Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

AS Frigate izveidojusi 100% meitas sabiedrību Lietuvā - Frigate Pay UAB, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Riga.

Jaunās kompānijas apmaksātais pamatkapitāls ir 400 tūkstoši eiro. Līdz ar jaunas kompānijas dibināšanu Frigate uzņēmumu grupa paplašinās arī sniegto pakalpojumu klāstu, jo paredzēts, ka jaunā meitas sabiedrība sniegs elektroniskās naudas iestādes pakalpojumus, un pašlaik tiek gatavoti dokumenti, lai saņemtu Lietuvas Centrālās bankas licenci.

AS Frigate, dibināta 2015. gadā Latvijā, ir starptautiska uzņēmumu grupa, kas šobrīd darbojas Šveicē, Luksemburgā, Singapūrā, Lietuvā un Latvijā un sniedz pakalpojumus dažādās investīciju jomās atbilstoši klientu vajadzībām.

AS Frigate piedāvā plašu pakalpojumu klāstu, kas dod iespēju ieguldītājiem piekļūt vērtspapīriem - ieguldījumu konsultācijas, portfeļu pārvaldīšana, pasūtījumu izpilde klientiem, strukturēti produkti dažādiem klientu veidiem, investīciju darījumu dokumentācijas pārvaldība un palīdzība uzņēmumiem piesaistīt līdzekļus kapitāla tirgos.

AS Frigate personālam ir piešķirtas visas licences, kas nepieciešamas darbam vērtspapīru tirgū, kā arī tam ir plaša pieredze darbā ar dokumentāciju un sadarbības pieredze ar regulējošajām iestādēm. Uzņēmuma speciālisti ir regulējošās iestādēs atbilstoši sertificēti darbinieki noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas (NILL) novēršanas jomā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Mogo Finance un ar to saistītie grupas uzņēmumi, kas specializējas lietotu transportlīdzekļu finansēšanā, emitējuši obligācijas (XS1831877755) ar 4 gadu termiņu, liecina kompānijas paziņojums Nasdaq Riga.

Grupas holdinga kompānija – Mogo Finance, šodien emitēja obligācijas 50 miljonu eiro apmērā pēc nomināla ar gada procentu likmi 9.50%. Norēķins paredzēts 2018. gada 11. jūlijā. Pieprasījums pēc obligācijām bija ievērojami lielāks par to izdoto apjomu.

2018. gada 11. jūlijā obligācijas ir paredzēts iekļaut Frankfurtes fondu biržas Atvērtajā tirgū. Aptuveni 4 mēnešu periodā no tā brīža tiks sagatavots pieteikums obligāciju izvietošanas arī regulētajā tirgū.

Obligāciju izvietošanu organizēja KNG Securities (Lielbritānija) ar sadarbības partneriem Bankhaus Scheich Wertpapierspezialist AG (Vācija) un RP Martin Stockholm AB (Zviedrija). BlueOrange Bank AS un Frigate AS darbojās kā reģionālie vērtspapīru tirdzniecības aģenti. Aalto Capital (Vācija) darbojās kā grupas konsultants un koordinators.

Komentāri

Pievienot komentāru