Finanses

Izsolē mēģinās pārdot Krājbankas bankomātus

Žanete Hāka, 02.10.2013

Jaunākais izdevums

Oktobra vidū notiks likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomātu izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Šī būs jau otrā izsole, kurā ar lejupejošu soli kā vienota lietu kopība tiks izsolīti 16 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 8050 un 20 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2000 xe USB.

Izsoles sākumcena ir 137,2 tūkstoši latu un tā notiks 18. oktobrī.

Db.lv jau rakstīja, ka jūnija beigās atkārtotā izsolē tika piedāvāti 47 Diebold bankomāti Opteva 562 kā vienota kustamās mantas lietu kopība. Izsoles sākumcena bija 94,5 tūkstoši latu.

Tāpat šajā datumā izsolīja piecus Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 4000. Izsoles sākumcena bija 49 tūkstoši latu.

Izsolē tika pārdoti visi piedāvātie bankomāti.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Izsolē pārdoti 36 Krājbankas bankomāti

Žanete Hāka, 18.10.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piektdien atkārtotā izsolē tika pārdoti 36 likvidējamajai AS Latvijas Krājbanka piederošie bankomāti, informēja bankas maksātnespējas administratora KPMG Baltics pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Izsolē piedalījās seši pretendenti, un sākuma cena bija 137,2 tūkstoši latu, bet, ņemot vērā, ka tā bija atkārtota izsole,

solīts tika ar lejupejošu soli, līdz ar to cena ir zemāka nekā sākumcena. Precīzu summu pagaidām administrators nevar nosaukt, par to varēs informēt tad, kad darījums būs oficiāli noticis – brīdī, kad tiks veikta pilna samaksa.

Šī bija jau otrā izsole, kurā kā vienota lietu kopība tika izsolīti 16 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 8050 un 20 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2000 xe USB.

Db.lv jau rakstīja, ka jūnija beigās atkārtotā izsolē tika piedāvāti 47 Diebold bankomāti Opteva 562 kā vienota kustamās mantas lietu kopība. Izsoles sākumcena bija 94,5 tūkstoši latu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Krājbankas bankomātiem atkal neviena pircēja

Žanete Hāka, 17.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien atkal nenotika likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomātu izsoles, jo nepieteicās neviens pretendents, informēja bankas maksātnespējas administratora KPMG pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Kā kustamas mantas lietu kopība tika piedāvāti 16 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 8050 un 20 Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2000 xe USB. Izsoles sākumcena bija 137,2 tūkstoši latu.

Tāpat tika piedāvāts 71 Winkor Nixdorf bankomāts ProCash 2000 xe, 4 Winkor Nixdorf bankomāt ProCash 1500 xe un pieci Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2050 xe. Izsoles sākumcena bija 97,3 tūkstoši latu. Augstākā izsolē nosolītā cena ir apliekama ar PVN.

Tāpat bija paredzēts izsolīt 46 Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 2050 un piecus Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 2000, kuru sākumcena bija 28 tūkstoši latu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Izsolīs Krājbankas bankomātus un kustamo mantu

Žanete Hāka, 03.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamnedēļ notiks likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomātu un kustamās mantas izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

10. jūnijā tiks kā vienota lietu kopība tiks izsolīti 47 Diebold bankomāti Opteva 562. Izsoles sākumcena ir 94,5 tūkstoši latu.

Kā vienotu mantas lietu kopību izsolīs arī piecus Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 4000. Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 49 tūkstoši latu.

Tāpat šajā dienā izsolīs bankai piederošu kustamās mantas lietu kopību, kas atrodas Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 76 - 1A. Kustamās mantas lietu kopība sastāv no mēbelēm, iekārtām, operatoru darbavietām un aprīkojuma (kopā 97 vienībām). Izsoles sākumcena ir 1600 lati.

Db.lv jau vēstīja, ka bankomāti tika izsolīti pērnā gada septembrī, taču toreiz nepieteicās neviens pircējs. Tajā tika piedāvāti 162 demontēti bankomāti par 335 tūkstošiem latu un 57 nedemontēti bankomāti par 72 tūkstošiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Izsolē pārdod Krājbankas operatoru aprīkojumu; bankomātus neviens nepērk

Žanete Hāka, 11.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pirmdien notikušajā izsolē pārdotas likvidējamās a/s Latvijas Krājbanka kustamā manta, taču bankomātus nav izdevies pārdot, informēja bankas maksātnespējas administratora pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Bankas kustamā manta - mēbeles, iekārtas, operatoru darba vietas un aprīkojums - kopā 97 vienības, tika veiksmīgi izsolītas par summu, kas lielāka nekā izsoles sākumcena. Izsoles sākumcena bija 1600 lati.

Savukārt bankomātus nepārdeva, jo uz izsoli nepieteicās neviens pretendents. Izsolē kā vienota lietu kopība tika izsolīti 47 Diebold bankomāti Opteva 562. Izsoles sākumcena bija 94,5 tūkstoši latu.

Kā vienotu mantas lietu kopību izsolīja arī piecus Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 4000. Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena bija 49 tūkstoši latu.

Db.lv jau vēstīja, ka bankomāti tika izsolīti pērnā gada septembrī, taču arī toreiz nepieteicās neviens pircējs. Tajā tika piedāvāti 162 demontēti bankomāti par 335 tūkstošiem latu un 57 nedemontēti bankomāti par 72 tūkstošiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Izsolīs utilizācijai paredzētusKrājbankas bankomātus

Žanete Hāka, 10.05.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Maijā notiks likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomātu izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Pēc kārtas pirmajā izsolē tiks piedāvāti bankomāti kā kustamās mantas lietu kopība. Kustamās mantas lietu kopība sastāv no 46 utilizācijai paredzētiem Winkor Nixdorf bankomātiem ProCash 2050 un 5 utilizācijai paredzētiem Winkor Nixdorf bankomātiem ProCash 2000.

Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 6500 eiro.

Izsole notiks 19. maijā.

Db.lv jau rakstīja, ka janvārī Krājbankas piederošo bankomātu izsolē tika pārdoti 80 bankomāti. Bija paredzēta 131 automāta izsole. Atlikušie 50 bankomāti netika izsolīti, jo bija pieteicies tikai viens pretendents.

Pagājušajā gadā tika pārdoti 88 bankomāti par vairāk nekā 70 tūkstošiem eiro. Daļa tika pārdota Latvijas, bet daļa - ārvalstu kompānijām.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Atkārtoti izsolīs Krājbankai piederošus utilizācijai paredzētus bankomātus

Žanete Hāka, 23.05.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamnedēļ notiks likvidējamai AS Latvijas Krājbanka piederošu bankomātu izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Pēc kārtas otrajā izsolē ar lejupejošu soli tiks piedāvāti 46 utilizācijai paredzēti Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2050 un 5 utilizācijai paredzēti Winkor Nixdorf bankomāti ProCash 2000 kā vienota lietu kopība. Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena ir 6500 eiro.

Izsole notiks 30.maijā plkst.12.00 Ganību dambī 17A, Rīgā.

Bankomāti izsolē tika piedāvāti jau pagājušajā nedēļā, tomēr tie netika pārdoti, jo nebija pieteicies neviens pretendents.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pagājušajā nedēļā atkārtotās izsolēs pārdoti gan 52 likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomāti, gan gaisa balons, informēja bankas maksātnespējas administratora KPMG Baltics pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Uz 47 bankomātu izsoli bija pieteikušies divi dalībnieki, uz piecu bankomātu izsoli bija pieteikušies trīs dalībnieki, bet uz gaisa balona izsoli – pieci dalībnieki, kaut arī dalības maksu iemaksājuši bija septiņi dalībnieki).

Šīs bija atkārtotās izsoles un notika ar lejupejošu soli, skaidro O. Fīrmanis, piebilstot, ka lēmums par atkārtotu izsoli ar lejupejošu soli tika pieņemts, ņemot vērā tirgus situāciju un potenciālo pircēju interesi par izsolē izliktajiem aktīviem, kā arī aktīvu uzglabāšanas un uzturēšanas izmaksas.

Pagaidām summas, par kādām pārdoti aktīvi, netiek atklātas.

Db.lv jau rakstīja, ka izsolē tika piedāvāti 47 Diebold bankomāti Opteva 562 kā vienota kustamās mantas lietu kopība. Izsoles sākumcena bija 94,5 tūkstoši latu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Finanses

Vēlreiz mēģinās pārdot Krājbankas gaisa balonu un bankomātus

Žanete Hāka, 13.06.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jūnija beigās atkal notiks likvidējamās AS Latvijas Krājbanka bankomātu un gaisa balona izsole, liecina paziņojums laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Jāpiebilst, ka šonedēļ jau notika bankomātu izsole, tomēr neviens nepieteicās to iegādei. Tādējādi nākamajā izsolē bankomātus izsolīs ar lejupejošu soli.

Izsole notiks 21. jūnijā, un tajā tiks izsolīti 47 Diebold bankomāti Opteva 562 kā vienota kustamās mantas lietu kopība. Izsoles sākumcena ir 94,5 tūkstoši latu.

Tāpat šajā datumā izsolīs piecus Winkor Nixdorf bankomātus ProCash 4000. Izsoles sākumcena ir 49 tūkstoši latu.

Arī gaisa balons, kura izsole maijā beidzās neveiksmīgi, tiks izsolīts 21. jūnijā ar lejupejošu soli. Gaisa balons izgatavots 2008. gadā un tā valsts reģistrācijas nr. ir YL-022. Gaisa balona sērija ir BB22Z, bet izgatavotāja sērijas nr: 611.

Komentāri

Pievienot komentāru