos ražo bārdas kopšanas līdzekļus no dabīgām...

2017. gada 02. janvāris plkst. 8:12

Apvienojot mātes un meitas radošo lidojumu un spējas, radīts interjera un aksesuāru...

2016. gada 28. decembris plkst. 11:17

Portālā db.lv viena no lasītāju iecienītākajām sadaļām ir Mazais bizness, kurā tiek...

2016. gada 22. decembris plkst. 9:34

Lai veicinātu Latvijas dizaineru un amatnieku atpazīstamību ārpus vietējā tirgus, tiek veidota...

2016. gada 13. decembris plkst. 9:00

Papildinātās realitātes aģentūra Overly pirmos projektus īstenojusi reklāmas industrijai, bet...

2016. gada 07. decembris plkst. 9:04

Ilvas Mikītes rotu zīmols Sapfo apvieno aksesuārus, kas izgatavoti no materiāla, kurš...

2016. gada 05. decembris plkst. 8:14

Atklāt, kas lācītim vēderā jeb kas slēpjas cilvēkam zem ādas, palīdzēs Sanda...

2016. gada 30. novembris plkst. 9:42

Latviešu Adriana Silenieka un Danas Pūkaines Nīderlandē veidotā e-komercijas modes platforma...