Tirdzniecība un pakalpojumi

Līvu Akvaparks audzējis peļņu par 50%

Žanete Hāka, 07.05.2013

Jaunākais izdevums

Ūdens atrakciju parka Līvu Akvaparks īpašnieks SIA Akvaparks aizvadītajā gadā strādājis ar 2,32 miljonu latu apgrozījumu, kas salīdzinājumā ar 2011.gadu ir par 11,24% vairāk, savukārt uzņēmuma peļņa palielinājusies par 49,53%, sasniedzot 209,36 tūkstošus latu.

Kā liecina Lursoft dati, uzņēmums pērn galveno uzmanību veltījis uzņēmuma darba analīzei un attīstības perspektīvu izzināšanai. Šogad, attīstot SIA Akvaparks darbību, paredzēts paplašināt piedāvājumu āra pludmalē, paplašinot baseinu un uzstādot jaunu atrakciju, kā arī veikt ģērbtuves rekonstrukciju.

SIA Akvaparks reģistrēts 2000.gadā un pieder SIA Korporatīvā sabiedrība (61,11%), SIA M & M Land (9,66%) un Eugenijus Gedžus (29,23%). Lursoft pieejamā informācija liecina, ka pats SIA Akvaparks ir kapitāldaļu turētājs SIA Adaqua.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ūdens atrakciju parks "Līvu akvaparks" darbību atsāks šīs nedēļas nogalē - 20.jūnijā, lai arī pēc ārkārtējās situācijas beigām ekonomisku pamatu darbības atjaunošanai nesaskata, pastāstīja "Līvu akvaparka" īpašnieces "Akvaparks" izpilddirektore Velta Lasmane.

Viņa norādīja, ka "Līvu akvaparka" apmeklētāju plūsmu veido vietējie iedzīvotāji un viesi no ārvalstīm attiecīgi 58% un 42% apmērā.

"Visas prognozes ir saistītas ar Covid-19 potenciālo draudu psiholoģisko aspektu. Cik ātrā laikā cilvēki atrod no bailēm? Cik ātrā laikā atjaunosies tūristu plūsma? Ko izvēlēsies baudīt cilvēki pēc ierobežojumu atcelšanas? Tas, kurš var atbildēt uz šiem jautājumiem, var prognozēt. Pašlaik viss norāda uz to, ka process būs visai ilgs un tūrisma nozares un saistītu nozaru izdzīvošanas jautājums būs ārkārtīgi aktuāls. Un arī šo periodu valsts nostāja un atbalsts būs būtisks," atzina Lasmane.

Tāpat "Līvu akvaparka" īpašnieces izpilddirektore stāstīja, ka līdz ar ārkārtējās situācijas iestāšanos "Līvu akvaparks" apturēja darbību uz trim mēnešiem jeb 92 dienām, nodrošinot darbiniekiem dīkstāvi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Daudzfunkcionālais ūdens atrakciju parks Līvu Akvaparks līdz ar valstī noteiktās ārkārtējās situācijas beigšanos 28. februārī plāno no 3. marta atsākt darbību.

Paredzēts atvērt visu ūdens atrakciju parka teritoriju, t.sk. SPA kompleksu, slidkalniņus, pirātu kuģi, kā arī bistro Zambezi un bāru ūdenī.

Šonedēļ 12 000 m2 plašajā Līvu Akvaparkā sāksies visaptverošas tehniskās pārbaudes un iekārtu regulēšanas procedūras, tā, lai nākamajā nedēļā varētu uzsākt ūdens piesildīšanu.

Dīkstāves laikā ūdens Akvaparka baseinu tilpnēs, kopumā vairāk nekā divu tūkstošu kubikmetru apmērā, tika turēts 24⁰C, un, ūdens sasildīšanas process līdz nepieciešamajam tropu siltumam 29-30⁰C, tāpat telpu piesildīšana, agregātiem strādājot ar pilnu jaudu, personāla iemaņu atgūšana un treniņš prasīs vairākas nedēļas.

Līvu akvaparka zaudējumi tuvojas miljonam eiro 

Valdības noteiktā Covid-19 ārkārtējā stāvokļa un vairākkārtējo mājsēžu dēļ Līvu akvaparkam...

"Tāda apmēra ūdens atrakciju parka kā Līvu Akvaparks darbības atsākšana nav tējkannas slēdža ieslēgšana un izslēgšana…", norāda Līvu Akvaparka izpilddirektore Velta Lasmane, uzsverot, ka "iedarbinot visaptverošas sagatavošanās procedūras un procesus Akvaparka darbības atsākšanai, uzņēmums paļaujas uz spēkā esošo valdības noteikto normatīvo aktu bāzes un to pēctecību, kur 28. februārī beidzas MK noteikumos Nr. 720 noteiktais ārkārtējais stāvoklis, un sāk darboties uz ārkārtējo laiku apturētie MK noteikumi Nr.662, un tā kā valdība katru nedēļu veica uzlabojumus un grozījumus, ir pamats domāt, ka tie ir noslīpēti līdz ideālam, un piespiedu kārtā slēgtie uzņēmumi var sākt strādāt."

Plānots, ka Līvu Akvaparks būs atvērts apmeklētājiem četras dienas nedēļā no ceturtdienas līdz svētdienai.

Jau vēstīts, ka Līvu akvaparka pārvaldītājs SIA "Akvaparks" pagājušā gadā strādājis ar 860 000 eiro zaudējumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru
Būve

FOTO, VIDEO: Līvu akvaparku papildina ātrgaitas skeletona trase

Zane Atlāce - Bistere, 03.06.2019

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc 8 mēnešus ilgušiem būvniecības un renovācijas darbiem Līvu akvaparka āra pludmalē pabeigta 15 m augstas ūdens skeletona trases izbūve, informē uzņēmuma komunikācijas konsultante Iveta Balode.

Trasei ir divi skrejceļi, ar kopējo garumu 200m, un maksimāli sasniedzamo ātrumu 28km/h. Ātrgaitas nobrauciena kompleksa izbūvē investēti vairāk nekā 400 000 eiro.

Līdz ar to pabeigta āra un Līvu akvaparka kopējās 18 000 m2 atrakciju teritorijas būvniecības trešās kārtas pilnveide un noslēgta akvaparka nekustamā īpašuma attīstības pirmā fāze.Jaunā ātrgaitas ūdens skeletona (Water Slide Mat Racer) trases inženiertehnisko pārbaudi, atbilstoši ES standartiem EN 1069-1, EN 1069-2, veica lielākās sertifikācijas kompānijas, vācu TÜV SUD Tehniskās drošības eksperti. Pēc divu dienu ilga pārbaudes procesa, kura laikā tika veiktas ūdens skeletona trases kompleksa uzstādīšanas, savienojumu un diferencētu braukšanas ekipāžu svara kategoriju komplektācijas manuālās un digitalizētas pārbaudes, eksperts Fēlikss Fritzs sniedza pozitīvu atzinumu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Līvu akvaparks testa režīmā izmēģinās atvērt arī parka iekštelpu daļu

LETA, 08.07.2021

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Atpūtas komplekss "Līvu akvaparks" nākamajā nedēļā 12.jūlijā un 13.jūlijā testa režīmā izmēģinās atvērt arī parka iekštelpu daļu, aģentūrai LETA atklāja "Līvu akvaparka" pārstāvji.

Šajās dienās iekštelpas tiks atvērtas tikai personām ar sadarbspējīgiem Covid-19 sertifikātiem. Testa režīmā divas dienas paredzēts strādāt, lai novērotu klientu atsaucību iekštelpu pakalpojumiem un pēcāk spriestu par turpmāku plānu darbības turpināšanai.

"Valdība ar ierobežojošiem noteikumiem liedzot akvaparka iekštelpu atrakciju apmeklējumu, tajā skaitā Eiropas lielāko atrakciju "Tornado", tāpat "Pirātu kuģi", principā tos "pasludinājusi par valsts noslēpumu", kuram atbilstoši jaunākajiem noteikumiem, Covid sertifikāts ir tāda kā īpaša valdības atļauja valsts noslēpuma pieejai," pauda "Līvu akvaparka" izpilddirektore Velta Lasmane, kura norādīja, ka, tikai raugoties šādā manierē, akvaparks ir spējīgs saglabāt cieņu savu apmeklētāju acīs.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Līvu Akvaparks investē 500 tūkstošus baseinu kompleksā

Lelde Petrāne, 11.06.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Pēc 7 mēnešus ilgušiem būvniecības un renovācijas darbiem Līvu Akvaparka āra pludmalē pabeigta 700m2 liela baseinu kompleksa izbūve. Uzbūvēts 25m garš un 5m plats pretstraumes baseins intensīvai peldēšanai un pilnībā pārbūvēts lielais baseins.

«Jaunais baseins peldēšanai ar pretstraumes iekārtu ne tikai palielinās slodzi mūsu aktīvākajiem, sportiski noskaņotajiem peldētājiem, bet būtiski paplašinās āra teritorijas peldēšanās zonu kopumā,» skaidro Līvu Akvaparks izpilddirektore Velta Lasmane.

Pārbūvētā lielā baseina centrā ierīkota jauna, daudzfunkcionāla atrakcija WET BUBBLE 12m diametrā, kas ražota Zviedrijā. Āra pludmales baseinu kompleksa tilpums ir 700m3, t.i. 700 000l ūdens. Tā ir viena ceturtā daļa no visu Līvu Akvaparka baseinu tilpuma 2700m3 ar 2 700 000 l ūdens.

Baseinu ūdens apgādes sistēmu projektēja un ierīkoja SIA Selekta, projektu izstrādāja un būvdarbus veica AS LX grupa. Kopumā projektā investēti EUR 500 000.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Līvu Akvaparka īpašnieks SIA Akvaparks reģistrējis jaunu komercķīlu, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa ir 1,729 miljoni eiro, ziņo Lursoft Klientu portfelis.

Uzņēmums par labu AS SEB banka ieķīlājis visu savu mantu, nodrošinot prasījumus, kas izriet no 2011.gadā noslēgta kredīta līguma.

Līdz ar jaunās ķīlas reģistrāciju šī gada 31.augustā, dzēsta iepriekš 2013.gadā reģistrētā komercķīla, kuras nodrošinātā prasījuma maksimālā summa bija 1,933 miljoni eiro.

Lursoft informācija liecina, ka SIA Akvaparks kopumā ir aktuālas trīs komercķīlas, ieskaitot jaunreģistrēto, un tās visas nodrošina AS SEB Banka aizdevumus.

SIA Akvaparks reģistrēta 2000.gadā un uzņēmums apsaimnieko ūdens atrakciju kompleksu Līvu Akvaparks. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 4 130 000 eiro. Tā patiesā labuma guvēji ir četras privātpersonas.

2017.gadā SIA Akvaparks strādāja ar 4,639 miljonu eiro apgrozījumu un tā peļņa pēc nodokļiem bija 436 tūkstoši eiro. Uzņēmums nodarbināja 64 darbiniekus un nodokļos valsts budžetā kopumā samaksāja 1,135 miljonus eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Ūdens atrakciju parkus uztur tūristi

Uldis Andersons, Vēsma Lēvalde, 22.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ūdens atrakciju parkiem lauvas tiesu apgrozījuma nodrošina tūristi; rentabilitāti apdraud energoresursu izmaksas.

Parku apmeklētība pērn strauji augusi, taču aprīlī gaidāmās izmaiņas elektroenerģijas izmaksās, arī pāreja uz eiro – tas varētu veicināt cenu kāpumu, tam sekojošu pieprasījuma kritumu.

Ūdens atrakciju parka Līvu akvaparks izpilddirektore Velta Lasmane DB stāsta, ka šogad ar lielām bažām gaida 1. aprīli, kad tiek plānotas izmaiņas elektroenerģijas izmaksās. Ūdens atrakciju parka bizness ir izteikti energoietilpīgs, un izmaiņas, iespējams, kārtējo reizi spiedīs paaugstināt cenas. Otrs apstāklis, kas, viņasprāt, šogad un arī 2014. gadā ietekmēs biznesu, ir pāreja uz eiro. Tehniski apgrūtinošs ir pats pārejas process. Svarīgs ir arī psiholoģiskais faktors, jo cena, izteikta eiro, izskatās lielāka nekā latos.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Valdības noteiktā Covid-19 ārkārtējā stāvokļa un vairākkārtējo mājsēžu dēļ Līvu akvaparkam kopumā 2021. gada 12 mēnešos saimnieciskā darbība bija atļauta tikai četrus mēnešus, turklāt ar būtiskiem apmeklētāju skaita ierobežojumiem.

Pārējos astoņus gada mēnešus daudzfunkcionālā ūdens atrakciju parka 18 000 m2 plašais iekštelpu un āra komplekss pilnībā bija slēgts. Pēc uzņēmuma operatīvajiem finanšu rādītājiem, SIA “ Akvaparks” zaudējumi 2021.gadā sasnieguši 860 000 eiro.

Kaut uzņēmums ir slēgts apmeklētājiem, ēka tiek uzturēta tā, lai nodrošinātu hidrotehniskās būves iekārtu darbspēju un neapdraudētu kompleksa ēkas strukturālo stabilitāti un spētu atjaunot darbību. Tā kā SIA “Akvaparks” ir energointensīvs uzņēmums un tirgū krasi pieauga energoresursu cenas, būtiski palielinājās uzturēšanas izmaksas. Diemžēl pieaug arī citas fiksētās izmaksas.

Šobrīd, pēdējā lieguma strādāt laikā, SIA “Akvaparks” saņemto valsts atbalsta maksājumu summa gada pēdējā ceturksnī sedza tikai 25% no fiksētajām izmaksām, ieskaitot darba algas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Daudzfunkcionālais ūdens un izklaides atrakciju komplekss Līvu Akvaparks elektrības un citu izmaksu kāpuma dēļ spiests palielināt ieejas biļešu cenas vidēji par 10%. Jaunās cenas stāsies spēkā 10. aprīlī.

«Kaut arī Akvaparkam no elektrības piegādātāja Latvenergo piestādītie jaunie, par vairāk nekā 16% pieaugušie elektrības sistēmas pakalpojumu rēķini būs jau no 1. aprīļa, esam pieņēmuši lēmumu, piespiedu cenu kāpumu atlikt līdz aprīļa vidum,» Db.lv informēja Akvaparka izpilddirektore Velta Lasmane, lēmumu skaidrojot ar Lieldienu brīvdienām, «sanāk, ka līdz 10.aprīlim Akvaparkā ir 10% Lieldienu atlaide».

Piespiedu cenu kāpums ir rezultāts elektrības obligātā iepirkuma komponentes pieaugumam par 50%,ko aprēķinājis Latvenergo par iepirktās elektroenerģijas apjomu no ražotājiem, kuri izmanto atjaunojamos resursus. Atbilstoši Elektroenerģijas tirgus likumam obligātā iepirkuma izmaksas no šīm stacijām kompensē visi Latvijas elektroenerģijas galalietotāji.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jūrmalā ceturtdien nedēļas laikā jau otru reizi degušu vadu dēļ evakuēts «Līvu akvaparks».

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece apstiprināja, ka vakar ap plkst.17 saņemts izsaukums par sadūmojumu kādā sabiedriskā ēkā.

Notikuma vietā bija deguši vadi nelielā platībā, bet ugunsgrēks likvidēts pirms ierašanās. Ēkas apmeklētāji evakuēti pirms glābēju ierašanās.

VUGD darbinieki izvēdināja telpas.

Jau ziņots, ka «Līvu akvaparks» Jūrmalā degušu vadu dēļ evakuēts arī 13.aprīlī.

Toreiz ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēkas pirmajā stāvā bija deguši elektrības vadi 0,1 kvadrātmetra platībā, kurus darbinieki nodzēsuši saviem spēkiem.

Toreiz starpgadījuma aculiecinieki vēstīja, - lai arī ugunsgrēks bijis salīdzinoši neliels, evakuēti visi akvaparka apmeklētāji, tostarp gana daudziem nācies ēku pamest pludmales ietērpos.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

FOTO, VIDEO: Investējot 10 miljonus eiro, Ventspilī būvēs jaunu baseinu

Monta Glumane, 04.03.2019

Ventspils Olimpiskā centra valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepājnieks.

Foto: Ritvars Skuja,Dienas Bizness

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ventspils ūdens piedzīvojumu parkam esošais baseins ir kļuvis par šauru, tāpēc turpmāko divu gadu laikā, investējot vairāk nekā 10 miljonus eiro, plānots uzbūvēt jaunu.

Jaunais baseins, kurā plānoti astoņi 50 metrus gari peldēšanas celiņi, kā arī rehabilitācijas centrs, neliela viesnīca un kafejnīca atradīsies netālu no Ventspils Olimpiskā centra, Sporta un Kuldīgas ielas krustojumā.

Šobrīd ir noslēgts līgums ar projektētājiem, kuriem līdz šā gada beigām ir jāsagatavo būvprojekts. Plānots, ka būvniecības process ilgs divus gadus.

«Jauns baseins mums ir ļoti nepieciešams, jo peldēšana ir ļoti pieprasīta. Baseins paredzēts ar paceļamo grīdu, kas nozīmē, ka būs iespējams variēt dziļumu. Rehabilitācijas centrs būs orientēts arī uz profesionāliem sportistiem un var teikt, ka būs iespējams attīstīt medicīnas tūrismu. Šis projekts nozīmē arī aptuveni 40 līdz 50 jaunas darbavietas, investīcijas un papildus līdzekļus no tūristiem,» stāsta Ventspils Olimpiskā centra valdes priekšsēdētājs Jurģis Liepājnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Makroekonomika

Uzņēmēja: Sākot darbu, bezdarbnieka statusu vajadzētu saglabāt līdz sešiem mēnešiem

LETA, 09.01.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Bezdarbniekam, kurš sācis strādāt, bezdarbnieka statusu vajadzētu saglabāt vēl vismaz četrus līdz sešus mēnešus, nevis divus, kā tas ir patlaban, uzskata izklaides atrakciju kompleksa "Līvu akvaparks" pārvaldītāja SIA "Akvaparks" izpilddirektore Velta Lasmane.

Šodien Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) rīkotajā uzņēmēju un atbildīgo institūciju pārstāvju sarunā par turpmākajiem uzdevumiem nodarbinātības problēmu risināšanā Lasmane ierosināja, ka bezdarbniekam, sākot darbu kādā uzņēmumā, vajadzētu nodrošināt iespēju saglabāt bezdarbnieka statusu četrus līdz sešus mēnešus bez pabalsta saņemšanas iespējas, lai gadījumā, ja uzņēmums nolemj nesadarboties ar bezdarbnieku, viņš var atgriezties bezdarbnieka statusā.

Lasmane stāstīja, ka viņas vadītā uzņēmuma darbinieku vidējais vecums ir 26,5 gadi un kolektīvs ir pilnībā nokomplektēts, taču, tiklīdz rodas nepieciešamība pēc jauniem cilvēkiem, rodas arī problēmas ar Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) nosūtītajiem potenciālajiem darbiniekiem. Viņa stāstīja, ka reiz NVA uz pārrunām uzņēmumā sūtījusi piecus līdz astoņus cilvēkus, taču ieradies viens cilvēks.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

FOTO: Līvu akvaparks atklāj vasaras sezonu

Zane Atlāce - Bistere, 04.06.2016

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ar vasaras pludmales atklāšanu sestdien, 4. jūnijā, Līvu Akvaparkā sākas vasaras sezona.

Vasaras sezona turpināsies no 4.jūnija līdz 4.septembrim, un Līvu Akvaparks strādās pēc aktīvās sezonas cenām, visas 7 dienas nedēļā bez brīvdienām. Āra pludmales tradicionālais darba laiks sāksies stundu vēlāk pēc akvaparka darba laika sākuma un beigsies divas stundas pirms akvaparka slēgšanas. Āra teritorijas darba laiks būs atkarīgs no laika apstākļiem.

Fotogrāfijas – raksta galerijā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

2017. gada aprīļa beigās Latvijā plānota jaunā izklaides parka Avārijas brigāde atklāšana. Par ideju, tās īstenošanu un finansējuma piesaisti intervijā biznesa portālam db.lv stāsta pārstāvis Mārtiņš Brezauckis.

Jaunais izklaides parks būs paredzēts ģimenēm ar bērniem līdz 14 gadu vecumam. Parka teritorija aptver vairāk nekā 24 ha un tas atradīsies Lielvārdes novadā, autoceļa Tīnūži - Koknese malā, pretī nobrauktuvei uz Lēdmani. Parks piedāvās Avārijas brigādes pilsētiņu, dinozauru taku, ūdens spēļu laukumu, leļļu taku. Tāpat parkā būs virvju trase, mazā autoskola bērniem, karuseļi un piepūšamās atrakcijas.

- Kad radās ideja par šāda atrakciju parka projektu? Cik ilgs ir bijis process no idejas līdz tās īstenošanai?

Ideja par to, ka Latvijā vajag savu tematisko atpūtas parku radās jau 2014.gadā, kopā ar bērniem apmeklējot dažādus atpūtas un izklaides objektus ģimenēm. Bet skaidrāka vīzija par to, ko tieši un kādā veidā attīstīt, izkristalizējās tikai 2015. gada vidū. Tad arī pieņēmu lēmumu pilnā mērā veltīt savu darbu šim projektam. Viens no uzstādījumiem sev bija radīt tādu parku, kurā būtu patīkami pavadīt brīvo laiku un atgriezties tur atkārtoti. Parka pirmo posmu atklāsim 2017. gada pavasarī.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Biznesa vieta: Kvartāls ap ūdens atrakciju parku Jūrmalā

Kristīne Stepiņa, 02.06.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kopš 2003. gada, kad Lielupē darbību sāka Līvu akvaparks, rajonu Jūrmalā, ko ieskauj upe, Viestura iela un Vienības prospekts, atpazīst pēc pārdesmit metru augsta krāsainu cauruļu mudžekļa upes krastā.

Ap ūdens prieku citadeli sakuplojis visnotaļ prāvs dažādu pakalpojumu sniedzēju pulciņš – te ir gan dažāda kalibra sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi, gan veikali, iespējams salabot un iznomāt velosipēdu, nomazgāt automašīnu un iegādāties Latvijā audzētus ziedus un stādus.

Uzņēmēji gan atzīst, ka akvaparka klātbūtne būtisku pienesumu biznesam nesniedz, jo ūdens prieku baudītājiem parasti ir ierobežots budžets un akvaparka teritorijā iespējams remdēt izsalkumu un iegādāties visu atpūtai nepieciešamo.

DB aptaujātie uzņēmēji šo rajonus savam biznesam izvēlējušies dažādu apsvērumu dēļ. Viens, ļaujoties nostaļģijai par padomju gadu sajūtām un garšām, cits - tāpēc, ka vēl paguvis iegādāties zemi par visnotaļ pieņemamu cenu, kādam tā bijusi nejauša sagadīšanās.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien degušu vadu dēļ tika evakuēts «Līvu akvaparks» Jūrmalā.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, šodien ap plkst.12.30 tika saņemts izsaukums uz Viestura ielu Jūrmalā, kur piecstāvu ēkā bija jūtams sadūmojums.

Notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatēja, ka ēkas pirmajā stāvā bija deguši elektrības vadi 0,1 kvadrātmetra platībā, kurus darbinieki nodzēsuši saviem spēkiem.

Tikmēr starpgadījuma aculiecinieki vēsta, - lai arī ugunsgrēks bijis salīdzinoši neliels, evakuēti visi akvaparka apmeklētāji, tostarp gana daudziem nācies ēku pamest pludmales ietērpos.

Komentāri

Pievienot komentāru