Pārtikas uzņēmuma Orkla Latvija zīmols “Selga” paplašina produktu klāstu, piedāvājot šķiedrvielām bagātu produktu - sēklu sausmaizītes, kuru sastāvā ir 50% sēklas un to ražošanai netiek pievienoti milti un cukurs.
“Veselīgāki produkti ar augstāku uzturvērtību kļūst arvien populārāki, papildus tam patērētāji biežāk izvēlas produktus ar ilgāku uzglabāšanas termiņu. Sekojot šim pieprasījumam, piedāvājam alternatīvu maizei un paplašinām veselīgāku uzkodu klāstu “Selga Nature” produktu līnijā,” stāsta “Orkla Latvija” Komunikācijas direktore Lineta Mikša.
“Selga Nature” sausmaizīšu ražošanas procesā tiek izmantota inovatīva termiskās apstrādes tehnoloģija, kas ļauj nepievienot produktam taukvielas. Jaunās “Selga Nature” sausmaizītes ir pieejamas divos veidos: ar auzu pārslām, saulespuķu sēklām un linsēklām, kā arī sausmaizītes ar saulespuķu sēklām, linsēklām, ķiploku un čilli pārslām.
“Šīs sausmaizītes kvalificējās kā ilgtspējīgs produkts, ko “Orkla” grupā nosakām pēc sekojošiem kritērijiem: ilgtspējīgi iegūtas izejvielas, ilgtspējīgs iepakojums, uzturs un labsajūta, klimata pēdas nospiedums, un es esmu pārliecināta, ka patērētāji tās visnotaļ novērtēs un izbaudīs,” saka “Orkla Latvija” Inovāciju un ilgtspējas direktore Dana Smorodska.
“Selga Nature” sausmaizītes ir ražotas jaunajā cepumu un vafeļu ražotnē Ādažos. Tā ir vairāk nekā 30 000 m2 plašā ražotne, kas aprīkota ar modernākajām ražošanas iekārtām un inovatīvām tehnoloģijām, lai piedāvātu Baltijas un Skandināvijas patērētājiem augstākās kvalitātes produktus.