Rūdolfs soli līdz miljona slieksnim 

SIA Lat Eko Food (zīmols Rūdolfs) šogad prognozē sasniegt miljons eiro apgrozījuma slieksni, otrdien vēsta laikraksts Dienas Bizness.

Linda Zalāne, 10.10.2017
1/11

Fotogrāfijas skatāmas raksta galerijā!

Foto: LETA

Pēdējos trīs gados kopš ražotnes atvēršanas Ādažos bioloģiskās pārtikas ražotājs SIA Lat Eko Food (zīmols Rūdolfs) ievērojami palielinājis produktu portfeli – no 15 līdz 100 produktu veidiem. «Šajos gados ar lielu rāvienu esam gājuši uz priekšu, saglabājot fokusu uz bioloģisko pārtikas produktu ražošanu. Papildus zīdaiņiem domātiem ēdieniem esam sākuši ražot arī produktus vecākiem bērniem un pieaugušajiem, piemēram, kečupus un ievārījumus. Jaunākais produkts ir dažādu garšu smūtiji, kā arī esam papildinājuši bērnu pārtikas grozu ar restorānu cienīgiem ēdieniem, piemēram, risoto, lazanju un biezzupām. Piedāvājam arī pārtiku bez glutēna un laktozes,» stāsta SIA Lat Eko Food valdes priekšsēdētāja Egija Martinsone. Pēdējās vērienīgās investīcijas 500 tūkst. eiro apmērā uzņēmums veica šajā vasarā, kad iegādājās stāvpaku ražošanas iekārtu, līdz ar to produktu portfelis tika papildināts ar vēl vienu kārumu bērniem – dažādu garšu desertiem.

Jāatgādina, ka uzņēmuma dibināšanas pirmsākumos produktu ražošanas process tika uzticēts ārpakalpojuma sniedzējiem. Tagad Lat Eko Food īsteno visu ražošanas ciklu, kā arī nodrošina produktu fasēšanu un loģistiku. «Šobrīd vēl strādājam ar nepilnu jaudu, bet mums ir visas iespējas paralēli nodarbināt vairākas ražošanas līnijas un strādāt divās maiņās, ko plānojam darīt tuvākajā nākotnē,» atklāj E. Martinsone.

Visu rakstu Mērķē uz austrumu zemēm lasiet 10. oktobra laikrakstā Dienas Bizness.

LASI ARĪ:

Uzņēmēji meklē jaunas eksporta iespējas Austrumu tirgos

Tevi varētu interesēt

Ūdens ražotāja un tirgotāja SIA «Venden» līdz 2019.gada beigām plāno paplašināt ražotni...

Gaļas pārstrādes uzņēmums Forevers nākamajā gadā sāks jaunas ražotnes būvniecību, kurā ieguldīs...

Latvietis Andris un portugāliete Debora ir atraduši simt un vienu veidu, kā...

AS Cesvaines piens augustā uzsākusi ražot puscieto kazas sieru, kļūstot par pirmo...

Viena no senākajām pienotavām – Trikātas pienotava – atsākusi ražošanu, plāno eksportu,...

Nepalaid garām

Akciju sabiedrība "Meridian Trade Bank" 22. janvārī ir mainījusi nosaukumu uz "Industra...

Norisinājusies ikgadējā Dienas Biznesa rīkotā TOP 500 apbalvošanas ceremonija, kurā tiek atvērts...

2019. gada desmit lielāko nekustamā īpašuma darījumu sarakstā Rīgā un Pierīgā ir ne...

Tiesa noraidījusi nogalinātā maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus brāļa prasību pret...

Ir būtiski runāt par privātās dzīves, interešu un plānu saskaņošanu ar darbu, nevis...

Skotijai ir viskijs, Somijai ir Nokia, Itālijai ir makaroni,Meksikai ir tekila, Karību...

Tiesvedību un to radīto sarežģījumu dēļ Lielupes apkaimē slēgtais restorāns "36.līnija" atsācis...

No šīs sadaļas

Brunavas pagasta z/s Krišjāņi saimniece Iluta Straģe darbojas kā mājražotāja un saražotos...

Esmu dzimis Bruklinā, Ņujorkā, pilsētā, kur tika radīts amerikāņu beigelis. Kad pirms...

Saldējuma ražotājs «Rūjienas saldējums» šogad ir paplašinājis zīmola «Rūjienas saldējums»...

Mūsu nākotne ir tikpat dramatiska kā šis gads, to Zemnieku Saeimas rīkotajā...

Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) publiskos tikai tos pārbaudītos importētos saldumu un...

Pārtikas produktu cenas pasaulē šā gada septembrī piedzīvojušas kāpumu, ko galvenokārt veicinājusi...

«Rīgas Melnais Balzams» dzērienu līnijas jaunpienācējs – ķiršu balzams, kura ražošana...

Pasaules stila alus darbnīcā Alķīmiķis, brūvējot šo dzērienu, spēlējas ar garšām un...

Piecu gadu laikā no Latvijas uz ārzemēm labākas dzīves meklējumos ir devušies aptuveni 100...

Lielākā daļa jeb 79% Latvijas iedzīvotāju iepazīstas ar gaļas produkta sastāvu pirms...