Fazer maiznīca Druva šos Jāņus sagaida tirgū ieviešot jaunu produktu grupu –maizītes «Ņiprā Ņuka». Šobrīd «Ņiprās Ņukas» grupā radītas četru dažādu veidu maizītes: tradicionālās maizītes, siera maizītes, sēkliņu maizītes, buljona maizītes. «Fazer maiznīca Druva» mārketinga vadītāja Inese Miķelsone uzskata, ka jaunās maizītes būs ērti lietojamas garšīgu un interesantu maizīšu pagatavošanai gan ikdienā, gan svētkos vai izbraukumos un , protams, gards jaunums klājot Līražot bulciņas pieņemts pēc tam, kad veiktie pētījumi apliecinājuši – Latvijas maizes tirgū viens no vismazāk attīstītajiem ir tieši bulciņu segments. Ņemot vērā šo un arī citus faktorus radusies ideja par segmenta attīstības nepieciešamību. Uzņēmuma izpilddirektors Ivars Skrebelis stāsta, ka šobrīd, piemērām, Igaunijā bulciņu segments ir 10 reizes lielāks nekā Latvijā. Kā jau iepriekš ziņots, «Fazer maiznīca DRUVA» ir viens no vadošajiem maizes ražotājiem Latvijā un jau līdz šīs vasaras beigām plāno kļūt par modernāko maizes ceptuvi Latvijā, kā arī līdz gada beigām iekarot 10% Latvijas maizes tirgus.Patlaban uzņēmumā ražo ap 40 dažādu maizes šķirņu. Uzņēmuma produkcija tiek ražota ceptuvē, kura atrodas Ogrē un ikdienas «Fazer maiznīca Druva» ceptuvē tiek saražots ap 20 tonnu produkcijas. Uzņēmumā strādājošo skaits ir 200 cilvēku. Uzņēmuma īpašnieki somu koncerns «Fazer Bakeries» ir vadošais maizes tirgus pārstāvis Somijā, tā produkcija šajā valstī aizņem ap 38% maizes tirgus. Koncerns «Fazer» darbojas kopš1891.gada un šobrīd Fazer bakeries» strādā Somijā, Zviedrijā, Igaunijā, Lietuvā, Krievijā un Latvijā.