Atpūta

FOTO: Kruīza kuģis, kurā ceļojums maksās līdz 175 tūkstošiem dolāru

Žanete Hāka, 09.05.2019

Jaunākais izdevums

Kompānija SeaDream Yacht Club paziņojusi, ka veidos jaunu luksusa kruīza kuģi, kas sāks kursēt 2021.gadā, raksta Business Insider.Šis ir pirmais kompānijas kruīza kuģis kopš tās dibināšanas 2001.gadā. Kompānijai ir divas luksusa jahtas SeaDream I un SeaDream II.

Kuģa nosaukums būs «Innovation» un tas apceļos septiņus kontinentus; kuģis aprīkots tā, lai varētu doties gan uz tropiem, gan polāro apgabalu. Jaunajā kuģī būs 110 kajītes – salīdzinoši mazas. Garākais ceļojums būs «Global Yachting», kas ilgst 92 dienas no Honkongas līdz Sidnejai, un kajīte ceļojumam maksās no 65 tūkstošiem dolāru līdz 175 tūkstošiem dolāru plus vēl papildus izmaksas. Savukārt īsākais ceļojums – 11 dienu kruīzs uz un no Antarktiku, maksās sākot no 13 tūkstošiem dolāru.

Rezervēt ceļojumu iespējams sākot no aprīļa. Tiek prognozēts, ka pirmajā gadā kuģis apstāsies vairāk nekā 200 ostās 49 valstīs.

Kuģi veidojusi kompānija Damen Shipyards un tas būs 155 metrus garš. Kopumā tam būs deviņi klāji, kuru kopējā platība ir 3500 m2. Uz klājiem būs baseins, džakuzi, kā arī āra gultas, kur viesi varēs gulēt naktīs.

Galerijā augstāk - ieskats jaunajā kruīza kuģī!

Komentāri

Pievienot komentāru
Transports un loģistika

Aizdomās par jauno koronavīrusu Norvēģijā nobloķēts kruīza kuģis ar 208 cilvēkiem

LETA--AP, 05.08.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Norvēģijas ostā Būdē piestājis kruīza kuģis ar 123 pasažieriem un 85 apkalpes locekļiem, taču nevienam nav ļauts izkāpt krastā, jo bijušajam pasažierim no Dānijas pēc atgriešanās mājās konstatēta inficēšanās ar jauno koronavīrusu.

"Mēs uztveram šo situāciju ļoti nopietni," Norvēģijas raidorganizācijai NRK sacīja Būdē mērs Ida Pinneroede, piebilstot, ka varasiestādes sazinājušās ar Norvēģijas Sabiedrības veselības institūtu, lai noskaidrotu, vai Covid-19 testi jāveic arī pārējiem pasažieriem.

Apkalpei testi tiks veikti.

Kruīza kompānija "SeaDream Yacht Club", kam pieder kuģis, paziņojumā pauda cerību, ka uz kuģa klāja neviens ar jauno koronavīrusu nav inficējies, un apliecināja, ka tiek veikti visi nepieciešamie piesardzības pasākumi.

Kompānija norādīja, ka bijušajam pasažierim Covid-19 tika konstatēts pārbaudes laikā pēc atgriešanās Dānijā. Ceļojuma laikā šim cilvēkam nebija jaunajam koronavīrusam raksturīgo simptomu.

Komentāri

Pievienot komentāru