Jaunākais izdevums

Celtniecības materiālu ražotāja SIA «Tenax» un SIA «Tenapors» īpašnieks Nikolajs Kurma kopā ar SIA «Tenax» un SIA «Tenapors» valdes locekli Robertu Kurmu nodbinājuši jaunu uzņēmumu SIA «Tenax Install», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmums ierakstīts komercreģistrā 14.jūnijā. Tā pamatkapitāls ir 200 000 eiro, un SIA «Tenax Install» ir lielākais pagājušajā nedēļā reģistrētais uzņēmums, liecina «Lursoft» statistika.

«Lursoft» izziņa liecina, ka lielākas dalībnieks jaunajā uzņēmumā ir Roberts Kurma, viņam pieder 51% pamatkapitāla daļu, bet Nikolajs Kurma ir īpašnieks atlikušajiem 49% daļu.

Uzņēmuma valde sastāv no diviem valdes locekļiem ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vēl vienu citu valdes locekli. Par jaunā uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelts Roberts Kurma, bet Nikolajs Kurma iecelts par valdes locekli.

SIA «Tenax», kura meitas uzņēmums ir SIA «Tenapors», dibināts 1991.gadā. Uzņēmuma koncerns nodarbojas ar siltumizolācijas materiālu, sendvičtipa paneļu un nenoņemamo veidņu sistēmas «Dobeles panelis» ražošanu. Koncerna patiesā labuma guvējs ir Nikolajs Kurma. 2017.gadā SIA «Tenax» konsolidētais neto apgrozījums bija 12,831 miljons eiro un tā pārskata gada peļņa bija 855 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Jaunas sendvičpaneļu ražotnes izveidē Tenax investē 12 miljonus eiro

Db.lv, 24.08.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Swedbank ir piešķīrusi 7,7 miljonu eiro lielu finansējumu uzņēmumu grupai Tenax jaunas sendvičpaneļu ražotnes izveidei, no kuriem 3 miljoni eiro tiks ieguldīti ražošanas ēkas būvniecībā, kamēr 4,7 miljoni eiro paredzēti ražošanas iekārtu iegādei.

Kopējās Tenax grupas uzņēmumu investīcijas šajā projektā plānotas vairāk nekā 12 miljonu eiro apmērā.

SIA “Tenax Panel”, kas ir viens no lielākajiem sendvičpaneļu ražotājiem Baltijā, jauno uzņēmuma ražotni veido līdzās jau esošajai ražotnei Dobelē. Uzņēmums ir daļa no Tenax grupas, kurā vēl ietilpst tādi uzņēmumi, kā SIA ”Tenax’, SIA “Tenax Panel”, SIA “Tenapors”, SIA “Tenax Install”.

“Tenax mērķis ir būt līderim ne tikai savā uzņēmējdarbības jomā, bet arī pārmaiņu nesējam būvniecības nozarē kopumā. Esam ieviesuši Environmental Product Declaration sertifikātu, kas ļauj mums ražot sendvičpaneļus atbilstoši augstākajiem ilgtspējas standartiem. Tāpēc arī mūsu klienti augstu novērtē to, ka ražotā produkcija ļauj būvēt ēkas, kas atbilst ne tikai augstākajām būvniecības, bet arī ilgtspējas prasībām,” saka uzņēmuma valdes loceklis Roberts Kurma.

Komentāri

Pievienot komentāru