Jaunākais izdevums

Ballīšu mīļotāju vidū iecienītais naktsklubs ar grūti tulkojamo nosaukumu Coyote Fly savu biznesa ideju un pat nosaukumu, iespējams, aizguvis no populāra naktsklubu tīkla Ņujorkā.

Patentu valde saņēmusi iebildumu no Coyote Ugly preču zīmes pārstāvjiem, un nav izslēgts, ka Coyote Fly preču zīmes reģistrēšana būs jādzēš, liecina vietnē nra.lv publicēts raksts.

Naktsklubs Coyote Fly dibināts 2006.gada nogalē un sākotnēji darbojās Vecrīgā, Palasta ielā, bet kopš 2010.gada 1.aprīļa izvietojies izklaides centrā Vernisāža. Uzņēmumam attīstoties, 2010.gada nogalē naktsklubs Coyote Fly tika atvērts arī Liepājā, ieņemot nozīmīgu lomu Liepājas izklaides industrijā, atgādināts rakstā

Kā liecinot Patentu valdes datubāzē atrodamā informācija, pirms reģistrēt preču zīmi Coyote Fly, Oskaram Skaram piederošais uzņēmums SIA Manhetena mēģinājis piereģistrēt preču zīmi Coyote Ugly. Taču izrādījies, ka šis zīmols jau ir reģistrēts 2003.gadā.

Zem tā Ņujorkā darbojas populārs bāru un naktsklubu tīkls un ar šādu nosaukumu arī uzņemta filma, kuras darbība norosinās galvenokārt naktsklubā ar šādu nosaukumu. SIA Manhetena iesniegums neesot pieņemts, bet, pēc visa spriežot, topošā kluba īpašnieki atraduši izeju, atrodot vizuāli līdzīgu nosaukumu un piedāvājot līdzīgu pakalpojumu analogam Ņujorkā, teikts rakstā.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Coyote Fly: neesam noskaņoti kādam maksāt par mūsu pašu attīstītu zīmolu

Elīna Pankovska, 22.02.2013

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

«Īstais jautājums būtu šāds: kāpēc šādas ziņas ir parādījušās presē tieši šobrīd, ja reģistrācijas iebildums Patentu valdē tika iesniegts pirms teju gada,» norāda Coyote Fly zīmola īpašnieks Oskars Skara.

Viņš uzsver, ka nav noskaņots kādam maksāt par viņu pašu attīstītu zīmolu. Patentu valdē ir iesniegti argumenti, un O.Skara ir pārliecināts, ka likums ir viņu pusē. «Coyote Ugly īpašnieki droši vien zina, ka vienas zīmes izmantošana ASV nedod monopolu uz visām zīmēm visā pasaulē. Ir jau arī citi pazīstami koijoti, piemēram, multeņu varonis Wiley Coyote. Coyote Fly preču zīmes reģistrācija Latvijā ir pilnīgi likumīga un šī reģistrācija šobrīd ir spēkā. Mēs ar nepacietību gaidām Patentu valdes lēmumu,» skaidro īpašnieks.

Viņš arī norāda, ka ir dzirdēti gadījumi, kad zīmolu reģistrē valstīs, kurās to neizmanto, lai pēc tam saņemtu «licences samaksu» no vietējiem. «Vai Coyote Ugly īpašnieki tagad pievērsušies šādam troļļu biznesam? Tādā gadījumā viņiem ieteicams iepazīties ar Latvijas likumu,» bilst O.Skara.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Piektdienas intervija ar naktskluba Coyote Fly vadītāju Madaru Maulvurfu

Lelde Petrāne, 07.11.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Biznesa portāls Db.lv piedāvā piektdienas mini interviju sēriju. Katru nedēļu kāds no uzņēmējdarbības vides pārstāvjiem sniedz atbildes uz jautājumiem - gan nopietniem, gan arī personīgākiem.

Uz jautājumiem šonedēļ atbild naktskluba Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

2013. gadā dzīvestila rallija Gumball 3000 jubilejas tūre veda pa Eiropu, piestājot arī Rīgā. Coyote Fly tika izvēlēts par oficiālo Gumball 3000 klubu Baltijā. «Aizraujoši izklaides pasākumi ir viena no Gumball vizītkartēm, un organizatori katrā valstī izvēlas ekskluzīvākos un augstākā līmeņa klubus un restorānus, tāpēc mums bija īpašs prieks, ka bija iespēja uzņemt pasaules līmeņa zvaigznes un miljonārus. Šis gan laikam uzskatāms par mūsu vissarežģītāko un darbietilpīgāko projektu, jo papildu kluba aktivitātēm, mums bija jānodrošina arī mašīnu izvietošana Rīgas ielās, kas prasīja iziet neskaitāmus birokrātiskos labirintus un diezgan lielas investīcijas,» stāsta M. Maulvurfa.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Naktskluba Coyote Fly un restorāna Bibliotēka No.1 īpašnieki izlemj nodalīt saimniecisko darbību

NOZARE.LV, 22.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Naktskluba Coyote Fly un restorāna Bibliotēka No.1 īpašnieki izlēmuši nodalīt saimniecisko darbību, informēja Coyote Fly mārketinga komunikāciju vadītāja Kristīne Dombrovska.

Lai nodalītu naktskluba un restorāna saimniecisko darbību, šī gada maijā veiktas izmaiņas uzņēmuma SIA Pasākumu apkalpošana īpašnieku un amatpersonu sastāvā. «Izmaiņas Pasākumu apkalpošanā, kas nodrošina nakts kluba Coyote Fly un restorāna Bibliotēka No.1 ikdienas darbu, tika plānotas jau sen,» atzīmē Dombrovska.

Firmas.lv informācija liecina, ka 27.maijā par uzņēmuma Pasākumu apkalpošana vienīgo īpašnieci un vienīgo valdes locekli kļuvusi Madara Maulvurfa, kas iepriekš bijusi Coyote Fly direktore. Līdz tam vienīgais uzņēmuma īpašnieks bija Oskars Skara, bet vienīgais valdes loceklis bija Jānis Paeglītis.

Komentāri

Pievienot komentāru
Atpūta

Papildināts - Naktskluba Coyote Fly rekonstrukcijā ieguldīti 345 tūkstoši eiro; mainījusies vadība

Lelde Petrāne, 21.07.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamnedēļ klubs Coyote Fly prezentēs vērienīgās pārmaiņas, kas īstenotas jūnija beigās uzsāktajos remonta darbos, izveidojot amfiteātra tipa kluba interjeru ar koncertzāles akustiku un četrām dažādām kluba zonām. Kluba rekonstrukcijas darbos ieguldīti aptuveni 345 tūkstoši eiro.

«Izklaides bizness nebūt nav tik vienkāršs, kā tas bieži vien izskatās no malas, jo, lai gūtu panākumus, nemitīgi jāattīstās un jāmainās, tāpēc visi jaunā interjera un koncepta sagatavošanas darbi aizsākti jau pirms pusotra gada. Sekojot līdzi pasaules tendencēm izklaides nozarē, turpmāk mēs vēlamies sevi saukt par lounge klubu, jo tas pilnībā raksturo mūsu darbību un nospraustos mērķus nākamajiem gadiem. Tai pašā laikā vēlamies būt atvērti un pieejami ikvienam, tādēļ arī jaunajā kluba interjerā katra kluba zona ir izdalīta atsevišķi, radot komfortablus apstākļus gan tiem, kuri vēlas uzturēties kādā no VIP zonām, gan tiem, kuri plāno vakaru pavadīt, izklaidējoties pie bāra,» stāsta kluba jaunā vadītāja Liene Bukbārde.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Piektdien, 17. oktobrī paredzētais DMX koncerts Rīgā tiek atcelts mākslinieka finansiālo problēmu un pilnīgi nekontrolējamās uzvedības dēļ. Tiek atcelti arī pārējie plānotie koncerti Eiropā, liecina medijiem sniegtā informācija.

«Vakar saņēmām informāciju par kārtējo reizi atcelto DMX šovu. Tikai šoreiz mums atklāja patieso informāciju. Neiedziļinoties detaļās, DMX izvairās maksāt saviem bērniem alimentus, kā arī nevēlas norēķināties ar kreditoriem. DMX menedžeris maksā milzīgu naudas summu, lai norēķinātos ar DMX kreditoriem un dabūtu atpakaļ viņa pasi, kas šobrīd ir arestēta un liedz viņam iespēju izceļot no valsts. Izskatās, ka tuvākajā laikā viņam būs arī jāstājas tiesas priekšā. Diemžēl pēc pēdējo ziņu saņemšanas esam spiesti domāt, ka arī iepriekš sniegtā informācija nav bijusi patiesa un koncerti nenotika šī paša iemesla dēļ. Toreiz koncerta rīkotāji par iemeslu minēja nopietnu mēles traumu, kas liedza viņam uzstāties vairākas nedēļas. Jāsaka, ka pirmo reizi uz savas ādas izjutām, cik grūti ir strādāt ar šāda līmeņa zvaigznēm, kurām vēl, neskaitot visas finanšu nepatikšanas, visdrīzāk ir arī dažādu atkarību problēmas. Tas gan, protams, ir mūsu pieņēmums, bet citu izskaidrojumu tik bezatbildīgai rīcībai neredzam,» stāsta naktskluba Coyote Fly vadītāja Madara Maulvurfa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā ieradušies Gumball 3000 dzīvesstila rallija dalībnieki, kuri īpaši šim pasākumam pielāgotas automašīnas plašākai apskatei izvietojuši uz Elizabetes ielas.

Automašīnas novietotas Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Patlaban zināms, ka oficiālajā Gumball 3000 izklaides pasākumā klubā Coyote uzstāsies viens no rallija dalībniekiem - amerikāņu reperis Xzibit.

Dzīvesstila rallijs Gumball 3000 šogad svin 15 gadu jubileju, un plašākai sabiedrībai tas pazīstams ar ekskluzīvām automašīnām, izsmalcinātām un neprātīgām ballītēm un pasaules līmeņa slavenībām, kuras ik gadu apvienojas un dodas septiņu dienu tūrē, mērojot 3000 jūdzes pa īpaši izvēlētu maršrutu, kurā šogad ietilpst arī Rīga.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Restorānu Kolonādē cer atvērt augusta beigās; investīcijas var pārsniegt pusmiljonu eiro

NOZARE.LV, 19.08.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Restorāns Kolonāde. Mūsu stāsti... Brīvības pieminekļa laukumā durvis apmeklētājiem varētu vērt augusta beigās, stāsta Kolonādes kafejnīcas nomas tiesības ieguvušā uzņēmuma SIA Pasākumu apkalpošana pārstāve Kristīne Dombrovska.

Ēkas stāvoklis, kad tā tika nodota uzņēmuma rīcībā, bijis sliktāks, nekā tika novērtēts projekta sākumā, kā arī, ņemot vērā, ka nomas līgums ir uz ilgu laiku, uzņēmums vēlas veikt kvalitatīvu un ilgtspējīgu būvniecību. Taču tādēļ tiek patērēts vairāk laika, nekā sākumā plānots.

«Restaurēta tiek ne tikai ēkas fasāde, bet tiek labiekārtota arī teritorija ap Kolonādi. Iekšdarbus plānojam pabeigt līdz augusta beigām. Taču nevēlamies solīt konkrētu restorāna darba sākšanas datumu. Plānojam darbu sākt augusta beigās. Turklāt personāls ir gatavs sākt strādāt, tiklīdz būvniecības darbi tiks pabeigti,» atzīmē Dombrovska.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šodien sākas 18. Rīgas modes nedēļa. Tās laikā savas 2013./2014. gada rudens/ziemas sezonas kolekcijas prezentēs Latvijas vadošie dizaineri un zīmoli - Natālija Jansone, Žanete Auziņa, Anna LED, Aleksandrs Pavlovs, Katya Katya Shehurina un NARCISS.

Modes nedēļas debitanti – Alexandra Westfal, Irina Skladnova un Nóló. Riga Fashion Week skašu programma tiks papildināta ar ārzemju modes mākslinieku kolekciju prezentācijām – Lietuvas dizaineres Ievas Daugirdaites, Igaunijas modes zīmola Pohjanheimo, Baltkrievijas zīmola lena tsokalenk un zīmola COMEFORBREAKFAST no Itālijas skatēm.

Jaunā modes dizainere no Lietuvas Ieva Daugirdaite ir Viļņas Dizaina koledžas absolvente. Viņas kolekcija sastāv no trenčiem, kleitām, svārkiem un žaketēm. Dizainere, veidojot tērpus, daudz izmanto kažokādas, matētu un spīdošu ādu.

Jau zināms Latvijas modes interesentiem Igaunijas zīmols Pohjanheimo atkal piedalīsies Rīgas modes nedēļā. Jaunās kolekcijas tērpi ir veltīti luksusa stilam ikdienas dzīvē. Pohjanheimo zīmola filozofija ir balstīta uz skandināvu minimālismu ar akcentu uz detaļām.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Restorānā pie Laimas pulksteņa sola ēdienus, kas gatavoti no Latvijas zemnieku labumiem

Nozare.lv, 18.02.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jaunais restorāns Kolonādes telpās Kolonāde. Mūsu stāsti produkciju iepirks no vietējiem ražotājiem, atklāj restorāna Bibliotēka Nr.1 restorāns un topošā restorāna šefpavārs Māris Jansons.

Kā jau ziņots, 14.februāra izsolē ar nosolīto 10 959 eiro nomas maksu mēnesī bez pievienotās vērtības nodokļa par Kolonādes nomas tiesībām uzvarēja SIA Pasākumu apkalpošana, kuras sastāvā ietilpst arī restorāns Bibliotēka Nr.1 restorāns.

«Esam gatavi šim izaicinājumam un darīsim visu, lai restorāns pēc iespējas ātrāk sāktu savu darbību. Ēdienkarte tiks veidota ciešā sadarbībā ar vietējām zemnieku saimniecībām, akcentējot tādus Latvijas lauku labumus kā medus, kazas siers, smiltsērkšķu sula, kā arī brieža, liellopa un strausa gaļa, arī interjers atspoguļos latviskās tradīcijas,» sacīja Jansons.

Komentāri

Pievienot komentāru
Pakalpojumi

Pasākumu apkalpošana noslēgusi nomas līgumu uz 12 gadiem par Kolonādes apkalpošanu

LETA, 28.02.2014

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kolonādes kafejnīcas nomas tiesības ieguvusī SIA Pasākumu apkalpošana ir izpildījusi visus Rīgas domes izvirzītos nosacījumus un parakstījusi pieņemšanas un nodošanas aktu, kā arī nomas līgumu uz 12 gadiem, teica SIA Pasākumu apkalpošana mārketinga vadītāja Kristīne Dombrovska.

Kā norādīja Rīgas domes Nekustamā īpašuma iznomāšanas komisijas priekšsēdētājs Vladimirs Ozoliņš, septiņu darba dienu laikā SIA Pasākumu apkalpošana bija jāiesniedz nodrošinājums, depozīta maksājums un bankas garantija par 10 000 eiro, ka piecu mēnešu laikā tiks atvērts restorāns.

«Visas formalitātes ir sakārtotas, tagad mierīgi varam sākt remontdarbus, lai piecu mēnešu laikā būtu gatavi apmeklētājiem,» stāstīja K. Dombrovska.

K. Dombrovska atklāja, ka drīz tiks izsludināts konkurss, kurš no uzņēmumiem rīkos remontdarbus jaunajā restorānā Kolonāde. Mūsu stāsti, un informēja arī par to, ka interjera dizainu veidos Pasākumu apkalpošanas īpašnieks Oskars Skara kopā ar interjera dizaina kompāniju SIA Leopard Creative.

Komentāri

Pievienot komentāru