Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Babītes novadā, Piņķos nākamnedēļ plānots atklāt jaunu medicīnas klīniku Good Life Clinic, piedāvājot plašu medicīnas un ārstēšanās pakalpojumu klāstu, teikts paziņojumā medijiem.

Ieguldīto investīciju apjoms pagaidām netiek atklāts.

Klīnikas mājaslapā jau atvērta elektroniskā reģistrācija pierakstiem. Ārstniecības iestādes telpas aprīkotas ar diagnostikas iekārtām dažādiem izmeklējumiem. Klīnikas personālā apvienojušies visā Latvijā zināmi praktizējošie ārsti, tās vadītājs ir Latvijā praktizējošs gastroenterologs un endoskopists Dr. Sabri Abdelmasī.

Pakalpojumu klāstā ietilpst tādas medicīnas nozares kā pediatrija, gastroenteroloģija, traumatoloģija - ortopēdija, dermatoloģija, proktoloģija. Tāpat klīnikā būs iespējams saņemt terapeita, ķirurga un bērnu neiroķirurga konsultācijas un veikt asinsvadu diagnostiku.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Sertificēts gastroenterologs Sabri Abdelmasī par savu īsto vietu pasaules kartē jau vairāk nekā 25 gadus uzskata Latviju un piepilda sen lolotu sapni – Piņķos atver privātklīniku Good Life Clinic

Finansiāli viņam palīdz brālis Rabī Abdelmasī, kurš ir iemīlējies Latvijā, īpaši tās dabā, jau no paša pirmā acu skatiena. Klīnikas oficiālā atklāšana notiek 17. maijā, un tā vēlas saviem klientiem piedāvāt Latvijas veselības aprūpē ko pilnīgi jaunu – konsultācijas pie ārvalstu speciālistiem attālinātā veidā. Šobrīd tiek pētīti šī pakalpojuma likumdošanas aspekti.

Fragments no intervijas, kas publicēta 17. maija laikrakstā Dienas Bizness:

Kāpēc nolēmāt atvērt klīniku Latvijā? Kāpēc tieši Piņķos?

Rabī Abdelmasī. Kad tiek lemts par jebkāda biznesa izveidošanu, svarīgi ir vairāki faktori. Pirmkārt, konkrētās valsts politiskā un ekonomiskā stabilitāte, iespējamie riska faktori, kā arī investīciju un biznesa vide kopumā. Otrkārt, ārkārtīgi būtiska ir valsts izveidotā sistēma, mūsuprāt, Latvijā uzsākt savu biznesu var relatīvi ātri – dibināt kompāniju Latvijā ir salīdzinoši vienkāršāk nekā, piemēram, mūsu dzimtenē Libānā vai Apvienotajos Arābu Emirātos, kur esmu strādājis. Tieši tas piesaista investorus doties uz Latviju un uzsākt savu biznesu. Turklāt Latvijai ir vairākas priekšrocības. Es to redzu kā Baltijas valstu galvaspilsētu, kas nenoliedzami ir saistošs faktors, ja izvērtējam biznesa iespējas. Kāpēc tieši Piņķos? Mēs veicām padziļinātu izpēti par šo reģionu – apkārtnē nav līdzīgu medicīnisko pakalpojumu sniedzēju. Jutām, ka varētu būt pieprasījums no šajā apkārtnē dzīvojošajiem cilvēkiem. Vieta ir ļoti skaista, turklāt viegli sasniedzama gan ar auto, gan sabiedrisko transportu. Pie klīnikas ir bezmaksas stāvvietas.

Komentāri

Pievienot komentāru