Auto

Ženēvas autoizstādes skaistules jeb uzsēdiniet modeli uz motora pārsega!

Aldis Zelmenis, 07.03.2014

Jaunākais izdevums

Kas nepieciešams, lai autoizstādē auto noteikti pamanītu? Recepte gaužām vienkārša - eleganta modele īsos bruncīšos, bet vislabāk, ja tās būs divas, turklāt abas uzsēdinātas uz auto motora pārsega.

Visticamāk, ka vācu tūningkantoris ABT šo gudrību bija zinājis vai arī iepriekš jau pārbaudījis citā autošovā, tādēļ starp simtiem citu Ženēvas autoizstādes eksponātu viena no lielākajām apmeklētāju straumēm plūda tieši caur ABT stendu.

Pārējiem lielākiem vai mazākiem autoražotājiem atliek darīt to pašu vai nu arī kaut ko līdzīgu.

Kas zina, varbūt divas skaistules peldkostīmos uz auto jumta izskatītos vēl efektīgāk.

Komentāri

Pievienot komentāru
Citas ziņas

Globālās ekonomikas neskaidrību dēļ atcelta Ženēvas autoizstāde

LETA--AFP, 19.08.2022

Starptautiskā Ženēvas autoizstāde koronavīrusa pandēmijas dēļ iepriekš tika atcelta trīs gadus pēc kārtas, taču tai bija paredzēts beidzot norisināties 2023.gada sākumā.

Foto: REUTERS/SCANPIX/LETA

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Starptautiskās Ženēvas autoizstādes organizatori ceturtdien paziņoja, ka nākamgad plānotā izstāde ir atcelta, ņemot vērā globālās ekonomikas neskaidrības.

Starptautiskā Ženēvas autoizstāde koronavīrusa pandēmijas dēļ iepriekš tika atcelta trīs gadus pēc kārtas, taču tai bija paredzēts beidzot norisināties 2023.gada sākumā.

Tomēr izstādes organizatori ceturtdien nolēma, ka Ženēvas izstādi nav iespējams rīkot.

Taču organizatori norāda, ka tagad pilnībā koncentrēsies uz jau iepriekš ieplānoto pirmo šāda veida izstādi Katarā, kurai paredzēts norisināties 2023.gada novembrī.

"Ņemot vērā globālās ekonomikas un ģeopolitikas neskaidrības, kā arī ar pandēmiju saistītos riskus, organizatori nolēmuši koncentrēties tikai uz pasākuma norises plānošanu Dohā 2023.gadā," skaidro organizatori.

Organizatori gan šobrīd nesniedz informāciju, kad varētu norisināties Ženēvas autoizstāde.

Komentāri

Pievienot komentāru
Ekonomika

Pusvadītāju deficīta dēļ Ženēvas autoizstāde atlikta līdz 2023.gadam

LETA--AFP, 08.10.2021

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nākamgad plānotā starptautiskā Ženēvas autoizstāde atlikta līdz 2023.gadam, jo pusvadītāju deficīts pasaulē smagi skāris autoražošanas nozari, paziņoja organizatori.

Starptautiskā Ženēvas autoizstāde koronavīrusa pandēmijas dēļ nenotika nedz pērn, nedz šogad.

"Vairāki dalībnieki norādījuši, ka Covid-19 pandēmijas radīto neskaidrību dēļ viņi nespēj paust konkrētu apņemšanos piedalīties 2022.gada izstādē," teikts organizatoru paziņojumā. "Turklāt papildu negatīvu ietekmi uz autoražotājiem rada pašreizējais pusvadītāju deficīts."

Iepriekš bija paredzēts, ka starptautiskā Ženēvas autoizstāde norisināsies 2022.gada februārī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Koronavīrusa pandēmijas dēļ šogad tika atcelta starptautiskā Ženēvas autoizstāde, un autobūves nozarē valdošās krīzes dēļ izstāde nenotiks arī nākamgad, paziņojuši tās rīkotāji.

"Vairums dalībnieku norādījuši, ka, visticamāk, nepiedalīsies 2021.gada izstādē un izvēlētos piedalīties 2022.gada izstādē," teikts paziņojumā.

Izstādes rīkotāji skaidro, ka autobūves nozare šobrīd saskaras ar ievērojamu krīzi, un uzņēmumiem nepieciešams laiks, lai tie spētu veikt šai izstādei nepieciešamās investīcijas.

Pašlaik arī nav zināms, vai veselības un drošības situācija nākamgad martā ļaus rīkot šo pasākumu, kas ierasti pulcē vairāk nekā 600 000 apmeklētāju un 10 000 žurnālistu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Eiropas aviobūves uzņēmums Airbus Ženēvas autoizstādē prezentējis lidojošā automobiļa prototipu Airbus Pop.Up ar diviem maināmiem elektriskiem moduļiem - viens lidošanai, bet otrs braukšanai pa sauszemi, vēsta ārvalstu mediji.

Airbus Pop.Up veidots kā kapsula, kurā paredzēta vieta diviem cilvēkiem. Tas aprīkots ar astoņiem rotējošiem propelleriem. Lai mainītu pārvietošanās režīmu, jāizmanto attiecīga aplikācija – ievadot informāciju par galamērķi, programmatūra automātiski aprēķina piemērotāko pārvietošanās veidu.

Automobilis pārvietas, izmantojos elektromotorus. Gan lidojot, gan braucot automobilis spēj uzņemt ātrumu līdz 100 km/h un bez atkārtotas lādēšanas var nobrauk līdz 130 kilometru lielu attālumu.

Jau vēstīts, ka no 9.līdz 19.martam Šveicē norisinās Ženēvas autoizstāde.

Fotogrāfijas un video skatiet galerijā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Šveices Bāzeles pilsētas kantona policija plāno iegūt septiņas jaunas patrulēšanas automašīnas, kas būs Tesla Model X-100D. Tās izmaksās nedaudz zem miljona franku (aptuveni 840 tūkstoši eiro), vēsta thelocal.ch.

Kantona policija pavēstījusi, ka testi liecina - šīs automašīnas ir izcili piemērotas policijas darbam.

Pēc uzlādes tās var veikt 500 kilometrus, bet patrulēšanas automašīnas parasti dienā mērojot aptuveni 200 kilometrus. Ieguvumi esot saskatāmi gan no vides viedokļa, gan no ekonomiskā viedokļa, salīdzinot ar tradicionālajiem transportlīdzekļiem.

Elektroautomašīnas tiks īpaši pielāgotas policijas vajadzībām. Parastā automašīna aizvedot policistu no punkta A uz punktu B, bet šīs automašīnas būšot kā klēpjdators uz riteņiem.

Paredzēts, ka pirmās automašīnas tiks piegādātas šogad.

Policija uzsvērusi, ka tikai viens elektroauto modelis, kas pašlaik ir tirgū, atbilst tās vajadzībām.

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

FOTO: Pērles un pasaules pirmizrādes Ženēvas autošovā

Zane Atlāce - Bistere, 08.03.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Jau rīt, 9.martā apmeklētājiem durvis vērs 87.Ženēvas autoizstāde, kurā automīļus gaida vairāk nekā 100 pasaules un Eiropas pirmizrādes.

Autoizstāde Šveicē aplūkojama no 9.līdz 19.martam. Pasākums norisinās reizi divos gados un to apmeklē vismaz 700 000 interesentu.

Ieskatu autoizstādē skaties galerijā!

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Trešās paaudzes Audi TT nav tikai jaunākā vācu ražotāja stila ikona, bet arī Audi nākotnes dizaina koncepcijas pirmā bezdelīga.

Kopš 1998. gada Audi TT ir sava veida stila grāmata, pēc kura līdzības daudzi eksterjera un interjera dizaina elementi pēcāk pārkāpj uz citiem četrriņķu markas modeļiem. Jaunākās paaudzes kupeja ir kļuvusi nedaudz kompaktāka un vieglāka, proti, tā ir par 18 milimetriem īsāka un 10 milimetriem šaurāka, bet, liekot lietā augstas izturības tērauda un alumīnija šasiju, kas Audi valodā tiek saukta par Audi Space Frame, jaunā TT kupeja ir kļuvusi par 50 kilogramiem vieglāka. Trešās paaudzes Audi TT viss ir jauns, tostarp uzlabota pilnpiedziņas sistēma. Tās elektroniskās smadzenes turpmāk strādāšot vēl ātrāk un precīzāk, īpaši ekstremālās situācijās, zibenīgi sadalot vajadzīgo vilkmi starp asīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ženēvas autoizstādes organizatori apstiprinājuši, ka saistībā ar koronavīrusa "Covid-19" izplatīšanos pasākums tiek atcelts, ziņo ārvalstu mediji.

Šveices valdība piektdien paziņoja par tūlītēju aizliegumu visiem "publiskiem un privātiem" pasākumiem valstī, kuros iesaistīti vairāk nekā 1000 cilvēki, izmantojot to kā līdzekli "Covid-19" ierobežošanai.

Aizliegums būs spēkā vismaz līdz 15. martam.

Starp pasākumiem, kas tiks skarti, ir ikgadējā Ženēvas Starptautiskā autoizstāde, kurai bija jānotiek no 5. līdz 15. martam un kuru katru gadu apmeklē desmitiem tūkstošu apmeklētāju.

"Mēs apzināmies, ka šim aizliegumam būs būtiska ietekme uz sabiedrisko dzīvi," atzinis Šveices iekšlietu ministrs Alains Bersets.

"Tomēr sagaidāms, ka šis solis nodrošinās efektīvu aizsardzību cilvēkiem Šveicē un sabiedrības veselībai," viņš papildina.

Komentāri

Pievienot komentāru
Foto

Startējis gada notikums auto industrijā - Ženēvas auto šovs

Dienas Bizness, 03.03.2015

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Otrdien atklāts gada gaidītākais un vērienīgākais autoindustrijas notikums - 85. starptautiskā autoizstāde Ženēvā.

Pirmās divas izstādes dienas atvēlētas medijiem, bet sākot no 5.marta desmit dienas izstāde būs atvērta visiem apmeklētājiem.

Ženēvas autoizstāde notiek katru gadu martā Šveicē. Autoražotāji tajā prezentē ne tikai savus jaunākos sērijveida modeļus, bet arī nākotnes vīzijas. Šogad izstādē aplūkojami 900 dažādi spēkrati, tostarp 90 vēl iepriekš neredzēti auto pasaules jaunumi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Domājot par greznības mīļotājiem, vācu tūninga eksperti Carlsson Ženēvas starptautiskajā autoizstādē demonstrēja pasaulē pirmo ar zeltu pārklāto automašīnu - Mercedes S-klases spēkratu, vēsta thelocal.de.

Carlsson esot plāns radīt 25 šādas automašīnas, kurām dots nosaukums Carlsson CS50 Versailles. Kā jau liecina nosaukums, par iedvesmas avotu kalpojusi slavenā Varsaļas pils. Desmit no šīs sērijas automašīnām jau esot rezervētas.

Šo automašīnu mērķauditorija ir ļoti bagātie pircēji Āzijā un Tuvajos Austrumos (kurš gan cits...).

Apmēram pusi no automašīnas ārpuses klāj tīrs zelts, un dārgmetāls atrodams arī transportlīdzekļa iekšpusē. Carlsson apgalvo, ka transportlīdzekļa iekšpusē esošais zelts vien ir 12 tūkstošus eiro vērts.

Carlsson CS50 Versailles sērijas automašīnas tiek tirgotas par 359 tūkstošiem eiro.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ford EcoSport ir neparasts auto ar džipisku ārieni, kas pie mums tiks tirgots tikai ar priekšējiem velkošajiem riteņiem

Eiropas tirgum paredzēto Ford EcoSport pirmo reizi varēja ieraudzīt 2013. gada Ženēvas autoizstādē, bet tikai tagad jeb precīzāk 2015. gada viducī EcoSport ir nonācis arī līdz pašmāju tirgum. Jāatgādina, ka Ford pseidodžipiņš ir guvis milzīgu popularitāti Latīņamerikā, jo īpaši Brazīlijā, kur 2003. gadā aizsākās Ford EcoSport pirmās paaudzes dzīvesstāsts. Otrās paaudzes EcoSport jau ir kļuvis par globālu modeli, izvēršot ražošanu ne tikai Brazīlijā, bet arī Ķīnā, Krievijā un Indijā. Otrās paaudzes Ford EcoSport ir pieprasīts un mīlēts auto gan Indijā, gan Krievijā. Ņemot vērā klimatiskos apstākļus un tirgus specifiku, Krievijā ražotais un tirgotais modelis tiek piedāvāts ar visiem četriem velkošajiem riteņiem, bet mums, tāpat kā citām Eiropas valstīm, jaunais priekšpiedziņas EcoSport tiek piegādāts no Indijas rūpnīcas. Spriežot pēc vietējo Ford tirgotāju sejas grimasēm šis modelis noteikti nebūs tāds dižpārdoklis kā Brazīlijā vai Indijā, tas arī diez vai kvalificēsies kā produkts, kas varētu atklāt jaunus pircēju medību laukus. Ford EcoSport ne tikai Latvijā, bet arī citviet Eiropā drīzāk būs eksotisks eksemplārs tikpat īpatnējiem pircējiem, kā pats auto.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Autopavasaris Ženēvas starptautiskajā autoizstādē, kā jau katru gadu, sarūpējis jaunas mikrosensācijas, šoreiz intriģējošākais ir tas, ka pārsteigumus izspēlēja ražotāji, no kuriem to nemaz negaida

Plašāk - raksta galerijā!

Visu rakstu Ženēva atkal prot pārsteigt lasiet 7. marta laikrakstā Dienas Bizness.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas policisti, kuri jau aktīvi vizinās ar vecajām Opel Mokka, visticamāk, sajutīsies apdalīti, ieraugot, cik eleganti no ārpuses un galvenokārt no iekšpuses izskatīsies uzlabotā Opel Mokka X

Varētu teikt, ka Opel izdevusies īsā pasaka par Pelnrušķītes pārvēršanos skaistulē, jo saturiski transformācija no Mokka uz Mokka X ir vairāk nekā nosaukumam pievienotais X burts. Starp citu, jau šī pavasara Ženēvas autoizstādē, kur norisinājās Mokka X pirmizrāde, daudzus nozares ekspertus jaunais auto apbūra ar savu eksterjera dizainu, kurā vairs nebija ne vēsts no smagnējā Mokka silueta ar lempīgo degungalu. Tagad no atsevišķiem priekšdaļas rakursiem Mokka X tumsā var pat sajaukt, piemēram, ar Audi Q3. Kas attiecas uz modeļa nosaukumam pievienoto X burtu, tad, pēc Opel marketologu skaidrojuma, nākotnē visi Opel modeļi ar piedzīvojumu meklētāja instinktiem tiks apzīmēti ar X.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Porsche ražotnē Leipcigā uzsākta jaunā Panamera Sport Turismo modeļa sērijveida ražošana.

Fotogrāfijas skatāmas raksta galerijā!

Ražošanas process ir īpaši pielāgots jaunajam modelim. «Modeļa ražošanas uzsākšana apliecina Leipcigas vadošo lomu sarežģītu modeļu un tehnoloģisko versiju ražošanā,» stāsta Porsche Leipzig GmbH valdes priekšsēdētājs Gerds Rups (Gerd Rupp).

Infografika: Porsche ražotne Leipcigā

Porsche paplašināja Leipcigas ražotni, pērn atklājot jaunu virsbūvju cehu jaunajam Panamera modeļu klāstam kā pilnīgi jaunu ražošanas vienību. Ieguldījums 500 miljonu EUR apmērā ietvēra arī jauna kvalitātes centra izveidi, kas sniedz būtisku atbalstu jaunu modeļu ražošanas sākuma stadijā. Tas arī kontrolē stingrās Porsche kvalitātes prasības un vada pārejas procesu no izstrādes posma uz sērijveida ražošanu.

Komentāri

Pievienot komentāru
Auto

Ženēvas autoizstāde: Elektrifikācijas apmēri strauji aug

Aldis Zelmenis, speciāli Db.lv no Ženēvas, 08.03.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Krītot nežēlastībā dīzeļautomobiļiem, no teju visu autoražotāju puses masveidīgāk un fanātiskāk tiek pielūgti videi draudzīgie puselektriskie vai 100 % elektriskie auto un to jaunākie kolēģi - pašbraucošās «autorikšas», liecina šā gada Ženēvas autoizstāde.

Tā jau tas dzīvē notiek, ka no mīlestības līdz naidam ir tik trausla robeža, attiecīgi nav brīnums, ka pat tādās valstīs kā Vācija vai Francija, kur vēl pirms pāris gadiem dīzeļautomašīnas bija pareizākā un masveidīgākā reliģija, šobrīd tas tiek uzskatīts par nepieņemamu pagānismu. Attiecīgi daudzi ražotāji steidz paziņot, ka no šīs ticības ir gatavi attiekties, bet citi vēl nogaida.

Piemēram, sekojot sava tautieša Toyota piemēram, arī japāņu Honda ir nolēmusi pilnībā atteikties no dīzeļmotoriem. Tāpēc jaunākās paaudzes Honda CR-V, kas Latvijā tirdzniecībā nonāks 2018. gada septembrī, vispirms būs kombinācijā ar benzīnmotoru, savukārt 2019. gada janvārī būs nopērkams arī modernas tehnoloģijas Honda CR-V hibrīds. Atvadas no dīzeļa tiks svinētas kopā ar Honda Civic modeli, kas kā pēdējais saņems 1.6 i-DTEC dīzeli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Rīgā 10.martā tika prezentēts jaunais Audi A7 Sportback un uzsākta tā pārdošana Audi dīleru salonos Rīgā.

Bez dizaina, jaunajam Audi A7 ir uzlabota arī vadāmība un komforta līmenis, kā arī automobilis ir aprīkots ar daļējā hibrīda tehnoloģiju.

Jaunais Audi A7 bija apskatāms pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja ieejas. , Jaunā četru durvju kupeja iemieso Audi jaunās luksus klases dizaina valodu, kas tika aizsākta ar 2017. gadā prezentēto Audi A8 un turpinās ar nupat, plašākai publikai, Ženēvas autoizstādē prezentēto jauno Audi A6.

Vienlaikus Audi A7 ietver arī plašu jaunāko tehnoloģiju klāstu – jaunā MMI skārienjūtīgā vadības koncepcija, 39 vadītāja asistenta sistēmas, 400 pielāgojami iestatījumi un daļējā hibrīda sistēma ir tikai daļa no tā.

Apskatot no ārpuses un salīdzinot to ar Audi A8, jaunajam modelim priekšpusē ir vienota priekšējā reste, kas ir platāka un zemāka, šauri priekšējie lukturi un izteiksmīgas gaisa ieplūdes atveres. Bagātīgākajā aprīkojuma līmenī ietilpst HD Matrix priekšējie LED lukturi ar Audi lāzera tehnoloģiju. Aizmugurējos lukturus savieno gaismas josla, kas ir raksturīgs dizaina elements visiem Audi augstākās klases modeļiem. Atslēdzot un aizslēdzot durvis, lukturos izgaismojas unikālas gaismas animācijas. Izteiksmīgās kontūras ap arkām izceļ riteņus, kuru diametrs sasniedz līdz pat 21 collai, godinot Audi quattro mantojumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Nav šaubu, ka Opel Insignia GSi limuzīns un universālis brauc daudz azartiskāk un precīzāk par parasto Insignia. Žēl, ka modelim pietrūkst sportiskās mežonības un jauneklīgās trakulības

Asāka un precīzāka stūre, atlētiskāka piekare, jaudīgākas bremzes, divi ņipri motori un perfekts pilota krēsls. Gribētos cerēt, ka Insignia, kura aizmuguri rotā GSi burti, arī uz koplietošanas ceļiem vai slēgtā trasē būs trakulīgāks un izaicinošāks. Šoreiz – ne! Auto ir iznācis pārāk pareizs un nosvērts. Pat automašīnas skaņa gaitā ir pieklusināta, un tikai pie maksimāliem apgriezieniem pilota ausis glāsta tā melodija, ko būtu pelnījis Insignia GSi. Savā ziņā Insignia GSi raksturo kompānijas Opel pašreizējo dvēseles stāvokli. Pēc tās iekļaušanās franču PSA sastāvā jaunie saimnieki aktīvi ķērušies pie optimizācijas darbiem, atrotītām piedurknēm griežot visus nevajadzīgos izdevumus. Kā zināms, Opel vairāku gadu garumā strādā ar milzu zaudējumiem, piemēram, pēc 2017. gada aprēķiniem tie pārsniedza miljardu eiro. Loģiski, ka PSA finansisti turpmāk kaut ko tādu nevēlas pieļaut, tāpēc nav brīnums, ka Opel jaunie īpašnieki finansiālu apsvērumu dēļ šogad liedza Opel piedalīties Ženēvas autoizstādē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Ekskluzīvo automašīnu ražotājs Bugatti pārdevis savu pavasarī prezentēto superauto Bugatti La Voiture Noire, raksta Business Insider.

Automašīna pārdota par 18,7 miljoniem dolāru kādai personai, kuras vārds netiek atklāts. Saskaņā ar Bugatti teikto, La Voiture Noire ir visdārgākā jaunā automašīna, kas jebkad pārdota un tā tiks izgatavota tikai vienā eksemplārā, un tika prezentēta Ženēvas autoizstādē. Auto radīts par godu Bugatti 100 gadu jubilejai.

Bugatti La Voiture Noire dizains atgādina 1930.gadu Bugatti Type 57 SC Atlantic modeli. Toreiz tika izgatavotas vien četras šī veida automašīnas un patlaban tās ir starp vērtīgākajām automašīnām pasaulē, to vērtībai pārsniedzot 50 miljonus dolāru. Viena no tām kļuva zināma ar nosaukumu La Voiture Nore, kas nozīmē melna automašīna. Ir zināms, ka līdz mūsdienām saglabātas šādas trīs automašīnas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

"Lexus" luksusa sedans "ES 300h" sper soli uz priekšu nākotnē, nomainot tradicionālos durvju spoguļus ar augstas izšķirtspējas digitālajām kamerām, kas rāda reāllaika attēlus monitoros, kas atrodas automobiļa iekšpusē. Jaunā tehnoloģija būs pieejama Latvijā šā gada rudens otrajā pusē.

Sākotnēji šī jaunā tehnoloģija ieviesta Japānā 2018. gadā kā pasaulē pirmā, kas paredzēta sērijveida ražošanas automobilim.

Jaunā sistēma aizstāj tradicionālos durvju spoguļus ar kompaktām ārējām augstas izšķirtspējas kamerām, kas savienotas ar automobilī esošiem monitoriem. Tie sniedz uzlabotu skatu aiz automobiļa un netālu no automobiļa visos braukšanas apstākļos, mazinot vai pat likvidējot autovadītāja aklos punktus un automātiski pielāgojoties izvērsta skata rādīšanai, kad automobilis veic pagriezienu vai veic apgriešanās manevru.

Šīs tehnoloģijas debija Eiropā notiks martā, 2020. gada Ženēvas autoizstādē.

"Lexus Baltic" vadītājs Raigo Kaseorgs stāsta, ka "Lexus" turpina īstenot savu apņemšanos, proti, padarīt saviem klientiem pieejamas modernizētas tehnoloģijas, tādējādi sasniedzot augstāku drošības un ērtības līmeni.

Komentāri

Pievienot komentāru