Jaunākais izdevums

Celtniecības materiālu ražotāju SIA «Tenapors» plānots reorganizēt, nodalot daļu no tā mantas un izveidojot jaunu uzņēmuma SIA «Tenax Panel», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Lēmumu par reorganizāciju pieņēmis vienīgais SIA «Tenapors» dalībnieks - SIA «Tenax». Plānots, ka jaundibināmā SIA «Tenax Panel» juridiskā adrese būs tā pati, kas SIA «Tenapors» un citiem SIA «Tenax» grupas uzņēmumiem - Dobelē, Spodrības ielā 1. Pagaidām SIA «Tenax Panel» vēl nav reģistrēts komercreģistrā.

Pēc reorganizācijas SIA «Tenapors» turpinās pastāvēt.

Kreditori var pieteikt savus prasījumus viena mēneša laikā no 16.augusta, kad paziņojums par SIA «Tenapors» reorganizāciju publicēts oficiālajā laikrakstā «Latvijas Vēstnesis».

SIA «Tenapors» reģistrēts 2007.gadā, un tas nodarbojas ar siltumizolācijas materiālu, sendvičtipa paneļu un nenoņemamo veidņu sistēmas «Dobeles panelis» ražošanu. Uzņēmuma patiesā labuma guvējs ir Nikolajs Kurma.

2017.gadā SIA «Tenapors» strādāja ar apgrozījumu 16,448 miljonu eiro apmērā, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 978 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 120 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 2,077 miljoni eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Tenapors reorganizācijas ceļā izveidojis meitasuzņēmumu Tenax Panel

LETA, 31.12.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Siltumizolācijas materiālu ražotājas SIA «Tenax» meitasuzņēmuma SIA «Tenapors» reorganizācijas ceļā, nodalot daļu mantas, izveidota meitassabiedrība SIA «Tenax Panel», liecina paziņojums par reorganizāciju.

«Tenax Panel» Uzņēmumu reģistrā reģistrēts 20.decembrī ar 1 537 144 eiro pamatkapitālu.

«Tenapors» vienīgais dalībnieks - SIA «Tenax» - 2018.gada 17.septembrī ir pieņēmis lēmumu par reorganizāciju. Reorganizācijas veids - sadalīšana, nodalīšanas ceļā nodalot daļu no «Tenapors» mantas, izveidojot jaunu SIA «Tenax Panel».

Pēc reorganizācijas uzņēmums «Tenapors» turpinās pastāvēt.

«Tenapors» 2017.gadā strādāja ar 16,448 miljonu eiro apgrozījumu un guva 978 193 eiro peļņu. «Tenax» 2017.gadā strādāja ar 829 543 eiro apgrozījumu un guva 458 695 eiro peļņu.

«Tenapors», tāpat kā būvķīmijas ražotājs «Tenachem», tika izveidots 2008.gadā, atdalot uzņēmumus no «Tenax». «Tenax» ir «Tenapora» un «Tenax Panel» vienīgais īpašnieks.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Komercreģistrā ierakstītas izmaiņas celtniecības materiālu ražotāja SIA «Tenapors» valdē, kuru atstājis līdzšinējais valdes loceklis Arvis Ozoliņš, ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Arvis Ozoliņš uzņēmuma valdei pievienojās 2017.gada novembrī un viņam bija tiesības pārstāvēt SIA «Tenapors» atsevišķi.

SIA «Tenapors» valdē šobrīd bez izmaiņām turpina darboties valdes priekšsēdētājs Nikolajs Kurma, kā arī valdes locekļi Roberts Kurma, Kristīna Kurma un Marats Ņeverovskis.

SIA «Tenapors» reģistrēts 2007.gadā, un tas nodarbojas ar siltumizolācijas materiālu, sendvičtipa paneļu un nenoņemamo veidņu sistēmas «Dobeles panelis» ražošanu. Uzņēmuma patiesā labuma guvējs ir tā valdes priekšsēdētājs Nikolajs Kurma.

2017.gadā SIA «Tenapors» strādāja ar apgrozījumu 16,448 miljonu eiro apmērā, savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem bija 978 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja 120 darbiniekus, un tā kopējie maksājumi valsts kopbudžetā bija 2,077 miljoni eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Celtniecības materiālu ražotāja SIA «Tenax» un SIA «Tenapors» īpašnieks Nikolajs Kurma kopā ar SIA «Tenax» un SIA «Tenapors» valdes locekli Robertu Kurmu nodbinājuši jaunu uzņēmumu SIA «Tenax Install», ziņo «Lursoft» Klientu portfelis.

Uzņēmums ierakstīts komercreģistrā 14.jūnijā. Tā pamatkapitāls ir 200 000 eiro, un SIA «Tenax Install» ir lielākais pagājušajā nedēļā reģistrētais uzņēmums, liecina «Lursoft» statistika.

«Lursoft» izziņa liecina, ka lielākas dalībnieks jaunajā uzņēmumā ir Roberts Kurma, viņam pieder 51% pamatkapitāla daļu, bet Nikolajs Kurma ir īpašnieks atlikušajiem 49% daļu.

Uzņēmuma valde sastāv no diviem valdes locekļiem ar tiesībām pārstāvēt uzņēmumu kopā ar vēl vienu citu valdes locekli. Par jaunā uzņēmuma valdes priekšsēdētāju iecelts Roberts Kurma, bet Nikolajs Kurma iecelts par valdes locekli.

SIA «Tenax», kura meitas uzņēmums ir SIA «Tenapors», dibināts 1991.gadā. Uzņēmuma koncerns nodarbojas ar siltumizolācijas materiālu, sendvičtipa paneļu un nenoņemamo veidņu sistēmas «Dobeles panelis» ražošanu. Koncerna patiesā labuma guvējs ir Nikolajs Kurma. 2017.gadā SIA «Tenax» konsolidētais neto apgrozījums bija 12,831 miljons eiro un tā pārskata gada peļņa bija 855 tūkstoši eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ražošana

Jaunas sendvičpaneļu ražotnes izveidē Tenax investē 12 miljonus eiro

Db.lv, 24.08.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Swedbank ir piešķīrusi 7,7 miljonu eiro lielu finansējumu uzņēmumu grupai Tenax jaunas sendvičpaneļu ražotnes izveidei, no kuriem 3 miljoni eiro tiks ieguldīti ražošanas ēkas būvniecībā, kamēr 4,7 miljoni eiro paredzēti ražošanas iekārtu iegādei.

Kopējās Tenax grupas uzņēmumu investīcijas šajā projektā plānotas vairāk nekā 12 miljonu eiro apmērā.

SIA “Tenax Panel”, kas ir viens no lielākajiem sendvičpaneļu ražotājiem Baltijā, jauno uzņēmuma ražotni veido līdzās jau esošajai ražotnei Dobelē. Uzņēmums ir daļa no Tenax grupas, kurā vēl ietilpst tādi uzņēmumi, kā SIA ”Tenax’, SIA “Tenax Panel”, SIA “Tenapors”, SIA “Tenax Install”.

“Tenax mērķis ir būt līderim ne tikai savā uzņēmējdarbības jomā, bet arī pārmaiņu nesējam būvniecības nozarē kopumā. Esam ieviesuši Environmental Product Declaration sertifikātu, kas ļauj mums ražot sendvičpaneļus atbilstoši augstākajiem ilgtspējas standartiem. Tāpēc arī mūsu klienti augstu novērtē to, ka ražotā produkcija ļauj būvēt ēkas, kas atbilst ne tikai augstākajām būvniecības, bet arī ilgtspējas prasībām,” saka uzņēmuma valdes loceklis Roberts Kurma.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Aicinot cilvēkus aizdomāties par mediķu lomu sabiedrībā, otrdien pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Rīgā atklāta tēlnieka Aigara Bikšes izgatavota vērienīga skulptūra "Mediķi pasaulei".

Sešus metrus augstajā skulptūrā attēlota mediķe, kura izgājusi no procedūru telpas un aizvērtām acīm mazliet izstaipās, sagatavojoties nākamajam darba cēlienam. Objekts novietots tā, lai interesenti varētu pienākt pie skulptūras un, pastiepjoties uz augšu, pieskarties mediķes rokai. Tādējādi pieaugušie varēs uz mirkli sajusties kā mazi bērni, kad tie skatās uz saviem vecākiem - aprūpētājiem un dzīvības sargātājiem.

"Pandēmijas varoņi ir veselības aprūpes speciālisti, kuri riskēja ar savu dzīvību, rūpējoties par cilvēces veselību. Lai sabiedrība būtu vesela, nepieciešama kopīga, atbildīga rīcība. Tas nozīmē, ka cilvēki ievēro ārstu norādījumus - ietur distanci un mazgā rokas, un mediķi ārstē saslimušos. Man ir prieks, ka Latvijas sabiedrība apzinās šo atbildību un esmu patiesi gandarīta, ka cilvēki novērtējuši mūsu darbu," par skulptūras izveidošanu priecājas Latvijas Māsu asociācijas prezidente Dita Raiska.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA "Tenax" no pašvaldības par 180 400 eiro pirks zemi un ēku Dobelē, blakus jau esošajai ražotnes ēkai.

Dobeles novada domes deputāti apstiprinājuši pašvaldībai piederošā zemesgabala Lauku ielā 25b un būves Gaurata ielā 20 izsoles rezultātus. Zemesgabala platība ir 7,6 hektāri.

Pašvaldība pārdos "Tenax" īpašumu par nosolīto cenu 180 400 eiro, tai skaitā zemei 180 390 eiro un būvei 10 eiro, nosakot pirkuma maksas samaksas termiņu 2022.gada 31.augusts.

Siltumizolācijas materiālu un sendvičpaneļu ražotāja mājaslapā norādīts, ka blakus pašvaldības īpašumam, Lauku ielā 23, atrodas sendvičpaneļu ražotne. Bet polistirola izstrādājumi un sendvičpaneļi tiek ražoti Spodrības ielā 1.

"Tenax" pilnībā pieder divi uzņēmumi - SIA "Tenax Panel" un SIA "Tenapors". "Tenax" apgrozījums 2020.gadā bijis 1 694 616 eiro, bet peļņa - 394 514 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Dati par pērno gadu vēl nav pieejami.

Komentāri

Pievienot komentāru