Pakalpojumi

Igaunijas viesnīcu tīkls Hestia pārņēmis viesnīcas Radi un draugi vadību

Žanete Hāka, 11.06.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Palielinot savu tirgus daļu Latvijā, Igaunijas viesnīcu ķēde Hestia Hotel Group, pārņēmusi viesnīcas Radi un draugi vadību Vecrīgā, Mārstaļu ielā 3.

Šī būs jau otrā Hestia pārvaldītā viesnīca Rīgā.

Hestia mērķis ir nostiprināt pozīcijas Baltijas valstīs. Kā uzsver Hestia Hotel Group vadītāja Kaisa Mailenda (Kaisa Mailend): »Radi un Draugi ir labi funkcionējoša un veiksmīga viesnīca, kuras darbības principi sakrīt ar Hestia vērtībām. Radi un Draugi palīdzēs mums apkalpot vēl lielāku viesu skaitu.» Nozīmīgākās izmaiņas skars IT risinājumus, lai vēl vairāk uzlabotu klientu servisa kvalitāti.

«Rīga ir Baltijas reģiona galvaspilsēta gan biznesa, gan tūrisma ziņā, tāpēc pieprasījums pēc naktsmītnēm Latvijas galvaspilsētā tikai pieaug, gan no Baltijas, gan Skandināvijas valstīm. Kopumā saredzam labu biznesa perspektīvu visās Baltijas valstīs, un Hestia spēcīgās pozīcijas Igaunijā un augošā klientu bāze Latvijā jau šobrīd liek mums raudzīties arī Lietuvas virzienā,» atzīmē K. Mailenda.

Rīgā Hestia Hotel Group jau ir viesnīca Hestia Hotel Jugend Pulkveža Brieža ielā 11, savukārt Igaunijā Hestia ir septiņu viesnīcu operators, no kurām sešas atrodas Tallinā. Līdz šī gada beigām Tallinā durvis vērs jau desmitā grupas viesnīca - Hestia Hotel Kentmanni Tallinas centrā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Eksperti

Komercīpašumu tirgus atdzīvojas

<i>Colliers International</i> analītiķe Agija Vērdiņa, 29.07.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šogad beidzot var teikt, ka komercīpašumu tirgus atdzīvojas. Vairāki ilgi gaidīti projekti tiek nodoti ekspluatācijā, kā arī attīstītāji aktīvi ziņo par saviem nākotnes plāniem.

Biroju segments šā gada pirmajā pusgadā bijis salīdzinoši visklusākais. Ekspluatācijā nodotas biroju telpas kopumā 11,300 m2 platībā kompleksā Akropole un atjaunotajā Telegraph ēkā. Pašlaik būvniecībā ir vēl 98 tūkst. m2 biroju platības, salīdzinājumā Tallinā būvniecības stadijā ir 112 tūkst. m2, bet Viļņā 162 tūkst. m2. Tuvākajā laikā biroju tirgu papildinās arī Z-Towers un Business Garden projekti, kas atstās ietekmi uz brīvo biroju platību apjomu. Lai gan kopējais iznomāto biroja platību apjoms šā gada pirmajos divos ceturkšņos par 5% pārsniedz pagājušā gada rādītāju attiecīgajā periodā, nomnieku interese pagaidām ir bijusi zemāka nekā cerēts un būvniecības laikā rezervēto biroju platību apjoms ir neliels. Pašlaik brīvo biroju platību apjoms ir ap 5% un attiecīgi nomas maksas saglabājas stabilas. Šogad coworking jeb kopstrādes telpu apjoms ar Workland Telegraph un Teikums Teodors atvēršanu jau ir pieaudzis par gandrīz 400 darba vietām, kopējam coworking darba vietu apjomam Rīgā sasniedzot gandrīz 1,900. Vēl vairāki coworking projekti ir attīstībā un varam gaidīt, ka tirgus tuvākajā laikā tiks papildināts ar vēl vismaz 800 darba vietām.

Komentāri

Pievienot komentāru