Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijā dibinātais IT uzņēmums SIA “Zabbix” atver savu ceturto ārvalstu biroju, šoreiz Meksikā. Pēc divarpus gadu darbības Latīņamerikas tirgū, uzņēmums jaunas izaugsmes iespējas saskata tieši Meksikas tirgū.

SIA “Zabbix” izstrādā atvērtā pirmkoda programmatūru, kas ir paredzēta IT infrastruktūras resursu veiktspējas un pieejamības uzraudzībai un izsekošanai. Programmatūru Zabbix plaši pielieto visā pasaulē un Latvijā dažādās nozarēs – finanšu, mazumtirdzniecības, izglītības, valsts un pašvaldību, kā arī organizāciju IT infrastruktūras monitorēšanai.

Uzņēmumam jau ir filiāles Japānā (kopš 2012.gada), ASV (2016) un Brazīlijā (2020), kas veiksmīgi darbojas vairāku gadu garumā, sniedzot pakalpojumus vietējiem klientiem. Meksika ir Zabbix otrs lielākais tirgus pēc klientu un partneru skaita Latīņamerikā, kā arī pēc Zabbix lietotāju komūnas aktivitātēm.

“Meksikas filiāles atklāšana ir loģiska investīcija mūsu Latīņamerikas tirgus apgūšanā. Esam pārliecināti, ka jaunā filiāle spēs nodrošināt daudz atbilstošākus pakalpojumus vietējā tirgū. Šeit mēs redzam lielas izaugsmes iespējas, vērojot, kā tirgus ir attīstījies pēdējos gados un zinām, ka varēsim iedot papildus vērtību ar Zabbix ienākšanu,” par jaunā Meksikas biroja atvēršanu saka SIA “Zabbix” izveidotājs un valdes loceklis Aleksejs Vladiševs.

Par jaunās filiāles vadītāju kļūs līdzšinējais Zabbix Brazīlijas CEO Lusiano Alves (Luciano Alves), kurš turpinās vadīt arī Brazīlijas ofisu un Zabbix darbību visā Latīņamerikas reģionā.

L.Alves ir vairāk nekā 30 gadu pieredze IT nozarē un viņš ir viens no pirmajiem Zabbix profesionālajiem treneriem.

SIA “Zabbix” ir starptautisks programmatūras izstrādes uzņēmums, kas izveidots Latvijā 2005. gadā. Uzņēmuma vadošais produkts ir Zabbix - atvērtā pirmkoda programmatūra, kas ir paredzēta IT infrastruktūras resursu veiktspējas un pieejamības uzraudzībai un izsekošanai. SIA ”Zabbix” piedāvā plašu komerciālu pakalpojumu klāstu, piemēram, tehnisko un konsultatīvo atbalstu, Zabbix integrāciju, ieviešanu un pielāgotus izstrādes pakalpojumus, kā arī Zabbix profesionālo apmācību. Uzņēmumam ir ap 250 partneru visā pasaulē.

SIA “Zabbix” klientu vidū ir vieni no lielākajiem telekomunikāciju, finanšu, izglītības, mazumtirdzniecības, veselības aprūpes un valdības organizācijām visā pasaulē, piemēram, Dell, Orange, Nixon, ICANN u.c. Daudzi no klientiem ir iekļauti Fortune 500 sarakstā. Zabbix Latvijas klientu un lietotāju vidū ir tādi uzņēmumi un organizācijas kā Citadele, DEAC, Rīgas Tehniskā Universitāte, Valsts Ieņēmumu dienests, Valsts Sociālās apdrošināšanas aģentūra u.c.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Svinīgā pasākumā 15.novembrī pasniegtas Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Gada balvas labākajiem darba devējiem, kā arī par īpašu ieguldījumu uzņēmējdarbības vides uzlabošanā pasniegti apbalvojumi “Gada tautsaimnieks” un “Gada tautsaimniece”.

“Latvijas Darba devēju konfederācijas Gada balva labākajiem darba devējiem ir svētki mūsu tautsaimniecības spēkam un garam, pateicība tiem mūsu darba devējiem, kas strādā godprātīgi un atbildīgi un sniedz būtisku ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībā un sabiedrības labklājībā. Aizvadītajos gados esam novērtējuši un ar konfederācijas balvu atzīmējuši desmitiem uzņēmēju, kas izvēlējušies strādāt atklāti un drosmīgi. Tie ir darba devēji, kas ir ne tikai būtiska Latvijas ekonomikas sastāvdaļa, bet arī atbalsts saviem darbiniekiem nodrošinot mūsdienīgu un drošu darba vidi un apstākļus, vietējai kopienai un sabiedrībai kopumā. Bet mūsu gara un spēka atspoguļojums personībā ir Latvijas Darba devēju konfederācijas apbalvojums “Gada tautsaimnieks”, ko ik reiz pasniedz Valsts prezidents. Šogad “Gada tautsaimniece” apbalvojumu saņēma biedrības “Latvijas Formula 2050” valdes locekle Ieva Tetere, savukārt uzņēmuma “Latvijas Finieris” padomes priekšsēdētājs Uldis Biķis ir 2022. Gada “Gada tautsaimnieks”,” komentē LDDK ģenerāldirektore Līga Meņģelsone.

Komentāri

Pievienot komentāru