Finanses

Kobe Braients atklāj 100 miljonu dolāru vērtu riska kapitāla fondu

Žanete Hāka, 22.08.2016

Jaunākais izdevums

NBA zvaigzne Kobe Braients pirmdien atklāja savu 100 miljonu dolāru riska kapitāla fondu, kurš investēs tehnoloģiju, mediju un datu apstrādes kompānijās, raksta MarketWatch.

K. Braients fondu izveidojis sadarbībā ar investoru un ilggadīgo uzņēmēju Džefu Stībelu, kuru ar K. Braientu iepazīstināja kopīgs draugs. Viņi jauno investīciju kompāniju nodēvējuši par Bryant Stibel un tā atradīsies Losandželosā.

Abi kopš 2013.gada ir investējuši jau 15 kompānijās, taču pēc K. Braienta aiziešanas no basketbola izveidojuši oficiālu fondu. Pašreiz portfelī ietilpst jau tādas kompānijas kā The Players Tribune, Scopely, RingDNA un Juicero.

Fonda kopējais apmērs pagaidām ir 100 miljoni dolāru, kurus viņi plāno investēt dažu nākamo gadu laikā, un pagaidām fonds nemeklē investorus no ārpuses.

Komentāri

Pievienot komentāru
Dzīvesstils

Helikoptera avārijā gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients

LETA, 27.01.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients.

Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 gada vecumā.

Kā raksta "Los Angeles Times", "Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarējis kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums noticis neilgi pirms plkst.10 pēc vietējā laika.

Avārijas vietā sācies ugunsgrēks, turklāt ugunsdzēsējiem un glābējiem bija apgrūtināta piekļuva lidaparātam. Vēlāk gan izdevies lokalizēt ugunsgrēku.

ESPN žurnālists Eidrians Vodžnarovskis, atsaucoties uz saviem avotiem, ziņo, ka kopā ar Braientu helikopterā bijusi viņa 13 gadus meita Džianna, un viņi devušies uz basketbola spēli. Kopā ar viņiem bijusi vēl kāda jaunā basketboliste un viens no viņas vecākiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto & Video

FOTO: Basketbolista Kobes Braienta dzīve – kā viņš tērē savu bagātību

Žanete Hāka, 14.04.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Basketbolists Kobe Braients ir viens no izcilākajiem NBA spēlētājiem, taču trešdienas naktī noslēdzās viņa karjera šajā līgā.

Kā raksta Business Insider, šajā laikā spēlētājs algā vien nopelnījis vairāk nekā 320 miljonus ASV dolāru, un ir otrs pelnošākais basketbolists līgas vēsturē.

Kaut arī K. Braients daudz laika velta basketbolam, viņš atrod laiku arī dzīves baudīšanai, un viņam pieder dārgi īpašumi, ekskluzīvas automašīnas un pat helikopters.

Galerijā augstāk iespējams ieskatīties, kā sākās K. Braienta karjera un kā viņš tērē savus miljonus!

Komentāri

Pievienot komentāru
Mazumtirdzniecība

Lietas, kas saistītas ar Kobi Braiantu, tiek tirgotas par miljoniem

Lelde Petrāne, 31.01.2020

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pieprasījums pēc precēm, kas saistītas ar Kobi Braiantu, sasniedza drudža līmeni gandrīz uzreiz pēc tam, kad leģendārais basketbolists gāja bojā helikoptera avārijā kopā ar savu 13 gadus veco meitu Džiannu un septiņiem citiem cilvēkiem, vēsta "CNN".

Apģērbs ar K. Braianta tematiku "Nike" tīmekļa vietnē jau bija pilnībā izpārdots mazāk nekā dienu pēc negadījuma.

Daudzi fani sērfo interneta izsoļu platformā "eBay" un citās tirdzniecības vietnēs, lai iegādātos jebkādas ar aizsaulē aizgājušo basketbolistu saistītas piemiņlietas. To izmanto pārdevēji, kuri uzskrūvējuši pamatīgas cenas, īpaši tām lietām, uz kurām ir K. Braianta autogrāfi.

Tā, piemēram, kāds "eBay" reģistrēts pārdevējs vēlējies 3 miljonus ASV dolāru par basketbola bumbu, kuru 2002. gadā parakstījis K. Braiants un pārējā "Lakers" komanda. Kāds cits prasījis 2,88 miljonus ASV dolāru par "unikālu" bumbu, kuru K. Braiants parakstījis pēc pirmā NBA titula iegūšanas. Turklāt pārdevējs apgalvo, ka šīs bumbas vērtība pēc desmit gadiem būs 10 miljoni ASV dolāru.

Komentāri

Pievienot komentāru