Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA “BG Būve” piešķirts Industra Bank finansējums pusmiljona eiro apmērā, lai Upesciemā veidotu jaunu mūsdienīgu un energoefektīvu privātmāju ciematu “Rezidences UPE”. Dažu gadu laikā tur plānots uzbūvēt 28 jaunas privātmājas.

Pirmajā etapā, izmantojot Industra Bank līdzfinansējumu, tiks uzbūvētas piecas mājas Elenburgas, Plūmju un Upeņu ielas kvartālā, un tās iegādāties varēs jau šogad.

Industra Bank valdes priekšsēdētājs Raivis Kakānis norāda: “Industra Bank fokusējas uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu, un mūsu stiprā puse un privilēģija ir spēja iedziļināties klientu idejās un finanšu aprēķinos, izvērtējot kredīta piešķiršanu. Esmu gandarīts par uzsākto sadarbību ar SIA “BG Būve” un iespēju mūsu bankai atbalstīt tās ieceri veidot mūsdienīgu augstākās klases privātmāju ciematu tepat Rīgas pievārtē. Latvijas iedzīvotāju paradumi pēdējos gados ir mainījušies un arvien vairāk cilvēku izvēlas dzīvot ārpus lielajām pilsētām, tāpēc šāda veida īpašumi noteikti būs pieprasīti. Turklāt uzņēmuma paša līdzfinansējums projekta īstenošanai un uzstādītā latiņa ēku kvalitātes nodrošināšanā bija vairāk nekā pārliecinoši argumenti finansējuma piešķiršanai.”

Privātmājas tiek būvētas, izmantojot augstākās kvalitātes materiālus un tehnoloģijas, jaunās privātmājas būs atbilstošas mūsdienu prasībām funkcionāli, estētiski un tehnoloģiski. Tās būs energoefektīvas (būvētas, ievērojot prasības A klases energosertifikāta saņemšanai) divstāvu privātmājas platībās no 228 līdz 310 kvadrātmetriem, ar zemes gabaliem 1200 līdz 1800 kvadrātmetru platībā.

SIA “BG Būve” valdes loceklis Mārtiņš Ratnieks atzīmē, ka īpašumiem būs nodrošināta visa nepieciešamā infrastruktūra: “Būs izveidots ūdens, kanalizācijas, elektrības un gāzes pieslēgums, kā arī zemes gabalos izveidotas lietus un pazemes ūdens drenāžas sistēmas. Labiekārtoto ciemata teritoriju papildinās bruģēti celiņi, ārējais apgaismojums, kā arī izcils automašīnu iebraucamais ceļš, nodrošinot rāmu ikdienas noskaņu un drošības sajūtu, vienlaikus sniedzot iespēju divdesmit minūšu laikā nonākt galvaspilsētā.”

Privātmāju ciematu “Rezidences UPE” ar ekskluzīvu tirdzniecības līgumu pārstāv elitāro nekustamo īpašumu uzņēmums Latvia Sotheby’s International Realty. Uzņēmuma īpašniece un pārdošanas eksperte Ilze Mazurenko teic: “Privātmāju ciemats Rezidences UPE ir mūsdienīgs un augstākās kvalitātes mājokļu projekts, kura attīstība tika uzsākta 2022. gada vasarā. Šobrīd tas piedzīvo iespaidīgu progresu celtniecības procesā, ēkām iegūstot stabilas un ilgtspējīgas pamatkonstrukcijas. Privātmājas ir lieliski piemērotas ģimenēm, sniedzot virkni praktisku priekšrocību, kā arī nodrošinot ērtu ikdienas dzīvi Pierīgā, kur apkārt esošie ezeri, meži un tīrais gaiss harmoniski mijiedarbojas ar kvalitatīvu ikdienas dzīvi.”

Komentāri

Pievienot komentāru