Mazumtirdzniecība

AVAD Baltic kļuvis par autorizētu iPhone viedtālruņu izplatītāju Baltijas valstīs

Lelde Petrāne, 09.03.2015

Jaunākais izdevums

Šā gada marta sākumā AVAD Baltic, Apple oficiālais pārstāvis Baltijas valstīs, kļuva par autorizētu iPhone viedtālruņu izplatītāju Lietuvā, Latvijā un Igaunijā, liecina medijiem sniegtā informācija.

Līdz šim AVAD Baltic izplatīja visus Apple produktus, izņemot viedtālruņus. iPhone ir pats populārākais Apple produkts pasaulē - 2014.gada pēdējā ceturksnī iPhone pārdošana sasniedza rekordlielus rezultātus - 74,5 miljonus vienību.

«Jau astoņus gadus mēs esam izplatījuši Apple produktus Baltijas valstīs, un tādēļ Apple populārākā produkta izplatīšana mūsu uzņēmumam ir ļoti nozīmīgs notikums. Gatavošanās šim notikumam sākās jau sen - mēs palielinājām autorizēto tirdzniecības vietu skaitu un sagatavojām ekspertus darbam ar Apple produktu tirdzniecību un servisu,» informē Inga Banevičiūte, AVAD Baltic uzņēmuma vadītāja.

Uzņēmuma vadītāja paredz, ka šogad uzņēmuma AVAD Baltic ienākumi palielināsies par 60%, un tieši iPhone tirdzniecība veidos 40% no kopējā apgrozījuma. Pagājušajā gadā uzņēmuma AVAD Baltic ienākumi bija 38,5 miljoni EUR.

Visas AVAD Baltic tirdzniecības vietas pārdos mobilos tālruņus, kuru SIM kartes nav piesaistītas vienam konkrētam bezvadu tīkla operatoram.

Garantijas un pēcgarantijas servisu un atbalstu visām iPhone ierīcēm veiks AVAD Baltic’s autorizētie Apple servisa sniedzēji: Capital AS un BCCS TM SIA Latvijā.

SIA AVAD Baltic ir viens no uzņēmumiem lietuviešu kapitāla uzņēmuma grupā ACME Group.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

SIA Acme Corporation iegādāsies zemes gabalu Ķekavā industriālā noliktavu parka attīstīšanai

Žanete Hāka, 23.01.2017

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

SIA Acme Corporation un SIA FORA Group noslēgusi daļu pirkuma līgumu par SIA FORA Group 100% piederošo SIA Īpašums A5 kapitāla daļu iegādi par kopējo pirkuma maksu 154,46 tūkstošu eiro apmērā, liecina paziņojums Nasdaq Riga.

SIA Īpašums A5 ir vienīgais īpašnieks nekustamajam īpašumam – zemes gabalam Pipari Ķekavas novadā. Šī darījuma rezultātā SIA Acme Corporation iegūs pilnīgu kontroli pār nekustamo īpašumu – zemes gabalu Pipari.

Nekustamā īpašuma – zemes gabala Pipari iegāde tiek veikta saistībā ar nākotnē plānotā industriālā parka attīstīšanu šim īpašumam piegulošajā nekustamajā īpašumā, kas pieder SIA Acme Corporation meitas uzņēmumiem SIA Big Truck un SIA Muižas parks. Nekustamā īpašuma – zemes gabala Pipari iegāde ļaus SIA Acme Corporation veikt plānotā industriālā noliktavu parka infrastruktūras izveidi.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

ACC Distribution maina zīmolu, ar mērķi palielināt kvalificētu pakalpojumu sniegšanu tirgū

Sadarbības materiāls, 05.10.2022

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Kā daļu no savām ambīcijām uzņēmējdarbības stratēģijā, ACC Distribution, elektronikas vairumtirgotājs, kas pieder ACME Grupė, ir atjaunojis savu zīmola logo un vizuālo identitāti. Izmaiņu mērķis ir stiprināt sinerģiju ar globālajiem zīmoliem, sekot inovatīviem virzieniem un paplašināt vārtus globālo zīmolu ienākšanai Baltijas tirgos.

ACC Distribution, kā viens no lielākajiem tehnoloģiju izplatītājiem Baltijā, jau vairākus gadus ir līderis perspektīvāko elektronikas iekārtu zīmolu ieviešanā tirgū. Uzņēmums cenšas nodrošināt īsāko ceļu tehnoloģiju zīmolu ieviešanai jomās, sākot no reģionālā tirgus, kanālu lietpratību un mārketinga pakalpojumiem, līdz nevainojamai loģistikas ķēdei un finanšu risinājumiem.

“Vairāk nekā 20 gadus intensīvi strādājot ar starptautiskajiem partneriem un Baltijas klientiem, esam uzkrājuši lielu pieredzi. Tāpēc mēs varam droši saukt uzņēmumu par vārtiem uz globālo zīmolu reģionālo tirgu. Mēs centīsimies to paveikt ar vēl lielāku sinerģiju, lai Baltijas patērētājiem varētu piedāvāt ne tikai jaunākās tehnoloģijas, bet arī jaunākās globālās tendences. Arī mūsu pārstāvētie zīmoli piedāvā jaunas iespējas un vērtīgu ieskatu vietējā tirgū,” komentēja ACC Distribution izpilddirektors Žymantas Baušys.

Komentāri

Pievienot komentāru
Tirdzniecība un pakalpojumi

Interneta veikals 1A kļuvis par oficiālo Apple produktu pārdevēju Baltijā

Zane Atlāce - Bistere, 26.03.2018

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

Latvijas interneta veikals 1A.lv parakstījis sadarbības līgumu ar Apple produktu izplatītāju Baltijas valstīs AVAD Baltic, kļūstot par Apple produktu autorizēto pārdevēju, informē 1A.lv mārketinga direktors Normunds Namnieks.

«Lai kļūtu par Apple oficiālo produktu pārdevēju, nepietiek vien ar to, ka esam viens no tirgus līderiem - ar prieku pieņēmām izaicinājumu izveidot partnera tā dēvēto «veikalu veikalā» (shop in shop), kas ir ļoti svarīga komponente kopējās sadarbības kontekstā. Šāda veikala izveide nozīmē integrētas tiešsaistes tirdzniecības telpas radīšanu, kura ataino Apple stilistiku un kurā tiek iekļauti tikai viena zīmola pārstāvētie produkti,» saka interneta veikalu 1A valdes loceklis Mareks Zuika.

1A.LV ir Latvijā lielākais interneta veikals, kuru pārvalda SIA Mobilukss. Uzņēmums dibināts 2002.gadā un tā īpašnieki ir Mareks Zuika - 55%, Genādijs Skrinniks - 25% un Kaspars Polis - 20%. 1A grupa pārvalda arī Lietuvas interneta veikalu 1A.LT, kā arī Igaunijas lielāko interneta veikalu - 1A.EE. 1A grupas uzņēmumi visās valstīs kopumā nodrošina 95 darba vietas.

Komentāri

Pievienot komentāru
Reklāmraksti

“ACC Distribution” atjaunošanas stratēģija ir ļāvusi uzņēmumam pārvarēt tirgus izaicinājumus

Sadarbības materiāls, 13.06.2023

Jaunākais izdevums

Dalies ar šo rakstu

“ACC Distribution”, viens no lielākajiem elektronikas vairumtirgotājiem Baltijas valstīs, 2022. gadā ieguva konsolidētos ieņēmumus 280 miljonu eiro apmērā un tīro peļņu 3,1 miljona eiro apmērā. Tas nozīmē attiecīgi 6% un 53% samazinājumu, salīdzinot ar 2021. gadu.

“Pagājušajā gadā viss tehnoloģisko iekārtu tirgus saskārās ar problēmām, ko izraisīja pārmērīgs preču piedāvājums un pieprasījuma samazināšanās, toties auga transportēšanas, noliktavu, algu un citas izmaksas. Enerģētikas krīze, rekordaugstā inflācija un vispārējā tirgus nenoteiktība koriģēja patērētāju reālos ienākumus un iepirkumu prioritātes. Neraugoties uz diezgan svārstīgo tirgus un ekonomisko situāciju, “ACC Distribution” saglabāja ilgtspējīgu peļņu, un mēs konsekventi turpinājām atjaunot savu produktu klāstu un modernizēt biznesa procesus. Plānojam, ka atjaunošanas stratēģijas īstenošana ļaus uzņēmumam augt arī tikpat izaicinošajā 2023. gadā,” norāda “ACC Distribution” izpilddirektors Žīmants Baušis (Žymantas Baušys).

Komentāri

Pievienot komentāru